Hrvatska
Re: Lijepa naša..
..i ono sto demagogozi i oporba nabija na nos u hr..a i tu vlada percepcija o prevelikoj birokraciji i nabijaju broj općina ...
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Milan Bandić: komemoracija za žrtve Vukovara i Škabrnje pa ručak uz taktove Arkanove udovice
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ban ... ium=Clanak
Dnevnik Nove TV u posjedu je video snimke na kojoj se vidi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u opuštenom druženju na ručku uz zvuke glazbe srbijanske pjevačice Cece, Arkanove udovice.
Doznajemo kako je snimka nastala na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje kada je i Bandić sa suradnicima bio u Vukovaru i poklonio se žrtvama i stradalnicima.
Dnevnik Nove TV u posjedu je video snimke na kojoj se vidi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u opuštenom druženju na ručku uz zvuke glazbe srbijanske pjevačice Cece, Arkanove udovice.
Doznajemo kako je snimka nastala na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje kada je i Bandić sa suradnicima bio u Vukovaru i poklonio se žrtvama i stradalnicima.
0
A sad adio 
Re: Milan Bandić: komemoracija za žrtve Vukovara i Škabrnje pa ručak uz taktove Arkanove udovice
..I moja zena voli jednu cecinu bice gadno ako me neki forumaš snimi... 
0
Re: Milan Bandić: komemoracija za žrtve Vukovara i Škabrnje pa ručak uz taktove Arkanove udovice
Domoljubna klasika... Što bi rekao general woo
Tudjman Vukovar, neki Romi klince
k'o Susak Posavinu, Pavelic dalmatince
veliki domoljubi odgajaju djecu
koji nakon Skore rezu zile na Cecu
Onda ide Thompson, a onda Lepa Brena
plesni podij pliva od izrezanih vena
nista kontra gena, cackaju si anuse
vade govna da kloniraju retarduse
Tudjman Vukovar, neki Romi klince
k'o Susak Posavinu, Pavelic dalmatince
veliki domoljubi odgajaju djecu
koji nakon Skore rezu zile na Cecu
Onda ide Thompson, a onda Lepa Brena
plesni podij pliva od izrezanih vena
nista kontra gena, cackaju si anuse
vade govna da kloniraju retarduse
1
1
..ja ne slušam narodnjake čak niti sam niti cu nesto sevdahom i to je to..čak nisam ni ljubitelj klapa al ne etiketiran nikoga po tome sto sluša..pjesma moze bit slušljivo a da je covika moralna i ljudska negativa..primjera radi slušam baru i majke jedan od top pet moji ex yu bendova a on je ljudska lešina i los primjer generacijama koje se odgajaju uz njegovu glazbu ..
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
Re: Lijepa naša..
ja ocekivo bice bosna prva hahalaga-nini je napisao/la: ↑26 nov 2020, 14:07 [38D3FA77-C957-4E45-9E3E-6228E3975E0F.jpeg..neki dan smo raspravljali odnosno uspoređivali u stvari ja sam bacio paralelu pa u vid stormove izjave da u hr vlada jede samu sebe a percepcija je i u hr da je SLO uređenija pa iznenade neki podaci kad se zagrebe ispod koze..ovo priznajem nisam ni ja moga predvidio..
0
1811
Ovo je Petrinja večeras, sve je srušeno

Index Vijesti
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
MUP je potvrdio u utorak navečer da je u današnjem razornom potresu od 6,2 po Richteru s epicentrom kod Petrinje, poginulo šestoro ljudi, najmanje šest osoba je teško ozlijeđeno, a potraga u ruševinama i dalje traje.
"Iako potraga u ruševinama i dalje traje, s tugom javljamo informacije o smrtno stradalima: djevojčica u Petrinji i petoro muškaraca u Majskim Poljanama", objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova RH na Twitteru.
U međuvremenu je potvrđeno da je poginula još jedna osoba čime se broj smrtno stradalih penje na sedam.

Uz to, najmanje šest osoba je teško ozlijeđeno, a 20 lakše.
"Naše misli su s obiteljima stradalih i ozlijeđenih", napisao je MUP u objavi.
Razoran potres s epicentrom kod Petrinje, koji se u utorak u 12,19 sati osjetio diljem Hrvatske, bio je jačine 6,2 po Richteru, izvijestila je ranije danas Seizmološka služba, napominjući da se očekuju veće materijalne štete.
U Petrinji praktički nema građevine koja nije oštećena. Centar grada pun je ruševina. Pao je mrak pa je u centru nešto manje ljudi.

10
4
6
6
Re: Ovo je Petrinja večeras, sve je srušeno
Poginulo najmanje sedam osoba
Prema najnovijim informacijama sedmero je poginulih: 12-godišnja djevojčica u Petrinji, 20-godišnji mladić iz jedne kuće, djed iz druge te otac i sin iz iste kuće u Majskim Poljanama kod Gline, potvrdila je za Index dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić. Naknadno je potvrđeno da je preminula još jedna muška osoba u Majskim Poljanama.
Nakon sedam sati potrage pronađeno je tijelo muškarca koji je stradao pod ruševinama crkve u Žažini.
Najmanje šest osoba je teško ozlijeđeno i 20 lakše, objavio je MUP.

Prema najnovijim informacijama sedmero je poginulih: 12-godišnja djevojčica u Petrinji, 20-godišnji mladić iz jedne kuće, djed iz druge te otac i sin iz iste kuće u Majskim Poljanama kod Gline, potvrdila je za Index dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić. Naknadno je potvrđeno da je preminula još jedna muška osoba u Majskim Poljanama.
Nakon sedam sati potrage pronađeno je tijelo muškarca koji je stradao pod ruševinama crkve u Žažini.
Najmanje šest osoba je teško ozlijeđeno i 20 lakše, objavio je MUP.

8
6
2
2
Ali neće ljudi ostati sami...
ne vjerujem nešto u državu, ali vjerujem u ljude ...

Navijači iz svih dijelova Hrvatske krenuli prema Petrinji...izbjegavati moraju i kontrole, jer je stožer uveo nedavno propusnice za putovanja izmedju županija

16:28 N1 televizija je upravo javila kako su Bad Blue Boysi u velikom broju stigli u Petrinju pomoći unesrećenima u potresu.
16:35 Bad Blue Boysi su prije otprilike 10 minuta stigli u Petrinju. Došle su i prve fotografije navijača u razrušenom gradu.

ne vjerujem nešto u državu, ali vjerujem u ljude ...
Dejan Lovren se oglasio već treći put danas. Nakon što je u svom hotelu ponudio smještaj za unesrećene u potresu, apelirao je i kako pomoć nije potrebna samo u Sisku i Petrinji, već diljem Sisačko-moslavačke županije.
Jusuf Nurkić je na svom Instagram također poslao podršku Hrvatskoj. NBA zvijezda Portland Trail Blazersa je podijelila fotografiju koju je objavio Dnevnik.hr, a na kojoj piše: "HRVATSKA, drži se i budi jaka."

Navijači iz svih dijelova Hrvatske krenuli prema Petrinji...izbjegavati moraju i kontrole, jer je stožer uveo nedavno propusnice za putovanja izmedju županija

16:28 N1 televizija je upravo javila kako su Bad Blue Boysi u velikom broju stigli u Petrinju pomoći unesrećenima u potresu.
16:35 Bad Blue Boysi su prije otprilike 10 minuta stigli u Petrinju. Došle su i prve fotografije navijača u razrušenom gradu.

Iz Šibenika je za Petrinju i ostala pogođena područja krenulo 40-ak Funcuta. Sutra kreću ostali koji žele pomoći. Također, građani Šibenika im ne prestaju donositi potrepšine za one najpogođenije potresom.
Skupina Bad Blue Boysa koja se nije uspjela probiti do Petrinje javlja kako je ispred ulaska u grad teško oštećena crkva zbog čega je samo polovica jedne cestovne trake funkcionalna. BBB-i koji su u gradu javljaju im kako se većina ljudi seli u Sisak. Oni koji nisu uspjeli ući u grad su potrepštine iskrcali u selu prije Petrinje i ostavili ih fratrima i vatrogascima koji obilaze kuće.
Klub navijača Armada iz Rijeke je također počeo skupljati potrepštine za pogođene potresom u Petrinji, Sisku i okolici. Uz to, navijači Rijeke su se stavili na raspolaganje svim nadležnim službama.
Ultras Vinkovci su također krenuli u akciju prikupljanja potrepština za potresom pogođena područja. Oni će osobno sutra sve donacije odnijeti u Petrinju.
I Kohorta se pridružila Bad Blue Boysima, Torcidi i Funcutima u pomoći pogođenim područjima. Na isti način kao Splićani i Šibenčani, odlučili su pomoći i Osjećani, donacijama hrane i ostalih potrepština.
2
1
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10591
Strahoba brate, ovo nisam niakada vidio.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10591
Every little helps. (Može i preko mobilnog)

4
1
2
1
2
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Mene je više od scena ruševina ganula solidarnost koja se osjeti kroz snimke, priloge...
Ljudi su uplašeni, ali međusobno se pomažu i podržavaju...
Još kada sam vidjela obične ljude koji su krenuli u ispomoć noseći vodu i lopate, oči su mi zasuzile...
Neka makar u ovakvim trenucima ono dobro u ljudima ispliva na površinu
Ljudi su uplašeni, ali međusobno se pomažu i podržavaju...
Još kada sam vidjela obične ljude koji su krenuli u ispomoć noseći vodu i lopate, oči su mi zasuzile...
Neka makar u ovakvim trenucima ono dobro u ljudima ispliva na površinu
3
2
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
U ovakvim situacijama se ne pita ko je sta...svi pomoc svima pruzaju..
Steta je materijalna ogromna...I sve ce se to srediti..samo ljudski zivoti ..cijene nemaju... :(
Steta je materijalna ogromna...I sve ce se to srediti..samo ljudski zivoti ..cijene nemaju... :(
3
2
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
Eto te ko Milanovic...mrtav hladan izjavi dabje albansku Drac "izvukao" od EU milijardu eura za obnovu, pa ce tako i Petrinja
0