Zaista ne znam, ali nisam nesto zabrinut, posto bih najvjerovatnije isao u Arizonu. Tamo to nije problem ni za Yugo.
Limeni predmet želje...
Re: Limeni predmet želje...
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
poslije Imprece ovo mora sledece doc na red:
Lanča 
WRC fetišist, priznajem evo.
bud'te blagi
Lanča WRC fetišist, priznajem evo.
bud'te blagi
0
moja cura slusa narodnjake 
Steta sto ih ne orave vise a pogotovo serija prije ove je ubijala i danas su strasno na cjeni..
1
1
ALPHA ET OMEGA
Ma japanac ... nema pouzdanijih masina. Tako je i sa motorima, najmanje kvarova ima Yamaha, pa Honda i Suzuki dijele drugo mjesto, pa Kawasaki ... tek onda idu drugi motori, BMW i Harley na dnu tabele.
Jaran moj kupio polovnu Mazdu za neke sitne pare kao vozacu je dok ne krepa pa ustedjeti za novije, vozao godinama, vozao ... kaze nikako da vidi mehanicara, a zatim dobio novog Renola u kompenzaciju od firme, kaze ne znam sta da radim, Mazda slusa, trebaju mi pare ... i proda Renola, ostala Mazda ...
3
3
Ma i kad ode jaoanac je to pojednostavio, lako sve zamjeniti sam..
0
ALPHA ET OMEGA
Ja cu najvjerovatnije ganjat Nissan Quasqai. Jer je japanac, ne vjerujem BMW-u ...

I to radi ovoga ... samo dekicu bacis i na spavanje ...

Ali ne bi mi smetao ni nesto manji SUV kao Mazda CX-3.

I to radi ovoga ... samo dekicu bacis i na spavanje ...

Ali ne bi mi smetao ni nesto manji SUV kao Mazda CX-3.

4
2
1
1
1
1
Jeste prika.
Po moj je dolazila šlep služba
Uspio sam ga parkirati pred zgradu i auto samo “bllllaaahh” i ugasi se.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Mom učeniku otac i mater kupili ovakvog.
Dijete ni 18 godina nema, a da ne govorim da li je položio.
Između nastava (dok nije bilo online) ja sam ga znao tješiti - depresija je uzela danak.
I već strahujem od dana kad će položiti vozački.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
eh druze, da je ovo imat ne treba ni dekica spavo bi na galeriji
a inace moj rodjo ima kaškajia, nije bas najnoviji ovaj model
i za Njeg ima samo rijeci hvale. ustvari
realno receno zaljubio se u njeg. zapostavio i curu i kladionicu
2
1
1
1
moja cura slusa narodnjake 
Ovaj novi ima gredu izmedju zadnjeg sjedista i gepeka, ne moze se poravnit' sa dekicom. :face
Model od 2014-te je skoro isti ali ima ravan prtljazni prostor kad se obore sjedista. Razlika je koliko vidim samo u volanu, noviji je malo moderniji, i u prednjoj masci. Nebitno potpuno ... bitnije mi je ovo sa dekicom ... a za istu kilometrazu jeftiniji za 5000 eura.
Gledam na mobile.de moze se naci benzinac sa predjenih cca 50.000 km za oko 10.000 eura.
Sa 116 Hp ali ne mislim se trkat ...
1
1
Evo nadjoh jednog benzinca 2015-ta sa 163 Hp, navigacijom i straznjom kamerom za 11,950 eura, Euro-6. Mogao bih se i trkat' ... 
0
Interesantno je da, po uzoru na VW i Renault, Fiat nije napravio svoj entry level brand.
Jedno vrijeme su mislili da će tu ulogu odraditi sa Zastavom ali ne desi se ništa.
Mogli su samo promijeniti ime brenda (Zastava ima jako lošu reputaciju, uzelo bi previše vremena), sve ostalo manje-više ima.
Jedno vrijeme su mislili da će tu ulogu odraditi sa Zastavom ali ne desi se ništa.
Mogli su samo promijeniti ime brenda (Zastava ima jako lošu reputaciju, uzelo bi previše vremena), sve ostalo manje-više ima.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Moram te razočarati...
Nije to Japanac, nego Renault...
Baš radimo tri mašine za električni Nisan. Pogodi, koji je radni naslov... :face
0