Joj ja sam.bas strpljiva osoba...al stvarno ne mogu ovako ovih fora...pitam sta si bolan radio na forumu u 1.24. Kaže, ništa.
A nije ništa već se upisivo u Spomenar!
Ko je ovdje lud?
DAMIRE IDI SE I TI UPISI U SPOMENAR
u suprotnom moli Boga da ti dr nekad ne zatreba :cek
Iskra je napisao/la: ↑14 aug 2020, 11:45
Joj ja sam.bas strpljiva osoba...al stvarno ne mogu ovako ovih fora...pitam sta si bolan radio na forumu u 1.24. Kaže, ništa.
A nije ništa već se upisivo u Spomenar!
Ko je ovdje lud?
DAMIRE IDI SE I TI UPISI U SPOMENAR
u suprotnom moli Boga da ti dr nekad ne zatreba :cek
VidiS ti koja su pitanja tamo sve... Isto da se za usa Green card aplicira
Još sam brz bio
Istina zaista. Koliko sam put cuo: "Pa, bio si online". Ja, u 06:00 ujutro?
A jeeeel?
Tako mi svega. Cesto se to desi, i da me vecina tih ljudi ne poznaje jako dobro, mislili bi da lazem. Ili kuci mi facebook otvoren, ja negdje daleko u sumi, dovoljno da neko pomjeri mis, i eto ti "online 1 minute ago". A ja pucam li pucam.
2
11
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Tako mi svega. Cesto se to desi, i da me vecina tih ljudi ne poznaje jako dobro, mislili bi da lazem. Ili kuci mi facebook otvoren, ja negdje daleko u sumi, dovoljno da neko pomjeri mis, i eto ti "online 1 minute ago". A ja pucam li pucam.
U sta pucas?
Ma u plasticne boce i papirne mete za gadjanje. Nista zivo.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.