Danas je čak postalo statusni simbol, deklarirati se "ja ne koristim FB"... Ja sam cool.
Doduše ni sam nisam neki okorjeli korisnik, iz razloga, jer jednostavno ne stignem, od ono vremena što dam internetu, forum je prioritet...
Ali da nema foruma, bio bih tamo aktivniji...
A po meni je FB dobra stvar... Više nego igdje možeš kreirati što ćeš čitati, i sa kim pisati...
Čemu tolike averzije?
Doduše ni sam nisam neki okorjeli korisnik, iz razloga, jer jednostavno ne stignem, od ono vremena što dam internetu, forum je prioritet...
Ali da nema foruma, bio bih tamo aktivniji...
A po meni je FB dobra stvar... Više nego igdje možeš kreirati što ćeš čitati, i sa kim pisati...
Čemu tolike averzije?
0
Re: Facebook
Ja ne koristim fb, ja sam obrisala Ig, mene nećeš naći nigdje sam ovdje, dakle ja sam cool.
Nekad je od ovisnosti najbolje pobjeći kad nacinis radikalan rez. Prvi put kad sam primjetila da su mi i fb i ig zaista prevelika distrakcija, i da je moje obrazovanje počelo da steka pomalo, ja sam to sve fino ukinula.
Još samo da ukinem forum i sve 5!
Nekad je od ovisnosti najbolje pobjeći kad nacinis radikalan rez. Prvi put kad sam primjetila da su mi i fb i ig zaista prevelika distrakcija, i da je moje obrazovanje počelo da steka pomalo, ja sam to sve fino ukinula.
2
2
Iskra je napisao/la: ↑14 aug 2020, 19:24 Ja ne koristim fb, ja sam obrisala Ig, mene nećeš naći nigdje sam ovdje, dakle ja sam cool.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
nismo mi te sreceFatih je napisao/la: ↑14 aug 2020, 19:25Iskra je napisao/la: ↑14 aug 2020, 19:24 Ja ne koristim fb, ja sam obrisala Ig, mene nećeš naći nigdje sam ovdje, dakle ja sam cool.
![]()
4
4
1811
Ja ga imam, no, ne pravim nikakve nove profilne slike, ne dijelim objave, itd. Koristim ga da udjem u diskusije na neke vijesti (najcesce na lokalnom nivou), i da komuniciram sa prijateljima.
Sada, posto sam na forumu, ostaje samo to sa prijateljima. Ja ne znam kako neki stignu na sve, a rade...
Sada, posto sam na forumu, ostaje samo to sa prijateljima. Ja ne znam kako neki stignu na sve, a rade...
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Kad je FB bio u povojima, bio mi je zanimljiv. A i ja sam bila curetak. Taj profil sa mnoštvom prijatelja i poznanika sam ugasila. Prerasla i gotovo.
1
1
A sad adio 
Nešto je drugo... Ukidamo FB, ali samo promijenimo za drugo nešto...Iskra je napisao/la: ↑14 aug 2020, 19:24 Ja ne koristim fb, ja sam obrisala Ig, mene nećeš naći nigdje sam ovdje, dakle ja sam cool.
Ja sam FB zamijenio forumom... Netko nstagramom, redditom, Twitterom, pinterest itd itd...
Pravi je posao sve maknuti...
0
Ja sam ukinula fejs i instagram jer sam primjetila da me pocelo oboje nervirati i poslije svakog onog skrolanja news feeda sam toliko lose osjecala da sam i plakala cestoIskra je napisao/la: ↑14 aug 2020, 19:24 Ja ne koristim fb, ja sam obrisala Ig, mene nećeš naći nigdje sam ovdje, dakle ja sam cool.
- hani_jong_un
- Pjur seks

hahaha stooblinkonce je napisao/la: ↑14 aug 2020, 20:11Ja sam ukinula fejs i instagram jer sam primjetila da me pocelo oboje nervirati i poslije svakog onog skrolanja news feeda sam toliko lose osjecala da sam i plakala cestoIskra je napisao/la: ↑14 aug 2020, 19:24 Ja ne koristim fb, ja sam obrisala Ig, mene nećeš naći nigdje sam ovdje, dakle ja sam cool.
Još samo da ukinem forum i sve 5!![]()
0
1811
Meni ono označavanje išlo na nerve. Još kad ovaj fotošop počeo...Pa rođena me majka na nekim slikama nije prepoznavala. Daj molim te... treba imati mjere.
0
A sad adio 
blinkonce je napisao/la: ↑14 aug 2020, 20:11Ja sam ukinula fejs i instagram jer sam primjetila da me pocelo oboje nervirati i poslije svakog onog skrolanja news feeda sam toliko lose osjecala da sam i plakala cestoIskra je napisao/la: ↑14 aug 2020, 19:24 Ja ne koristim fb, ja sam obrisala Ig, mene nećeš naći nigdje sam ovdje, dakle ja sam cool.
Još samo da ukinem forum i sve 5!![]()
Ma.sta god nam cini loše, a da se sami toga možemo.rijesiti to treba i učiniti. Dobro.si napravila. Mentalno zdravlje je jako krhko kod svakog čovjeka danas, svi smo naceti stresom, stoga nema svrhe ne učiniti sve što možemo da se zaštitimo od njega.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

kazu prosjecan student sad ima isti nivo stresa ko psihijatrijski bolesnici prije 1oo godina ocm, ja to vidim po sebi, mnogo se sekiram oko ispita
5
5
1811
Ja mislim da je i dalje nenadmašiv, i sve bolji.
Onako sa strane ga gledam...
Kontroliras newsfeed sa portalima koje upratis, objave prijatelja selekcioniras... Ovoga mi daj da čitam, jer je oke, onoga ni slučajno, lupa o Putinu vazda
Voliš foto, modu, bicikle, što god... To ćeš i dobiti na zid...
Ja mislim da Šecerbegovic radi dobar posao... A kažem, uopće nisam aktivan tamo... Idem u dvije foto grupe zatvorenog tipa, malo pogledam šta se radi, poneki dobar članak, iskustva, tehnike... I to je u biti to od mene...
2
1
1
1

3