Šta ste kuhali za ručak/večeru? (foto)
Re: Šta ste kuhali za ručak/večeru? (foto)
Naručila sinoć. Još nisam uravnotežena od antibiotika. Ali iskreno ni neka kuharica.
4
1
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
A sad adio 
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Izgleda bas ukusno 
Ja ne volim sudzuku na pizzi, pusti masnoću, nekako mi bude mašna i teška. To ostalo sve može
Ja ne volim sudzuku na pizzi, pusti masnoću, nekako mi bude mašna i teška. To ostalo sve može
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Ovo je neka verzija turske selame. Nije sudzuka klasična. Ima blag ukus. Totalno.
1
1
A sad adio 
Re: Njeno visočanstvo Kafa ♡
Mir, mir nije NIKO kriv? Daj prst!dmr je napisao/la: ↑15 aug 2020, 13:22 Ko kaze da nema mention @Miss Y. i @Sarajka?
Samo sto ne radi
A ja kazem da se moze napraviti peceni secer, moja mama ga je cesto pravila, jos na peci na drva, na kojoj nemas kontrole temperature, tako da je bio razlicite tvrdoće od šarže do šarženekad (najcesce) fin i mekan, nekad tvrd ko kamen
Na savremenoj aparaturi, s preciznom kontrolom temperature, vremena pecenja i kolicine sastojaka bi uvijek jednostavno morao biti isti
![]()
Pa moj posao su tehnoloski procesi, kontrola, regulacija, optimizacija, ... i ona kaze ne moze se ispeci secere jbg :hohoho
Na temu, da ne kazete opet da samo spamam... jedna talijanka i jedna sarajka, dogovorite se koja ce koju
![]()
1
1
A sad adio 
dmr je napisao/la: ↑15 aug 2020, 13:22 Ko kaze da nema mention @Miss Y. i @Sarajka?
Samo sto ne radi
A ja kazem da se moze napraviti peceni secer, moja mama ga je cesto pravila, jos na peci na drva, na kojoj nemas kontrole temperature, tako da je bio razlicite tvrdoće od šarže do šarženekad (najcesce) fin i mekan, nekad tvrd ko kamen
Na savremenoj aparaturi, s preciznom kontrolom temperature, vremena pecenja i kolicine sastojaka bi uvijek jednostavno morao biti isti
![]()
Pa moj posao su tehnoloski procesi, kontrola, regulacija, optimizacija, ... i ona kaze ne moze se ispeci secere jbg :hohoho
Na temu, da ne kazete opet da samo spamam... jedna talijanka i jedna sarajka, dogovorite se koja ce koju
![]()
Pa moze se ispeci peceni secer da,moja strina to i danas dan pece.Kod nje kad odem najvise volim bosansku kafu da popijem :vrti
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Hvala
Mogla si nam ostaviti neki fin recept za losos, ti ga stalno pripremas i uvijek izgleda ukusno.
Meni je prošli put bio suh, iako je bio u marinadi
0
Control + Alt + Delete
Kod mene kad se ohladi, pretvori se u kašastu masu. Nikad se ne stvrdne. Ja ne znam U čemu je fora.
0
A sad adio 
Mozda ne kuhas dovoljno.
Pitam nekoga ko zna pa ti javim
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
trebas jos peci (ukuhavati), mozda na nizoj temperaturi da ne izgori. Cula si ovu na videu da pec okrene na 5 (na skali do 9)
kad pretjeras onda veci komad moze sluziti ko hladno oruzje
kad pretjeras onda veci komad moze sluziti ko hladno oruzje
0
Moguće. Pokušala sam 3 puta. Sad može biti do ukuhavanja. I agdu za baklavu mi je trebalo 5 Bajrama da skužim kako napraviti.
1
1
A sad adio 
..ne treba ti marinada za lososa--- samo jedan nacin- jedem
..na tavi - mi se ne svidja-
.u rerni je ok.. ulje i svjeze zacine a, dobar je i -- poshiran
https://www.marthastewart.com/337705/si ... hed-salmon
0
Bojim se da ne izgori. Jedan mi je uhvatio bio tako. U drugom pokušaju. Smrad je bio jak.
1
1
A sad adio 
Hajd kad tako znas,fino Sarajki objasni kako treba a ne da budes ters
1
1
Za baklavu je najbolja agda ona kad secer prvo malo preprzis
Pa tek onda vodu sipas-:)
0
pa eto objasnio sam, jedino jos preostaje prakticna proba
1
1