ahaaaa, jednom ili dva puta si komentarisala slike, dočim u ostalim postovima si komentarisala mene ... sad mi je sve jasnije
Mozes ti bolovati od strabizma ( smajlic) koliko hoces ali to je upravo tako.
Ja nemam.problrm.reci da ti nrmas kriterij, jer sudeci po raznolikosti slika i razlicitim tipovima zrna na njima, tako je, nrmas kriterij. Bas nikakav.
Isto tako se ne libim reci ako neka dama ima.hako.izrazenu straznjicu, apsolutno neproporcionalnu i nesrazmjernu ostatku njrnog tijela , da takva sigurno jeste PVC LADY , i 300% ima neki zdravstveni problrm radi toga.
Tako kaze struka, zna se sta koliko i kako moze a sta su bajke i ublehe. Naravno ako.izuzmemo sumnju u autenticnost fotki jer aman...fotosop i sve to...
Eto nek ja nemam a ti imas kriterij a za Gal Gadot, jednu od najljepsih zena na kugli zemaljskoj kazes da je bez veze ili sta si vidio na njoj, ne sjecam se sad a mrsko mi traziti.
A nista, hejtajte, predlazite, kritikujte, od volje vam
Mozes ti bolovati od strabizma ( smajlic) koliko hoces ali to je upravo tako.
Ja nemam.problrm.reci da ti nrmas kriterij, jer sudeci po raznolikosti slika i razlicitim tipovima zrna na njima, tako je, nrmas kriterij. Bas nikakav.
Isto tako se ne libim reci ako neka dama ima.hako.izrazenu straznjicu, apsolutno neproporcionalnu i nesrazmjernu ostatku njrnog tijela , da takva sigurno jeste PVC LADY , i 300% ima neki zdravstveni problrm radi toga.
Tako kaze struka, zna se sta koliko i kako moze a sta su bajke i ublehe. Naravno ako.izuzmemo sumnju u autenticnost fotki jer aman...fotosop i sve to...
Eto nek ja nemam a ti imas kriterij a za Gal Gadot, jednu od najljepsih zena na kugli zemaljskoj kazes da je bez veze ili sta si vidio na njoj, ne sjecam se sad a mrsko mi traziti.
A nista, hejtajte, predlazite, kritikujte, od volje vam
Ali nemas, da imas mogao bi se bar odredjeni tio zena koje ti se dopadaju nazrijeti kroz tvoje postove na ovoj temi. Ali nema.ga.
A za Gail...od volje ti, ja samo rekla sta mislim.
I de ba ljudi, koji vam je vrag, (da ne kazem q-rac, pa da ne bude Ommadawn prostak) sta se svadjate?
Svako ima neke svoje kriterije i ukuse. Svako voli razlicito.
Ja licno ne volim te izbacene i neproporcionalne guzove, silikonske sise i napuhane usne. Ali neko to voli i to je sasvim okej.
Neko mozda ne voli ono sto je @lejlamo stavila ali meni se svidja.
Volite se, rad´te se, jeb´te se...
Jedan je zivot svakako.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ommadawn je napisao/la: ↑23 nov 2020, 14:09
I de ba ljudi, koji vam je vrag, (da ne kazem q-rac, pa da ne bude Ommadawn prostak) sta se svadjate?
Ja licno ne volim te izbacene i neproporcionalne guzove, silikonske sise i napuhane usne. Ali neko to voli i to je sasvim okej.
Jedan je zivot svakako.
ma komuniciramo na temu, šta...
a, razvoj osjećaja za estetiku, za lijepo....je jedan od ciljeva učenja...a čovjek uči dok je živ, pajel.
Jedan je zivot svakako.
Pa o tome i pričamo dmr sine, ne moze ti Gal biti oličenje ženstvenosti a nakon nje stavis neku napuhanu sa metar i po, sto je Stoja iz mladjih dana dama za nju.
Pa ne ide brte.
Davno sam ja rekla kod tebe svaka igra, svaka dobija...Sto to ne priznas ili negiras i idemo dalje...
Daj kaku za dvije stoje sad
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran
Jedan je zivot svakako.
Ne laj
Ne lajem.
Pas laje.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem