Miss Y. je napisao/la: ↑11 nov 2020, 16:14
Divna tema.
Kad bi sve žene svijeta pročitale ovo bilo bi krasno
Koliko samo čarape mogu pokvariti izgled da je to nevjerovatno.
Kad vidim sjajne čarape boja noge uz tamni autfit i tamnu obuću da je chanel komplet grozno mi je.
To je moje mišljenje.
Jos one s likrom.
Noge ko kuhane hrenovke :face
Crne salonke i crne čarape bez ili sa dezenom - nema fule
Može- može također se fulati... sa crnim salonkama i crnim čarapama.. vidala sam :face
Naravno, pogotovo ako je svijetli outfit.
Bez, bijela suknja itd.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran
Dio koji može toliko toga popraviti, ali i pokvariti...odabirom boje, tkanja (DEN), eventualnog uzorka...
Možemo mi šutjeti, ali je predmet pozornosti muškaraca, vjerojatno, jer je uglavnom i vidljiv dio tijela...Dugo unazad u povijest datira taj fenomen nylon čarape...
Sofisticirano i sa ukusom je odraz, kad se žena zna srediti....ali je granica sa vulgarnošću uvijek blizu...
storm je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:20
Dio koji može toliko toga popraviti, ali i pokvariti...odabirom boje, tkanja (DEN), eventualnog uzorka...
Možemo mi šutjeti, ali je predmet pozornosti muškaraca, vjerojatno, jer je uglavnom i vidljiv dio tijela...Dugo unazad u povijest datira taj fenomen nylon čarape...
Sofisticirano i sa ukusom je odraz, kad se žena zna srediti....ali je granica sa vulgarnošću uvijek blizu...
storm je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:20
Iskra je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:30
basbleu-samostojece-carape-lorenza-8-den-rj7pihn8l.jpg
...i sad ja trebam otići s teme
Sto's bolan ici, vidi ove sto su dobre, meni se svidjaju ove lijevo i ove u sredini, lijevo model trkaci, desno bajkerski old school.
I jos u paru sa partnericom ...
Sto's bolan ici, vidi ove sto su dobre, meni se svidjaju ove lijevo i ove u sredini, lijevo model trkaci, desno bajkerski old school.
I jos u paru sa partnericom ...