Zadnji film koji ste gledali
Re: Zadnji film koji ste gledali
Ja gledala sa sestrom, ona ima račun na kino miting point stranici, skupo brate ali ćejf je ćejf.
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Pa ja bas trazila da gledam.
Pa malfoy mi onda rekao gdje se moze naci,a tu ja nemam pristup,ali zato imam neke dobre prijatelje koji su vec download za mene i nadam se da cu uskoro ga pregledati
2
1
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
London na redu
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993

https://www.imdb.com/title/tt0424205/
film je ilustracija božićnog primirja 1914.
a,
Božićno primirje dogodilo se u vrijeme Božića 1914. godine za vrijeme Prvoga svjetskoga rata kada su vojnici Njemačke i Velike Britanije (Škoti) na zapadnom frontu kratkotrajno prekinuli sukob kako bi se susreli se na "ničijoj zemlji".
Prvi svjetski rat je počeo u kolovozu 1914. godine, a pet mjeseci kasnije, 25. prosinca 1914. godine, u neposrednoj blizini belgijskoga grada Ypresa u njemačkim rovovima čulo se pjevanje božićnih pjesama. Njemački vojnici izašli su iz rovova i pozvali Škote da im se pridruže. To se i dogodilo, a zatim su vojnici na obje strane počeli razmjenu malih darova.
Škoti su polako odgovorili vlastitim pjesmama, sviranjem tradicionalnih gajdi, pa su počeli polako aplaudirati jedni drugima i tako je to krenulo. Njemački vojnik izašao je s malom božićnom jelkom i zakoračio u ničiju zemlju. Škoti su bili prestravljeni, no nitko ga nije htio upucati unatoč naređenjima.
Nijemci su također odigrali nekoliko nogometnih utakmica sa Škotima. Bilo je i pokazivanja obiteljskih fotografija te zajedničkog pokapanja mrtvih. Primirje je trajalo sve dok nadređeni ne bi izdali zapovijedi o nastavku neprijateljstava, a tada bi nastupilo opraštanje i povlačenje vojnika u svoje rovove.
zanimljiv filmić..
1
1
Električar sinoć gledao "Bijela pustolovina" kaže dobar pravo, preporučuje da gledam.
Nisam raspoložena za ratne, sad bih nešto s puno prirode i smijeha...
Nisam raspoložena za ratne, sad bih nešto s puno prirode i smijeha...
0
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Ovdje cu staviti jednu ranu prognozu, a ako se prevarim, javno cu priznati da sam se prevario.
Quo Vadis, Aida? ce biti nominiran za Oskara, a da li ce ga i osvojiti zavisi, naravno, i od mnogo drugih stvari.
Quo Vadis, Aida? ce biti nominiran za Oskara, a da li ce ga i osvojiti zavisi, naravno, i od mnogo drugih stvari.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Ja ga volim i gledam ga obavezno svakog decembra.
1, 2 i 3 dio.
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
sinoc sam gljedo film, osto sam do sabaha bozemeoprosti pred teljevizor. glumi onaj malji pikljavi kinez sto bije karate, bruslji. on ka malji bijo dosta serast pa mu majka alarahmetelje uzme hamajljiju, al jok onu ka nasu nego neku kinesku, i kad god ga neko iznervira on pogljeda hamajljiju seti se majke i smiri se. zaposlji ti se on u sumu da cijepa drva, prodavo ona cepkana drva. i oni radnici ga tamo diralji, carkalji ga a on nista dok jedan ne pridje i skide mu hamajljiju. njemu ti tad pade mrak na oci pa on poazgine, pa poazgine, pa ih isteti, pa ih isteti, pa cijelji film sto ih je stetijo. i na kraju dodje onaj glavni drvosjeca i njega isteti i zavrsi film
1
1
1811
Sad cu morat' izguglat' taj tekst da vidim odakle si ukr'o.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
brt ti bi bar trebo znat bolje...
nitko danas ne cita ponjave.
dvje-tri rijeci i toje to. cetri
max.
1