Djevojka priznala: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima

Figurae Veneris, i sve što niste znali...
Odgovori
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Djevojka priznala: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima

Post Postao/la laga-nini »

Jedna djevojka je zatražila njenu pomoć jer je ovisna o slanju golih fotografija nepoznatim ljudima. Uz sve to napisala je i da ima dečka.
"Volim svog dečka i naš vruć, divlji seksualni život je sjajan, ali ovisna sam o traženju pažnje na internetu. Stalno koketiram s nepoznatim osobama i razmjenjujem gole slike s njima. Ne sviđa mi se što radim, ali čini se da ne mogu prestati. Imam 23 godine, moj dečko 31 i kondicijski je trener. Njemu ne smeta to što radim, ali mene muči"...nešto mi poznato to a forumaši
1
1 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31181

Re: Djevojka priznala: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima

Post Postao/la hani_jong_un »

reci joj da se registruje na forum brt
3
3 slika
1811
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Re: Djevojka priznala: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima

Post Postao/la laga-nini »

:D misliš da nemamo takvi..
2
1 slika 1 slika
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 37618

Post Postao/la dmr »

Ali ako se registruje necemo biti stranci :tugi :ddk
2
2 slika
Zadnja izmjena: dmr, dana/u 13 aug 2020, 07:48, ukupno mijenjano 2 puta.
make your move :damir
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars

Post Postao/la dmr »

laga-nini je napisao/la: 13 aug 2020, 07:46 :D misliš da nemamo takvi..
Di su? :sok :hm
0
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31181

Post Postao/la hani_jong_un »

ja vala jos nisam dobijo takvu sliku
1
1 slika
1811
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars

Post Postao/la dmr »

+1 :tugi
1
1 slika
storm
Administrator
Reactions: 38076

Post Postao/la storm »

Mene nešto drugo zaintrigiralo...
Njemu ne smeta to što radim :roll
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 13 aug 2020, 08:23 Mene nešto drugo zaintrigiralo...

Možda voli decke
0
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Post Postao/la Sarajka »

Meni takve osobe nisu jasne. Hajde da šalje momku i da su udaljeni recimo, ali slati nepoznatim osobama, a ne znaš ko se koje iza monitora je suludo.
Poremećaj.
2
2 slika
A sad adio :sara
blinkonce
Reactions:

Post Postao/la blinkonce »

storm je napisao/la: 13 aug 2020, 08:23 Mene nešto drugo zaintrigiralo...
Mozda imaju ono otvorenu vezu ili je njemu svejedno to sto salje slike sve dok ne spava s tim kojima salje slike, sta znas :zbunj
respo
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 250

Post Postao/la respo »

Sarajka je napisao/la: 13 aug 2020, 09:56 Meni takve osobe nisu jasne. Hajde da šalje momku i da su udaljeni recimo, ali slati nepoznatim osobama, a ne znaš ko se koje iza monitora je suludo.
Poremećaj.
Ne bih ja to nazvao poremecajem nego nemamo svi istu motivaciju za adrenalin
Je li to ispravno ili ne mozemo diskutovati al zvati poremecajem sve sto se kosi sa tvojim uvjerenjima je previse
1
1 slika
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

respo je napisao/la: 14 aug 2020, 12:23
Sarajka je napisao/la: 13 aug 2020, 09:56 Meni takve osobe nisu jasne. Hajde da šalje momku i da su udaljeni recimo, ali slati nepoznatim osobama, a ne znaš ko se koje iza monitora je suludo.
Poremećaj.
Je li to ispravno ili ne mozemo diskutovati al zvati poremecajem sve sto se kosi sa tvojim uvjerenjima je previse
Ja mogu razumjeti okidač/motivaciju za adrenalin, da me golu gleda, zgodan lik meni poznat i blizak... Ali masni i neoprani, debeli, internetski drkadžija? Mislim o čemu govorimo? Velika većina upravo takvih traži takve fotke. Zar ne? Pa da slini i udara slinom po monitoru, a mene to motovira? Nije normalno ba. Ja odlično znam razlučiti neke stvari.
2
2 slika
Spinerka
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 567

Post Postao/la Spinerka »

Kako znamo -kako ko izgleda iza monitora.. :DDD i da li je to od vaznosti.
Gole slike -mogu biti -art.... :zbunj
0
blinkonce
Reactions:

Post Postao/la blinkonce »

Sarajka je napisao/la: 14 aug 2020, 12:28
respo je napisao/la: 14 aug 2020, 12:23

Ja mogu razumjeti okidač/motivaciju za adrenalin, da me golu gleda, zgodan lik meni poznat i blizak... Ali masni i neoprani, debeli, internetski drkadžija? Mislim o čemu govorimo? Velika većina upravo takvih traži takve fotke. Zar ne? Pa da slini i udara slinom po monitoru, a mene to motovira? Nije normalno ba. Ja odlično znam razlučiti neke stvari.
Nekoga uzbudjuje da ga potpuni stranci, pa eto i ti neoprani, drkadzije i sl., gledaju gole. Razni ljudi razne cudi :zbunj
Zadnja izmjena: blinkonce, dana/u 14 aug 2020, 12:59, ukupno mijenjano 2 puta.
respo
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 250

Post Postao/la respo »

Vidi ja ne mogu da smislim kako bih bio sa nekom da kazem babom od 55-60 godina pa to nekoga pali i ima sex s takvim zenama
Tako da svako ima neke sexualne preference koje su nekima neshvatljive
Ja tebe upotpunosti razumijem sta govoris samo je poenta da ti gledas iz svog ugla a ne njenog
Kao sto rekoh da li je to ispravno ili ne sto se tice njih kao para mozemo diskutovati al meni je sasvim normalno ako oni nemaju problema

To kakvi likovi traze slike je sasvim nebitno jer sta je problem ako trazi onaj zmaj od sipova ekrem jevric ili neki brad pitt
Svi su muskarci svi imaju iste nagone i ako gledamo samo sexualno svi hoce isto i sve se svodi na isto

Kakvi su onako to ne mozemo znati
0
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

Spinerka je napisao/la: 14 aug 2020, 12:56 Kako znamo -kako ko izgleda iza monitora.. :DDD i da li je to od vaznosti.
Gole slike -mogu biti -art.... :zbunj
Baš zato što ne znamo, a predpostavljamo da internet drkadžije skoro isključivo za onanisanje traže takve slike, one se ne šalju nepoznatim osobama.

Čuj art :palm
0
Odgovori

Natrag na “Seks”