Prekini spavati!
Nešto lijepo o...
Re: Nešto lijepo o...
:haya 
Nije nikakva floskula ali tebe odavna hocu staviti ovdje ali sam.se bas malo ono sto se kaze o sebi bila zabavila, a i oadam.od.obaveza. ali bit ces tu svakako
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
samo pitam brt nemoj bgt ja sam najgoro ovdje evo @smajlic nek mi neda lagat
2
1
1
1
abysmal depths are flooded
@Danny
Salt Bae naseg foruma, fantastican kuhar, zavidim mu na umjecu. Dany mi je nekkao smiren, odmjeren, pazljiv i uvijek.ljubazan. Cini se jako blaga osoba, s karakterom . Bas zraci nekom dobrom energijom, i siri je oko sebe. Nije nesto puno pricljiv ali ono sto napise ima smisla.i takta. Totalno stajlis. Ima.odlican nik meni jako drag jer ja tako zovem.svog brata.
Ova mi slicica potpuno ide uz Danya
Salt Bae naseg foruma, fantastican kuhar, zavidim mu na umjecu. Dany mi je nekkao smiren, odmjeren, pazljiv i uvijek.ljubazan. Cini se jako blaga osoba, s karakterom . Bas zraci nekom dobrom energijom, i siri je oko sebe. Nije nesto puno pricljiv ali ono sto napise ima smisla.i takta. Totalno stajlis. Ima.odlican nik meni jako drag jer ja tako zovem.svog brata.
4
4
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
6 stranica i ni na jednoj da me se sjete.
Ah tugo moja.
Ako me se sete, sete se.
Ah tugo moja.
Ako me se sete, sete se.
0
Takva sam vazda bila i kroz skolu i kao student.
Kampanjac.
Izostajem, izostajem.
A kad se pojavim padne petica ili desetka.
Molim lijepo, hvala.
1
1
Iskra je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:17 @Danny
Lijep karakter.jpg
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth