Ommadawn je napisao/la: ↑15 dec 2020, 16:16
Uh i ovo je makina.
Ja sam razmišljao da (nekad) uzmem ovakvu kao što sam imao prije ali Type S.
Kad sam vidio kako lik sa njom proleti pored mene u Stockholmu a policija za njim.
Ma top auta. CIni mi se da se u USA bas dobro prodaju i da su na dobrom glasu sto se tice kvarova itd. Samo se tamo drugacije zove Acura ja mislim.
Jeste.
Moj se model zvao Acura TSX a Acura Accord je kod njih ono što je kod nas bila Honda Legend.
I Accord i Legend su bili potcijenjeni modeli pa su ih ukinuli iz programa.
Jaka konkurencija ostalih brendova.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ommadawn je napisao/la: ↑15 dec 2020, 17:17
Ja inače volim ta japanska auta - Honda, Subaru, Mazda, Toyota.
U Arizoni, na ekstremnim ljetnim temperaturama su se najbolje i pokazali (Nissan ne zaborviti, pogotovo njegov "Infiniti"). Subaru je tamo legendaran, po broju predjenih milja, i na cijeni gube manje od ostalih kako stare. Zatim, za mene vazna standardna AWD, za pustinjske puteve.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ommadawn je napisao/la: ↑15 dec 2020, 17:17
Ja inače volim ta japanska auta - Honda, Subaru, Mazda, Toyota.
U Arizoni, na ekstremnim ljetnim temperaturama su se najbolje i pokazali (Nissan ne zaborviti, pogotovo njegov "Infiniti"). Subaru je tamo legendaran, po broju predjenih milja, i na cijeni gube manje od ostalih kako stare. Zatim, za mene vazna standardna AWD, za pustinjske puteve.
Nissan nije za potcijeniti iako su jedno vrijeme imali auta ne baš najbolje reputacije, barem ne u Skandinaviji.
Ali zadnju deceniju-dvije rade prilično dobre modele.
Subaru je makina, boxer motori, stabilnost...
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Fatih je napisao/la: ↑15 dec 2020, 17:28
Nissan nije za potcijeniti iako su jedno vrijeme imali auta ne baš najbolje reputacije, barem ne u Skandinaviji.
Ali zadnju deceniju-dvije rade prilično dobre modele.
Subaru je makina, boxer motori, stabilnost...
E, da. I to.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Hannibal je napisao/la: ↑15 dec 2020, 17:36
@Fatih brt uzmi ecalade ponovo, nemoj zajebavat
Ne znam, brt. Udobniji i luksuzniji jest. Ali, generalno, americki motori (osim par modela) nemaju bas neku reputaciju. A, ako odem tamo, nece me nikad biti kuci. Potrebna mi je "mazga".
1
1