Fatih je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:44
Nagodinu mozda, u US of A. POSVE. Dobrovoljno Izabrati ludnicu i onda kukati sto te tjeraju na lijekove nije fer.
Fatih je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:44
Nagodinu mozda, u US of A. POSVE. Dobrovoljno Izabrati ludnicu i onda kukati sto te tjeraju na lijekove nije fer.
Najvjerovatnije ovdje..
tamo daleko....jpg
A dje si to sad?
U BiH. Ja mislio da idem "kuci", kada sam dolazio ovdje. Medjutim, bas je tacno ono, da budala zivi gdje je rodjen, a pametan gdje mu je bolje. Jedino,moracu @stormu placati da mi povremeno posalje graha.
2
11
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
U BiH. Ja mislio da idem "kuci", kada sam dolazio ovdje. Medjutim, bas je tacno ono, da budala zivi gdje je rodjen, a pametan gdje mu je bolje. Jedino,moracu @stormu placati da mi povremeno posalje graha.
Graha i duhana
Sad kad se sjetim....nemam pojma kako je ono prošlo, pa nisam normalan...
Ili su se carinici povaljali od smijeha, hajde pusti ga
Graha i duhana
Sad kad se sjetim....nemam pojma kako je ono prošlo, pa nisam normalan...
Ili su se carinici povaljali od smijeha, hajde pusti ga
Ma ko je sta pitao carinike. Ja sam bio pozelio taj grah.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.