Zoka je seljak, neznalica, slično kao komsic...
Jel ti se svidja, kad je hrvatima rekao istinu?
"slučajna država"???
Moderator/ica: Moderator
Zoka je seljak, neznalica, slično kao komsic...
..vidim krenula je ofanziva cao brate sve smo rekli i lipo i ružno na ovoj temi ne zanima me komsic izdajnike brišemo idemo dalje..vidimo se na drugoj temi kad niste u stanju civilizirano raspravljati indrzat se teza u koje niko ni od normalni bosnjaka ne virujem..završavam polemiku sto se mene tiče jer osjećam nezahvalnost forumaša Hrvatskoj koja je oslobodila pola bih i spriječila drugu Srebrenicu..i takvi bi gradjansku državu..
A to kao Hrvatska moze da napise ustav, i to je to? Recimo, imas situaciju gdje handre Hrvate u USA. Hrvatska unese u ustav da se mora poceti brinuti o njima. Mozes li zakljuciti logican slijed dogadjaja?laga-nini je napisao/la: ↑23 nov 2020, 19:24..u ustavu hrvatske da vidi brigu o Hrvatima ma gdje bili..samo sto ste vi paranoičan narod o odma to komentirate kao miješanje u unutarnje stvari bih i bla bla bla..Fatih je napisao/la: ↑23 nov 2020, 18:01
Ne zezam. Imam pravo valjda da pitam za svoj narod? Ne kazem da ih neko kolje, smijem li pitati? Posto znam da mi je rodica morala iseliti iz Splita, kada se odlucila pokriti (prvi put ovo pominjem, jer, slabo sam tome pridavao znacaja). Kontam, svugdje ima budala. Ali, kada vise procitam "Komsic" u nekim hrvatskim novinama ili portalima, dodje mi da razbijem laptop! Ima li Hrvatska svojih problema? Koji moj se neko u HR brine ko je u predsjednistvu BiH?
Evo pitam sada tebe licno. Sta briga zvanicnu Hrvatsku o tome koji Hrvat sjedi predsjednistvu? Je li to tamo toliko popularno, u PM? Nakon svega, rata, presude o UZP, uz cinjenicu da su Hrvati procentualno PREZASTUPLJENI u organima drzave ( sa cim ja nemam probem, ako znaju raditi to za sta sjede tu!), sta jos vise Bosnjaci trebaju da urade? Narod koji cini skoro 51% stanovnistva a efektivno kontrolise negdje oko 22/23% teritorija BiH? Pa jebemu misa, ne cujes mene da kukam da smo "donji"?

To ti je isto ono, kad Srbija, i Hrvatska, urlaju, kako su garanti DS...
Pa prvo, niko ne prelazi u ofanzivu. Osim tebe.laga-nini je napisao/la: ↑23 nov 2020, 19:53..vidim krenula je ofanziva cao brate sve smo rekli i lipo i ružno na ovoj temi ne zanima me komsic izdajnike brišemo idemo dalje..vidimo se na drugoj temi kad niste u stanju civilizirano raspravljati indrzat se teza u koje niko ni od normalni bosnjaka ne virujem..završavam polemiku sto se mene tiče jer osjećam nezahvalnost forumaša Hrvatskoj koja je oslobodila pola bih i spriječila drugu Srebrenicu..i takvi bi gradjansku državu..

..pa sto je problem akonsincita moje postove i njegove onda znas na sto sam ga navuka al K**** vi citate ja sam barem pristojan procitam svaki post osim onih od pola metra..Socrates je napisao/la: ↑23 nov 2020, 20:03Pa prvo, niko ne prelazi u ofanzivu. Osim tebe.laga-nini je napisao/la: ↑23 nov 2020, 19:53
..vidim krenula je ofanziva cao brate sve smo rekli i lipo i ružno na ovoj temi ne zanima me komsic izdajnike brišemo idemo dalje..vidimo se na drugoj temi kad niste u stanju civilizirano raspravljati indrzat se teza u koje niko ni od normalni bosnjaka ne virujem..završavam polemiku sto se mene tiče jer osjećam nezahvalnost forumaša Hrvatskoj koja je oslobodila pola bih i spriječila drugu Srebrenicu..i takvi bi gradjansku državu..
Zbog politickog misljenja si covjeka pitao sta je po nacionalnosti. To je krajnji nivo politicke agresivnosti. Ne moze gore. To je "ili si sa nama ili si protiv nas".
Takva politicka rudimentarnost je, naravno, dozvoljena, ali na nju se ima pravo I odgovoriti.
Ja, recimo, nisam nista po nacionalnosti.
..bravo majstore pogodak u sridu..prosetajbdo Babine države..
Hajde prika, ne zezaj. Pa majka mu stara, ja sam nekoliko puta na ovome istom forumu, iznio neko svoje misljenje (nebitno sto tema mozda nije bila ovako ozbiljna), i kad vidim da mi pucaju kineze, te me citiraju i protive se mom misljenju, ja to nisam vidio kao ofanzivu. Naprotiv. Nemoguce mi je zamisliti da 4 osobe ne znaju o cemu pricaju, a ja kao znam sve.laga-nini je napisao/la: ↑23 nov 2020, 19:53..vidim krenula je ofanziva cao brate sve smo rekli i lipo i ružno na ovoj temi ne zanima me komsic izdajnike brišemo idemo dalje..vidimo se na drugoj temi kad niste u stanju civilizirano raspravljati indrzat se teza u koje niko ni od normalni bosnjaka ne virujem..završavam polemiku sto se mene tiče jer osjećam nezahvalnost forumaša Hrvatskoj koja je oslobodila pola bih i spriječila drugu Srebrenicu..i takvi bi gradjansku državu..

Ne razumijem ti ovaj dio prika.
..da prevedem otidji do bihacke krajine inraspitajbse kod tih ljudi..nije ćudoređa će tamo babo vladat do smrti..
Problem je da sad postajes sve agresivniji, a drugima napominjes da su ofanzivni. Kakav je to nacin pitati nekog "koje si nacionalnosti" zbog politickog misljenja?laga-nini je napisao/la: ↑23 nov 2020, 20:05..pa sto je problem akonsincita moje postove i njegove onda znas na sto sam ga navuka al K**** vi citate ja sam barem pristojan procitam svaki post osim onih od pola metra..Socrates je napisao/la: ↑23 nov 2020, 20:03
Pa prvo, niko ne prelazi u ofanzivu. Osim tebe.
Zbog politickog misljenja si covjeka pitao sta je po nacionalnosti. To je krajnji nivo politicke agresivnosti. Ne moze gore. To je "ili si sa nama ili si protiv nas".
Takva politicka rudimentarnost je, naravno, dozvoljena, ali na nju se ima pravo I odgovoriti.
Ja, recimo, nisam nista po nacionalnosti.