Pa da, to je sve više uobičajena praksa. Pogotovo kad imaš cirkulare ili akte koji se odnose na više korisnika. Pa tako ti sad računi dolaze. A i ako imaju potpis i ovjeru to su faksimili.
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Malena je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:07
Pa da, to je sve više uobičajena praksa. Pogotovo kad imaš cirkulare ili akte koji se odnose na više korisnika. Pa tako ti sad računi dolaze. A i ako imaju potpis i ovjeru to su faksimili.
laga-nini je napisao/la: ↑12 nov 2020, 20:34
..što znači ne mogu se uključit na aktivne teme...to jest nemam pregled istih to jest teško mi je pratit tijek forumarenja..
..što znači ne mogu se uključit na aktivne teme...to jest nemam pregled istih to jest teško mi je pratit tijek forumarenja..
Ali stvarno nemaš... Testirao sam tvoja dopuštenja i nemaš te opcije...
Popraviti ću.
Ti misliš, da mi to znamo napraviti...
..evo da ti storm nije odgovorio išla bi smisan na forumu..i paranoičan..nije ti to u redu brat Janez..
laga-nini je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:04
..jesam cak sam se ulogiram i na komp pa na mob...jebite di GOD ja dodjem rusvaj..il zato sto sam Hrvat...
Ne, prije ce biti sto podrzavas HDZ.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.