Svasta nesto sto nije pandemijskih razmjera
Kako živjeti s Covid 19
Re: Kako živjeti s Covid 19
E jbg brt, neko mu stavio kafu u drogu...
4
4
I say what I think, I think what I say
Ovo bi meni trebalo 
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31200
- hani_jong_un
- Pjur seks

- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Nije to uopće problem, kako kažu...
Mutacije su stalne, pa se prati i dograđuje cjepivo. A slušao sam lika, baš za modernu pričao... Da su cjepivo složili preko vikenda, ispitivanja su ono što traži vremena, a moraš, da dobiješ dozvole...
I bez današnjih kompjutera ništa ne bi bilo.
1
1
Ehhh, kada bi bilo i kod nas
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- hani_jong_un
- Pjur seks

Sve covjek misli da je ovo neka izmisljena prica,ja prvo nisam vjerovala bas 100% da doista COVID-19 postoji.
Ali dok ne izgubimo nekoga bliskog od tog virusa,tek onda shvatamo da ovo nije neka sala.
Ali dok ne izgubimo nekoga bliskog od tog virusa,tek onda shvatamo da ovo nije neka sala.
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Podsjeti me na @Dita Brodski ... nadam se da je njen poznanik/poznanica bolje...
1
1
Nadamo se.
Ja sam sinoc u neka doba strinu izgubila.Zena bila potpuno zdrava ali zakacio je virus taj i nije izdrzala.
Ja sam sinoc u neka doba strinu izgubila.Zena bila potpuno zdrava ali zakacio je virus taj i nije izdrzala.
7
1
4
2
4
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.