Sklonost ka istom spolu (latentna)
Re: Sklonost ka istom spolu (latentna)
Meni nisu jasni ljudi koji se tome ibrete u 2020. godini. Homoseksualnost i biseksualnost postoje od kako postoji i heteroseksualnost i stariji su od bilo koje religije. To je tek postalo pravi grijeh kad su nastupile monoteističke religije, a posljedica je bilo kažnjavanje na razne načine.
3
3
A, znači ne bi dirala dobar ženski gluteus ali bi ga rado imala, a muški ne bi rado imala, ali bi ga dirala.
Logično.
P. S. Koliko mene pamćenje služi, teško je imati bolji ženski gluteus od tvog.
0
Spusti loptu.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
Samo brt trpaj pa ko osta osta
2
2
abysmal depths are flooded
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31197
Off Topic
O sklonostima.
Možda nije primjereno oko gluteusa dotične, nije ni ona tebe pitala za mišljenje.
0
Možda. Zvučalo je gore nego što je trebalo. Izvinjavam se Miss Y, ne treba ona biti kolateralna šteta. Ne zaslužuje. Žao mi je ako sam je povrijedio.
0
Kada te jebu, posljedica je da si jeben.
1
1
Zadnja izmjena: Sandeman, dana/u 10 nov 2020, 21:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Točno...MarlboroGold je napisao/la: ↑10 nov 2020, 20:03 Meni nisu jasni ljudi koji se tome ibrete u 2020. godini. Homoseksualnost i biseksualnost postoje od kako postoji i heteroseksualnost i stariji su od bilo koje religije. To je tek postalo pravi grijeh kad su nastupile monoteističke religije, a posljedica je bilo kažnjavanje na razne načine.
I to nisu stvari odluke pojedinca, niti će zakonima - vjerskim, svjetovnim nestati, ili čak idejama nekih mozgova - liječiti
Kažem danas već valjda treći put - prihvatiti, da postoje osobe koje privlači isti spol, a i oni koji mogu sa oba.
Mada meni biseksualci i nisu baš sasvim jasni, ali u redu.
Puno su mi jasniji gay... Kako je meni nezamislivo leći u krevet sa muškarcem, tako je njemu sa ženom.
3
3
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2403
..
...ja cu se prebacit na zene, da bar imam s kim kahvu pit'!
....oni koji bi sve poyebali, meni izgledaju prokleti-niceg im dosta, ili su kao nesto hochposebno!
...daj brate, odluci se, pa haj' svojim putem!
...ja cu se prebacit na zene, da bar imam s kim kahvu pit'!
....oni koji bi sve poyebali, meni izgledaju prokleti-niceg im dosta, ili su kao nesto hochposebno!
3
2
1
1
Bice kad se sjetim 
Najbolje je kad kazu da to nije prirodno.
Pa da nije, ne bi homoseksualnost izmedju zivotinja postojala.
Pa da nije, ne bi homoseksualnost izmedju zivotinja postojala.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
Kad trebas biti yeban, gaće same spadaju.
2
2
abysmal depths are flooded
Ja ih sve razumijem ako ne pricamo o seksu ... o fudbalu politici marsovcima, to ih sve razumijem. Ali ne razumijem kako musko moze zeljeti da opali drugo musko. Ustvari ih dopola razumijem jer razumijem zasto zenska zeli da opali zensku ... to razumijem. Jasno krecem od sebe i onoga sto bih ja radio. Vjerovatno da se pojavim sam u grupi gejeva da bi im bio cudan jer vise volim zene. Iskljucivo zene.storm je napisao/la: ↑10 nov 2020, 21:44Točno...MarlboroGold je napisao/la: ↑10 nov 2020, 20:03 Meni nisu jasni ljudi koji se tome ibrete u 2020. godini. Homoseksualnost i biseksualnost postoje od kako postoji i heteroseksualnost i stariji su od bilo koje religije. To je tek postalo pravi grijeh kad su nastupile monoteističke religije, a posljedica je bilo kažnjavanje na razne načine.
I to nisu stvari odluke pojedinca, niti će zakonima - vjerskim, svjetovnim nestati, ili čak idejama nekih mozgova - liječiti
Kažem danas već valjda treći put - prihvatiti, da postoje osobe koje privlači isti spol, a i oni koji mogu sa oba.
Mada meni biseksualci i nisu baš sasvim jasni, ali u redu.
Puno su mi jasniji gay... Kako je meni nezamislivo leći u krevet sa muškarcem, tako je njemu sa ženom.
3
2
1
1