Limeni predmet želje...
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Re: Limeni predmet želje...
po naselju i treba pjeske zbog mafijasluka, osim ako je nevrijeme
0
1811
Jeste, to je tačno.Ommadawn je napisao/la: ↑11 dec 2020, 11:18Ma najgore je biti rob stvari.
Ja eto nisam baš da palim auto za kratke relacije pogotovo zimi ali kad je nevrijeme, ne mislim se smrzavati kilometar dva.
Jednom tako otišao po dijete u školu kad će ovaj jedan naš “ej znaš da nije dobro da se auto pali zimi na kratke relacije, nije dobro za motor...”. Lik došao pješke po svoje dijete, ima novog BMW-a i žena novog Golfa.
“Znam, nije mene auto kupilo nego sam ja auto”.
Ili kupiti auto pa se uvaliti u kredit do guše samo da bi se pokazivao.. A najviše ih ima koji voze Tesle, pa to ima kredit na njemu od 700.000 pa gore..Ja to ne mogu da shvatim nikako.
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Eh to je.Bella_ je napisao/la: ↑11 dec 2020, 16:34Jeste, to je tačno.Ommadawn je napisao/la: ↑11 dec 2020, 11:18
Ma najgore je biti rob stvari.
Ja eto nisam baš da palim auto za kratke relacije pogotovo zimi ali kad je nevrijeme, ne mislim se smrzavati kilometar dva.
Jednom tako otišao po dijete u školu kad će ovaj jedan naš “ej znaš da nije dobro da se auto pali zimi na kratke relacije, nije dobro za motor...”. Lik došao pješke po svoje dijete, ima novog BMW-a i žena novog Golfa.
Ili kupiti auto pa se uvaliti u kredit do guše samo da bi se pokazivao.. A najviše ih ima koji voze Tesle, pa to ima kredit na njemu od 700.000 pa gore..Ja to ne mogu da shvatim nikako.
Tako jedan moj pametni rođak digao kredit od 55.000 eura za nekakvog BMW-a, to je aman-zaman auto. I ko je k’o on.
Došao još pa se podsmjehuje meni.
Ali on može. Jebiga ja svoje auto vozim svaki dan, a to košta, pa nikako skupiti dovoljno.
A on sa svojim samo u Bosnu ode i vrati se. Ostatak vremena vozi nekakvog starog Passata.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
JaooooooOmmadawn je napisao/la: ↑11 dec 2020, 17:04Eh to je.
Tako jedan moj pametni rođak digao kredit od 55.000 eura za nekakvog BMW-a, to je aman-zaman auto. I ko je k’o on.
Došao još pa se podsmjehuje meni.
Ali on može. Jebiga ja svoje auto vozim svaki dan, a to košta, pa nikako skupiti dovoljno.
A on sa svojim samo u Bosnu ode i vrati se. Ostatak vremena vozi nekakvog starog Passata.
Ojjj zemljo
0
Ne znam koje mi se auto ono bas bas svidja da kazem e taj bih voljela da imam
... ne ludim za markama..ovaj auto sto imam sad mi je sasvim ok, planiram da ako sve bude uredu mjenjam auto svakih 5 godina
2
1
1
1
Tako sam i ja govorila dok nisam zapazila Evoćića.
RRE
1
1
Koje je to auto?
1
1
Range Rover Evoque.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

jesil ti ono uzela tesluBella_ je napisao/la: ↑11 dec 2020, 16:34Jeste, to je tačno.Ommadawn je napisao/la: ↑11 dec 2020, 11:18
Ma najgore je biti rob stvari.
1
1
1811
Nekako bih najviše kakvog oldtimera.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

Aham...šmrc,,,mislila sam da me znaš...
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

pa nisam mislijo da si se uvalila u kredit do guse haha
nego sam konto da si jednom stavila sliku iz tesle. al sto bi nasi stari rekli proslost je nepredvidiva ☹
0
1811
Ma ja sam umalo uzeo jednog oldtimera ljetos. A sinoć pričam sa tatom i on mi reče da razmišlja o kupovini nekog oldtimera. Ili me zajebava ili misli ozbiljno.
Nešto kontam da ja tamo na proljeće ipak njemu dovučem kakvog pred kuću i kažem, neka ga ovdje malo, privremeno
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem