Ja mislim upravo suprotno.
Izbori BIH 2020
Moderator/ica: Moderator
Re: Izbori BIH 2020
Imaš pravo na to, al postuj i tudje misljenje.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10651
Da se zaraza ne bi prenijela na druge teme, ne bi bilo zgoreg da se stavi katanac.
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
..mlad cetnik zanemarujemo to al dečko je obeća neke stvari populističke a nema šansi sa ih izvrši..ne sumnjam djeluje mi iskreno da ne želi al nece moć u to sam siguran..tako da njemu ovo sto dodik raširiše ubprilog to će mi bit alibi..volio bi da zapamtite sto sam reka..
0
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
@Miss Y. Ta priča o hadžu i KK Bosna je klasična SDA antipropaganda. Pa zašto nije ostao u SDA kad je tamo imao utabanu stazu za djelovanje i osiguranu političku karijeru? Vrijeme će sve pokazati aBd. Ako se tvoja najava ispostavi tačnom, prvi ću iskazati kritiku na račun četvorke i vjerovatno ih "kazniti" svojim glasom na narednim izborima aBd.
@TakeshiHanzo mnogi koji "iftare" su glasali protiv njih, ne brini
nema potrebe da vjeru i politiku guramo u isti koš po automatizmu.
@laga-nini kod nas je nažalost starija populacija u dobroj mjeri nepismena. Da ne spominjem digitalnu/elektronsku nepismenost. Zato ona i nije oličenje neke mudrosti kod nas.
@TakeshiHanzo mnogi koji "iftare" su glasali protiv njih, ne brini
@laga-nini kod nas je nažalost starija populacija u dobroj mjeri nepismena. Da ne spominjem digitalnu/elektronsku nepismenost. Zato ona i nije oličenje neke mudrosti kod nas.
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Vidjet ces sad kad krene čaputanje izmjedju njih 4/5, bit će show 
Uostalom ovo je bilo samo nuzno zlo za skidanje SDA i to podrzavam, samo ovako su i mogli uspjeti, al je kao rješenje ravno 0.
Živi bili pa vidjeli.
Uostalom ovo je bilo samo nuzno zlo za skidanje SDA i to podrzavam, samo ovako su i mogli uspjeti, al je kao rješenje ravno 0.
Živi bili pa vidjeli.
1
1

Nije još, jos se broji, i Kifla je licno stigao da protestuje ispred opstine.
Od jucer stoje.
I smjesno mi je kad neko kaze Onaj vodi samo 100 glasova, nebitno ko.
To nije SAMO 100 glasova, to je 100 ljudi, nebitno da li je 6, 100, ili par hiljada, mora neko imati više pa i za jedan glas,
0

Nema informacija...
Čekaj dok to neki Asim završi
Ozbiljno... Valjda u CIK broje ponovo...
0
Da. Jedna je stvar ponositi se nacijom. Nije to neki bogzna prosperitet ali stanje je takvo kakvo jeste.
Druga je stvar slikati se sa cetnicima i cetnickom zastavom te ponosno isticati ko mu je sve bio u Vojsci RS koja je tih godina protjerala civilno stanovnistvo iz rodnog mu mjesta.
A ovamo mu Bosnjaci aplaudiraju samo zato jer je pricao protiv Dodika.
0
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
Slazem se, nek pobijedi za jedan glas ali da su svi glasovi tacno i posteno izbrojani. Problem je sto svi vrlo dobro znamo da nisuMiss Y. je napisao/la: ↑17 nov 2020, 13:40Nije još, jos se broji, i Kifla je licno stigao da protestuje ispred opstine.
Od jucer stoje.
I smjesno mi je kad neko kaze Onaj vodi samo 100 glasova, nebitno ko.
To nije SAMO 100 glasova, to je 100 ljudi, nebitno da li je 6, 100, ili par hiljada, mora neko imati više pa i za jedan glas,
0
- TakeshiHanzo
- Cvijetak zanovijetak

- Reactions: 29
Naravno, vjera je veće zlo od politike, a ako to kombinuješ dobićeš kriminalnu hobotnicu tipa nacionalističkih stanaka.
3
2
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31200
brt hoces li sad ostat u bihArslan_11 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 09:56 Bitno je da smo u Sarajevu skinuli zelenu bagru sa vlasti. Uvijek sam.govorio da Sarajevo treba i mora da bude primjer ostatku drzave, primjer da moze bolje. Stanovnici Sarajeva su napravili prvi korak. Sada izabrani moraju da se dokazu. Moramo ih budno pratiti i pritiskati, koliko mozemo. Moraju raditi za dobrobit gradjana. Niko ne ocekuje cuda, ali nakon 30godina javasluka svaki pozitivan pomak ce nam djelovati kao jedno.
1
1
1811
kolone dijaspore, vracaju seHannibal je napisao/la: ↑17 nov 2020, 14:34brt hoces li sad ostat u bihArslan_11 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 09:56 Bitno je da smo u Sarajevu skinuli zelenu bagru sa vlasti. Uvijek sam.govorio da Sarajevo treba i mora da bude primjer ostatku drzave, primjer da moze bolje. Stanovnici Sarajeva su napravili prvi korak. Sada izabrani moraju da se dokazu. Moramo ih budno pratiti i pritiskati, koliko mozemo. Moraju raditi za dobrobit gradjana. Niko ne ocekuje cuda, ali nakon 30godina javasluka svaki pozitivan pomak ce nam djelovati kao jedno.
3
3

Nepotizam si imao i prije 1992. Samo se to tad nije smjelo otvoreno reci.Buki je napisao/la: ↑17 nov 2020, 13:13 Meni je drago da su skinuti, i svaka cast onome ko ih je makao jer njihov nepotizam je rodjen 92-ge i od tada harace ovom drzavom, tj. njenim dijelom. Zato mi je i takav Konakovic dobar. Jos vaznije je da nece biti jedini, bice tu jos drugih ljudi a najbitnije je da ce mnogi mladi dobiti sansu. Ja u svemu ovome vidim veliki napredak.
0
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
Buki krenuo na motoru nazad 
Da se uclani u stranku i svjedoči procvatu Bosne
Da se uclani u stranku i svjedoči procvatu Bosne
2
2