SDA
Moderator/ica: Moderator
Re: SDA
Ma SDA ti nesto vuce "vjerski"? Pa pobogu, mogu li se nabrojati sve njihove lopovske afere? A, jedino se se slazem da su postali kao neka sekta. I HDZ je isti takav. I SNSD.laga-nini je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:32 ..svidjelo se nekome il ne sda je bila i ostala stožerna stranka bošnjačkog naroda..ko i sve velike stranke podložna je bila i greakama i svim grijesima koje je nosila vlast..problem broj jedan je sto je nakon Alije došla jos gora verzija Alije jer kako je krenulo nakon bakira sljedi Sebija i ostali prijestonasljednici..ne da je to nepotizam nego je tragedija..sto su postali sekta čini mi se..takav primjer ne sicam se u normalnim demokracijama..al prostora imaju izabrat prirodnog lidera i pametniju politiku vodit vise političku manje vjersku..to je moje mišljenje i zelim km da uspiju u tome jer dobar sda bice bolja bih..sve te trojke četvorke petorka ako je gledatvpobprimjeru hr će bit u stilu plesali subjedinica ljeto..jer stranka nije samo ideologija stranka je infrastruktura a svi znamo da se tesko stvara ..
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
U proteklih 25 godina koliko su na vlasti (uz kraće, povremene prekide) su imali i više nego dovoljno vremena da učine mnogo toga dobrog a učinili su jako malo.laga-nini je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:32 ..svidjelo se nekome il ne sda je bila i ostala stožerna stranka bošnjačkog naroda..ko i sve velike stranke podložna je bila i greakama i svim grijesima koje je nosila vlast..problem broj jedan je sto je nakon Alije došla jos gora verzija Alije jer kako je krenulo nakon bakira sljedi Sebija i ostali prijestonasljednici..ne da je to nepotizam nego je tragedija..sto su postali sekta čini mi se..takav primjer ne sicam se u normalnim demokracijama..al prostora imaju izabrat prirodnog lidera i pametniju politiku vodit vise političku manje vjersku..to je moje mišljenje i zelim km da uspiju u tome jer dobar sda bice bolja bih..sve te trojke četvorke petorka ako je gledatvpobprimjeru hr će bit u stilu plesali subjedinica ljeto..jer stranka nije samo ideologija stranka je infrastruktura a svi znamo da se tesko stvara ..
Privreda na koljenima, prespora izgradnja cestovne infrastrukture, raspoređivanje pozicija, zapošljavanje po vezama i masovni egzodus stanovništva... dovoljno govore.
Da li nisu znali/mogli ili nisu željeli više i bolje, svejedno je. Kao takvi ne zaslužuju vlast.
2
2
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
..ne govorim o vlasti govorim o stranci to je valjda tema il sam krivo svatio..ko će bit na vlasti odlučuje Maradona pa komubpravo kome krivo..East_side je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:39U proteklih 25 godina koliko su na vlasti (uz kraće, povremene prekide) su imali i više nego dovoljno vremena da učine mnogo toga dobrog a učinili su jako malo.laga-nini je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:32 ..svidjelo se nekome il ne sda je bila i ostala stožerna stranka bošnjačkog naroda..ko i sve velike stranke podložna je bila i greakama i svim grijesima koje je nosila vlast..problem broj jedan je sto je nakon Alije došla jos gora verzija Alije jer kako je krenulo nakon bakira sljedi Sebija i ostali prijestonasljednici..ne da je to nepotizam nego je tragedija..sto su postali sekta čini mi se..takav primjer ne sicam se u normalnim demokracijama..al prostora imaju izabrat prirodnog lidera i pametniju politiku vodit vise političku manje vjersku..to je moje mišljenje i zelim km da uspiju u tome jer dobar sda bice bolja bih..sve te trojke četvorke petorka ako je gledatvpobprimjeru hr će bit u stilu plesali subjedinica ljeto..jer stranka nije samo ideologija stranka je infrastruktura a svi znamo da se tesko stvara ..
Privreda na koljenima, prespora izgradnja cestovne infrastrukture, raspoređivanje pozicija, zapošljavanje po vezama i masovni egzodus stanovništva... dovoljno govore.
Da li nisu znali/mogli ili nisu željeli više i bolje, svejedno je. Kao takvi ne zaslužuju vlast.
0
...HDZ je bio..ima je svoje faze..prvi dio devedeseti do kraja rata dobar pri kraju los..pa za vrime Sanadera odlican al jebiga kleptoman je al je dobar bio političar steta..onda je luta i sad je odlican bez greške..i evo počnemo s sda a odma se salta na hdza..manibte se ti kompleksa na ovoj temi pozabavimo se sda..Fatih je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:38Ma SDA ti nesto vuce "vjerski"? Pa pobogu, mogu li se nabrojati sve njihove lopovske afere? A, jedino se se slazem da su postali kao neka sekta. I HDZ je isti takav. I SNSD.laga-nini je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:32 ..svidjelo se nekome il ne sda je bila i ostala stožerna stranka bošnjačkog naroda..ko i sve velike stranke podložna je bila i greakama i svim grijesima koje je nosila vlast..problem broj jedan je sto je nakon Alije došla jos gora verzija Alije jer kako je krenulo nakon bakira sljedi Sebija i ostali prijestonasljednici..ne da je to nepotizam nego je tragedija..sto su postali sekta čini mi se..takav primjer ne sicam se u normalnim demokracijama..al prostora imaju izabrat prirodnog lidera i pametniju politiku vodit vise političku manje vjersku..to je moje mišljenje i zelim km da uspiju u tome jer dobar sda bice bolja bih..sve te trojke četvorke petorka ako je gledatvpobprimjeru hr će bit u stilu plesali subjedinica ljeto..jer stranka nije samo ideologija stranka je infrastruktura a svi znamo da se tesko stvara ..
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31146
efendic poceo desetu transferzalu i poceo renoviranje trga na dobrinji, kod njega nema izbori neizbori
nego i on ce otic iz stranke ☹
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
1811
Ne, tema jeste stranka. Ali odakle ti da SDA mora biti krovna stranka Bosnjaka (ili bilo koga)? Je li to onaj mazohizam "neka nas kradu, handre i sve ostalo, samo neka su nasi"? Ja nisam mazohista i ne zelim da me krade ni rodjeni otac, a kamoli neka "dusebrizinicka stranka mog naroda". Oni su moj narod najvise kostali.laga-nini je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:47..ne govorim o vlasti govorim o stranci to je valjda tema il sam krivo svatio..ko će bit na vlasti odlučuje Maradona pa komubpravo kome krivo..East_side je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:39
U proteklih 25 godina koliko su na vlasti (uz kraće, povremene prekide) su imali i više nego dovoljno vremena da učine mnogo toga dobrog a učinili su jako malo.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ma ja, zgadilo im se u vrhu nesto svima. Odjednom. Kao da je ovo stanje od jucer.
0
..nesto su prirodne kretnje i saživi iz nekog razloga..u Americi ćeš vječno imat demokrate i republikance u engleskoj laburiste i konzervativce ..princip je isti ostalo su nijanse..a pogotovu u bih taj nacionalni predznak će bit presudan dok bude bih..
0
Za koga? E brt...
0
NECE.
0