Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
almir90
Banned
Banned
Reactions: 72

Re: Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja

Post Postao/la almir90 »

storm je napisao/la: 15 dec 2020, 21:29
almir90 je napisao/la: 15 dec 2020, 21:21 I lekcija je da treba biti loš.
Šta znam...nećeš dobru na loš način privući.
Čak i ako izgleda dobro na početku, završi loše.
Ima toga što uvodni post navodi...uspijevaju zavesti, ali ako su loše, brzo to završi. Toliko površni opet nismo, barem ne na neki duži rok :oo
hebeš duži rok.
1
1 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Re: Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja

Post Postao/la R4IN »

Idealno losa :oho
1
1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
storm
Administrator
Reactions: 38010

Post Postao/la storm »

almir90 je napisao/la: 15 dec 2020, 21:34
storm je napisao/la: 15 dec 2020, 21:29

Šta znam...nećeš dobru na loš način privući.
Čak i ako izgleda dobro na početku, završi loše.
Ima toga što uvodni post navodi...uspijevaju zavesti, ali ako su loše, brzo to završi. Toliko površni opet nismo, barem ne na neki duži rok :oo
hebeš duži rok.
Pa onda tako nešto i očekuj, što nudiš, to i dobiješ...
1
1 slika
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15625

Post Postao/la Moonlight »

Razumijem ja to kad nadju "na određeno" :ehe
Ne razumijem kako ostanu godinama ili za cijeli život sa takvom ženom :zbunj
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Danas postoji i skola za sponzoruse.
Kako pokupiti bogatasa :D :sunja
3
1 slika 1 slika 1 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Ljubav je kad je on lud a ona jos ludza.. :meha2
1
1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
smajlic
Administrator
Reactions: 45033

Post Postao/la smajlic »

znaci ako zena zna zavoditi odmah je losa?
ako je mala i debeljuskasta a nadje visokog, crnog momka odmah je losa?
ne moze biti dobra u dusi, pametna i znati flertovati i jos na kraju biti dobra u krevetu?

ovo na pocetku opisano je zavodjenje i svaka zena radi barem nesto od toga
ako ne znas "zavesti" muskarca onda ti muskarac i ne treba, jednostavno :haya
2
2 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21587

Post Postao/la Miss Y. »

ja sam preloša.
2
1 slika 1 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
smajlic
Administrator
Reactions: 45033

Post Postao/la smajlic »

Miss Y. je napisao/la: 16 dec 2020, 10:11 ja sam preloša.
djevice :crni
1
1 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31097

Post Postao/la hani_jong_un »

dobra si samo kada si loosa
2
2 slika
1811
Xeno
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4259

Post Postao/la Xeno »

Meni ovo vise izgleda kao prirucnik za mucenje. Rukom birane gluposti.
Dobro da se niko nije posvadjao. To bi vec bio forumski fijasko.
0
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2939

Post Postao/la Ramzess »

Heidi je napisao/la: 15 dec 2020, 20:43 Lose su samo dobre gimnasticarke.
Mislis reci - bolje gimnasticarke ... :mig
0
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

Moonlight je napisao/la: 15 dec 2020, 20:35 Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja

Pitate se kako su neke žene uspjele upecati najbolje muškarce? Odgovor mogu biti psihološki trikovi.

1. Zagolicajte mu maštu. Muškarci su donekle površni, zato ako im zagolicate maštu provokativnim slikama probudićete veliku želju u njima. Naravno, slike moraju biti pristojne, a u istu ruku i pomalo provokativne.

2. Obucite ono što voli. Koliko god muškarci tvrdili da se ne razumiju u žensku modu, svako od njih ima određenu stvar koja ih privlači. Neke muškarce privlače na primjer lateks hlače, druge privlače visoke potpetice ili zanimljiv donji veš. Na vama je da saznate šta vaš muškarac voli i obucite to.

3. Učinite ga ljubomornim. Ne mora vas vidjeti u naručju svog prijatelja da bi shvatio da osjeća nešto prema vama, ali pronađite suptilan način da njegova ljubomora proradi. Na primjer, dotjerajte se do te mjere da izmamite tuđe pogrede - on će to definitivno primjetiti, i poželjeti vas još više.

4. Razgovarajte s njim o svemu. Morate voditi duboke razgovore, od tema o životu pa do nevaljalih. Pokažite mu da ste otvorena žena, oni to vole.

5. Razmazite ga. Njegovu ljubav ne biste trebali kupovati skupim poklonima i domaćim kolačima. On vas mora voljeti, bez obzira na vaše materijalno stanje i sposobnost kuhanja. Naučite ga da cijeni sitnice.

6. Udarite na čežnju. Ne morate mu poslati milion poruka niti objaviti stotine fotografija na Instagramu da biste ga podsjetili da postojite. Udarite malo na njegovu čežnju, pustite da čeka na vaš odgovor, pokažite mu da vas ne može imati kad on to poželi.

7. Pokažite da nemate komplekse. Ne morate kritikovati sve ostale djevojke da bi ste sebe podigle. Pohvalite drugu ženu u njegovom prisustvu, to će mu znati do znanja da nemate komplekse i da neće imati ljubomorne ispade sa vama.

8. Budite otkačene kad treba. Ne morate se napiti i plesati na stolu, šapnite mu nešto slatko i nevaljalo na uho - nema muškarca koji to ne voli.

Šta mislite ima li u ovome istine? Je li uvijek najbolji muškarci završe sa lošim ženama? Čujete li često komentare Kako je on super, ne znam šta je u njoj vidio itd? Zbog čega neke mirne, neprimjetne žene osvoje najveće zavodnike?
Da, moze proci, osim br. 6 ... to je totalni turn-off. :malagani
1
1 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Da otvorimo temu zavodjenje? :ovaj

Edit
Otovorio.. :meha2
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

Moonlight je napisao/la: 15 dec 2020, 21:30 Pa naravno da sad neće biti s nekim ko je umazan, prljav, ne kupa se često :haha Ali puno je bitnije ono ispod.
Jednom sam imala priliku da se istovremeno upoznam sa dvojicom i izadjem par puta. Obojici sam se baš svidjela. Jedan je izgledao top top, ono....zastaje dah. Visok, crn, atletska građa, zelene okice... Ali je bio nezanjimljiv, nekakav tmuran i preozbiljan, ipak jako pristojan i pažljiv. Drugi prosječan, ali vrlo zanjimljiv, inteligentan, 3h s njim proleti u sekundi, zabavan i pažljiv.
Pogodi koga sam izabrala :D
Visokog garu sa velikim sisama odnosno prsima? :ovaj
1
1 slika
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

R4IN je napisao/la: 18 dec 2020, 01:03 Da otvorimo temu zavodjenje? :ovaj

Edit
Otovorio.. :meha2
Ja zavodim samo izgledom, o tehnici pojma nemam. Ono stanem na cosak i cekam da me neka pokupi. :zbunj
0
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

Buki je napisao/la: 18 dec 2020, 08:35
Moonlight je napisao/la: 15 dec 2020, 21:30 Pa naravno da sad neće biti s nekim ko je umazan, prljav, ne kupa se često :haha Ali puno je bitnije ono ispod.
Jednom sam imala priliku da se istovremeno upoznam sa dvojicom i izadjem par puta. Obojici sam se baš svidjela. Jedan je izgledao top top, ono....zastaje dah. Visok, crn, atletska građa, zelene okice... Ali je bio nezanjimljiv, nekakav tmuran i preozbiljan, ipak jako pristojan i pažljiv. Drugi prosječan, ali vrlo zanjimljiv, inteligentan, 3h s njim proleti u sekundi, zabavan i pažljiv.
Pogodi koga sam izabrala :D
Visokog garu sa velikim sisama odnosno prsima? :ovaj
Salim se bona ... to je aluzija na vic kad Mujo na kraju izabere plavusu sa velikim grudima. :malagani
Jasno da neces plavookog, ni meni se nije svidio po opisu ... :haha
0
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”