Anketa: Vakcinacija protiv Covid- 19, Da ili Ne
Re: Anketa: Vakcinacija protiv Covid- 19, Da ili Ne
Nisam protiv vakcina ali se nadam da se neću morati vakcinisati.
Ova istraživanja navrat, nanos ne ulijevaju povjerenje. Nadam se da će nuspojave biti zanemarive najviše radi onih kategorija koje je moraju primiti među prvima.
Ova istraživanja navrat, nanos ne ulijevaju povjerenje. Nadam se da će nuspojave biti zanemarive najviše radi onih kategorija koje je moraju primiti među prvima.
1
1
Pa ja i kazem cesto, trebaju prvo dati svim onima koji to i zele, i nemaju dvojbe oko toga. Mozda se tako i ostvari taj "imunitet krda", bez da se nekome ogranicavaju neke slobode, jer nije primio vakcinu.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Kako sam čitala naučnik Đikić smatra da je dovoljno da se vakciniše 70% stanovnika da bi se postigao kolektivni imunitet.
Sad, naravno prvi idu oni kojima je vakcina najpotrebnija. Sumnjam da će u početku ići po želji.
Vidjecemo.
1
1
Kod nas ambiciozan plan da se 100% Kanadjana vakcinise do septembra.
Nekih 50% do juna.
Ne znam da li iko od prognozera racuna da i mi imamo ljudi koji se nece htjeti vakcinirati.
Svejedno, mozda bih i mogao preko reda, ali odbijam. Kad dodje red, dodje.
Nekih 50% do juna.
Ne znam da li iko od prognozera racuna da i mi imamo ljudi koji se nece htjeti vakcinirati.
Svejedno, mozda bih i mogao preko reda, ali odbijam. Kad dodje red, dodje.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
Imunitet krda se ne postize vakcinacijom.
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27330
Ma sta fali, eno vele da je kao recept za tufahije.
Samo su jos trebali opomenuti zene koje su trudne ili zele imati djecu, da se ocekuje da ce cijepljenje proizvesti antitijela protiv Spark Proteina.
A Spark Proteini takodje sadrze sincitin-homologne proteine, koje su kljucne za stvaranje posteljice kod sisavaca I ljudi. Znaci, apsolutno se mora iskljuciti da vakcina protiv SARS-CoV-2 izaziva imunolosku reakciju protiv sincitina-1, jer bi u protivnom moglo doci do neplodnosti na neodredeno vrijeme kod vakcinisanih zena.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10550
LIVE: First vaccines expected to be administered for frontline workers in Ontario, Canada (Reuters)
https://fb.watch/2nkNBFpVsv/
https://fb.watch/2nkNBFpVsv/
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Pa neka kazu da se na radi na depopulaciji..Heidi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:01Ma sta fali, eno vele da je kao recept za tufahije.
Samo su jos trebali opomenuti zene koje su trudne ili zele imati djecu, da se ocekuje da ce cijepljenje proizvesti antitijela protiv Spark Proteina.
A Spark Proteini takodje sadrze sincitin-homologne proteine, koje su kljucne za stvaranje posteljice kod sisavaca I ljudi. Znaci, apsolutno se mora iskljuciti da vakcina protiv SARS-CoV-2 izaziva imunolosku reakciju protiv sincitina-1, jer bi u protivnom moglo doci do neplodnosti na neodredeno vrijeme kod vakcinisanih zena.
Sve je to smisljeno planski,jos samo jajca da nam
Podvezu..
0
ALPHA ET OMEGA
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27330
Pisem o nespremnosti I brzini, prvo moraju biti sigurni
0
Podvezano vec. Znao sam ja da ce biti ova vakcina. Vise sam vjerovao urologu.R4IN je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:11Pa neka kazu da se na radi na depopulaciji..Heidi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:01
Ma sta fali, eno vele da je kao recept za tufahije.
A Spark Proteini takodje sadrze sincitin-homologne proteine, koje su kljucne za stvaranje posteljice kod sisavaca I ljudi. Znaci, apsolutno se mora iskljuciti da vakcina protiv SARS-CoV-2 izaziva imunolosku reakciju protiv sincitina-1, jer bi u protivnom moglo doci do neplodnosti na neodredeno vrijeme kod vakcinisanih zena.![]()
Sve je to smisljeno planski,jos samo jajca da nam
Podvezu..
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ne znam da li sam pisala na temi već
Ja ću se vakcinisati kada nam bude dostupna vakcina. Pa šta god da bude
Ja ću se vakcinisati kada nam bude dostupna vakcina. Pa šta god da bude
1
1
"Treba otimati radost danima što bježe".
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4270
- Kontakt:
Jučer sam među prvima u BiH primio ono rusko cjepivo и за сада се чини на нема неких посебних нуспојава!
цјепиво је скроз харашо!
цјепиво је скроз харашо!
6
5
1
1

A zašto im se ne bi ograničilo nešto?
Nećeš, u redu...nije problem, ali nećeš ni na avion, ni na koncert...cjepivo se uzima i zbog drugih, ne samo radi sebe.
Nikad nisu ni sva djeca bila cijepljena protiv dječjih bolesti, jer se znalo, da ne bi dobro podnijela čak ni cjepivo...pa je jedan od razloga visoke procijepljenosti, bio i taj, da se svi koji mogu cijepe...i radi njihove zaštite...
Općenito mi danas ljudi djeluju u razmišljanjima kao....hajde ja ću voziti bez vozačke, šta fali, 99% ih ima vozačku, paziti će oni...
0
Znači strahota.Heidi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:01Ma sta fali, eno vele da je kao recept za tufahije.
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Malo karikirano, ali u principu je to to...ja koji ću paziti, glup sam, oni pametni...zašto bi uradili nešto za to.
0
Ja sam rekao svoj stav prije ovoga (u anketi isto potvrdio) da sam za vakcinu. Ali, ako postoji dovoljan broj ljudi, recimo 90% (ili sta god struka o tome rekla), koji je vakcinisan, mislim da se tu moze ustvrditi da je to "gotov posao". Naravno, uz uslov da je vakcina ucinkovita. U svakom slucaju, postujem ono sto ce struka reci. Ukoliko kazu da je vakcinacija "a must", idem da je primim.storm je napisao/la: ↑14 dec 2020, 21:07A zašto im se ne bi ograničilo nešto?
Nećeš, u redu...nije problem, ali nećeš ni na avion, ni na koncert...cjepivo se uzima i zbog drugih, ne samo radi sebe.
Nikad nisu ni sva djeca bila cijepljena protiv dječjih bolesti, jer se znalo, da ne bi dobro podnijela čak ni cjepivo...pa je jedan od razloga visoke procijepljenosti, bio i taj, da se svi koji mogu cijepe...i radi njihove zaštite...
Općenito mi danas ljudi djeluju u razmišljanjima kao....hajde ja ću voziti bez vozačke, šta fali, 99% ih ima vozačku, paziti će oni...
Medjutim, u USA ce biti mnogo problema, recimo. Mnogo ljudi to ne zeli. Biden je vec najavio da nece biti prisile oko toga, nego da eventualno privatne kompanije mogu da donesu svoje interne akte. A tamo je sve oko para, pa se bojim da nece biti puno takvih koji ce to uraditi, ukoliko se pokaze da ce time izgubiti mnogo novca.
To se ni meni ne svidja, ali tako ce bar tamo da bude.
3
3