Ne, ne...nisam protiv igrica, to ti sa Malfoy vidi, on se nešto oštri
Ono tipa brojimo do milion
pa prvi post...1
drugi ...2
pa sve tako
A ima i ona unatrag....i kad stignu do nule, kažu, jaooo prekucali
Ne, ne...nisam protiv igrica, to ti sa Malfoy vidi, on se nešto oštri
Kako da nazovem temu?scorpio je napisao/la: ↑05 nov 2020, 11:16 I ja se trudim da ako nešto napišem bar bude nešto kvalitetno... ove igrice slabo igram, ali ne bi bilo loše da ako neko treba da nakuca postove imamo jednu takvu temu (centralno mjesto) a ne da kao što su neki nabijali postove pa na svakoj temi:
- post 1
- još samo 78 ...
itd...
Sunca ti, koji je to forum, da imaju toliko postova?dmr je napisao/la: ↑05 nov 2020, 11:22 prije par dana, u inboxu (na drugom forumu) poruka od forumasice koja ima preko 450.000 postova, ko mi je bre izbrisao post?![]()
stani ba, nisam ja, nisam ni bio tu uopste![]()
... ali mi bi fascinantno, toliki postovi, 99.9% igrice i budalastine (ko i kod mene, jel
) ... i tacno zna koliko je imala postova navece a koliko ujutro
.... ne znam da bih primijetio da mi pola obrisu
![]()
![]()
storm je napisao/la: ↑05 nov 2020, 11:21Kako da nazovem temu?scorpio je napisao/la: ↑05 nov 2020, 11:16 I ja se trudim da ako nešto napišem bar bude nešto kvalitetno... ove igrice slabo igram, ali ne bi bilo loše da ako neko treba da nakuca postove imamo jednu takvu temu (centralno mjesto) a ne da kao što su neki nabijali postove pa na svakoj temi:
- post 1
- još samo 78 ...
itd...
Tko nabije, taj dobije
Travnik forum academy
Ošini po prašini![]()
i nije bas, stariji sam ja forumas od njestorm je napisao/la: ↑05 nov 2020, 11:23Sunca ti, koji je to forum, da imaju toliko postova?dmr je napisao/la: ↑05 nov 2020, 11:22 prije par dana, u inboxu (na drugom forumu) poruka od forumasice koja ima preko 450.000 postova, ko mi je bre izbrisao post?![]()
stani ba, nisam ja, nisam ni bio tu uopste![]()
... ali mi bi fascinantno, toliki postovi, 99.9% igrice i budalastine (ko i kod mene, jel
) ... i tacno zna koliko je imala postova navece a koliko ujutro
.... ne znam da bih primijetio da mi pola obrisu
![]()
![]()
To su još sa comodora forumali![]()

2
2