Samo neka laprda....kopa si jamu, sam ne zna.
Sasvim je u redu, da i svijet zna, s kim se ima posla.
Moderator/ica: Moderator

ja nedavno nadjoh licnu od pradeda i u licnoj pise da je srbin po nacijonalnosti. eto stari mi bosnjak, a ja hrvat. sta ti je sudbinaOmmadawn je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:44Jedan je ubijen 5 maja 1992. Taj, i pored dobrih odnosima sa Hrvatima (pogotovo emigrantima u Austriji) se izjašnjavao kao Bosanac a prije toga ne znam.
Drugi je umro prije 15 godina. Taj je već bio tvrdokorni komunist, Jugosloven. Do zadnjeg. Iako vrlo kritičan prema jugoslovenskom društvenom uređenju “na papiru jedno, za govornicom drugo a u stvarnosti treće” - kako je to u zadnjim danima svog života meni fino objasnio.
Stari je Bosanac a prije 1968 “neopredijeljen” kako je morao pisati.

a moze mu se, zna da nece bit sankcija, na taj nacin ostaje na vlasti. da je kojim slucajem taj pedi esdaun, za kojeg kaze da je kriminalac, visoki predstavnik ne vjerujem da bi tako prico. pedi se nije libio da iskoristi bonske ovlasti, smijenio je 200 funkcionera, od toga dva predsjednika haha dok je incko indiferentan, vjecno zabrinut i normalno da ce ga mile maltretirat
Hannibal je napisao/la: ↑25 nov 2020, 12:36a moze mu se, zna da nece bit sankcija, na taj nacin ostaje na vlasti. da je kojim slucajem taj pedi esdaun, za kojeg kaze da je kriminalac, visoki predstavnik ne vjerujem da bi tako prico. pedi se nije libio da iskoristi bonske ovlasti, smijenio je 200 funkcionera, od toga dva predsjednika haha dok je incko indiferentan, vjecno zabrinut i normalno da ce ga mile maltretirat![]()
..to znaci da si najpametniji od vas troje ..Hannibal je napisao/la: ↑25 nov 2020, 12:31ja nedavno nadjoh licnu od pradeda i u licnoj pise da je srbin po nacijonalnosti. eto stari mi bosnjak, a ja hrvat. sta ti je sudbinaOmmadawn je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:44
Jedan je ubijen 5 maja 1992. Taj, i pored dobrih odnosima sa Hrvatima (pogotovo emigrantima u Austriji) se izjašnjavao kao Bosanac a prije toga ne znam.
Drugi je umro prije 15 godina. Taj je već bio tvrdokorni komunist, Jugosloven. Do zadnjeg. Iako vrlo kritičan prema jugoslovenskom društvenom uređenju “na papiru jedno, za govornicom drugo a u stvarnosti treće” - kako je to u zadnjim danima svog života meni fino objasnio.
Stari je Bosanac a prije 1968 “neopredijeljen” kako je morao pisati.
Nemoj biti siguran, da ce jos dugo biti tako.
Moram se quotati....kako rekoh...
Inzko je najavio u kratkom roku (ma šta to njemu značilo) rezoluciju o zabrani negiranja genocida...laga-nini je napisao/la: ↑26 nov 2020, 21:44 .
Ambasadori, izuzev ruskog su otvoreno podržali rad visokog predstavnika Valentina Inzka i na najbolji način oslikali protutežu politika u BiH. Poslane su poruke osude veličanj aratnih zločinaca, pozvali su na usvajanje zakona o zabrani negiranja genocida, podržan je rad Ustavnog suda sa stranim sudijama, osuđene sve blokade poput one o formiranju nove vlade u FBiH i upućeni pozivi na provođenje presude Sejdić-Finci...koje..