Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja
Re: Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja
Ne znam.
Pozitivna je stvar da si se djevojci svidio, znaci, ono sto ovdje non-stop pises da se nikom ne mozes svidjeti nema osnova. Ne znam koliko si se dugo druzio s njom, ali vjerovatno je necim i prije pokazala da joj je vjera toliko vazna.
U svakom slucaju, kad je vec doslo do razgovora o tome, oboje ste posteno nastupili. Nije sudjeno i to je tako.
Ja ne mogu bas potpuno precizno odrediti kolikom procentu ljudi je vjera veoma vazna u BIH, ali, eto, mozda se o tome treba razgovarati cim upoznas djevojku.
Pozitivna je stvar da si se djevojci svidio, znaci, ono sto ovdje non-stop pises da se nikom ne mozes svidjeti nema osnova. Ne znam koliko si se dugo druzio s njom, ali vjerovatno je necim i prije pokazala da joj je vjera toliko vazna.
U svakom slucaju, kad je vec doslo do razgovora o tome, oboje ste posteno nastupili. Nije sudjeno i to je tako.
Ja ne mogu bas potpuno precizno odrediti kolikom procentu ljudi je vjera veoma vazna u BIH, ali, eto, mozda se o tome treba razgovarati cim upoznas djevojku.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Re: Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja
Svidio sam joj se kao osoba, a ne na osnovu fizičkog izgleda. Vjerovatno ta neka moja kultura, odgoj, ili sta ja znam. Druzili smo se jedno, slagat cu, 15 dana, ali konstantno.Socrates je napisao/la: ↑23 dec 2020, 19:21 Ne znam.
Yebi ga, mogao sam joj slagati. Ali stvarno mi nije ukazivalo da je osoba do koje je toliko stalo da vjere.
1
1
Zadnja izmjena: Podrinjac, dana/u 23 dec 2020, 19:32, ukupno mijenjano 2 puta.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31096
tobejarabi hahahahahaha
0
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

brt jel ti koja rekla kako ne mogu da nadjem muskarca poput tebe haha od toga goreg nema
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

javi joj se brt i reci da si poceo da verujes, ne znam sta drugo da ti kazem ☹Podrinjac je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:58Nije to tek tako. Bas smo se bili zgotivili. Svaki dan smo se dopisivali, čak do kasno u noc, zvali se na mobitele, pričali sat vremena. Sviđa se ona meni, sviđam se ja njoj. Posto ona studira u Saraevu, njoj je mali problem bila ta daljina. Nikad nisam bio blizi ljubavnoj vezi kao sad, čak sam planirao ici u Sarajevo da se nađemo posto ona zbog studija nema vremena dolazi meni. I sve dobro krenulo, dok se nismo dotakli te vjere. Kad joj rekoh da je to sve za mene izmišljeno, i od tad sam joj u sekundi opao u očima. I veli da ne bi nikad bila sa nevjernikom u vezi.
Eeto koja sam ja konjina. Tako blizu prve yebene veze u životu, a da tako upropastim. Vidi se da sam neiskusan u tome. Pitanje kad cu jednu takvu šansu imati
Da sam znao održati taj odnos, večeras bi se vidjeli i čuli online.
1
1
1811
Nije mi rekla, ali mi je rekla da sam 'drugačiji'. E sad šta bi to trebalo da znači??
1
1
Javit cu joj se, i reći da sam počeo da klanjam. I da sam zapustio bradicu.Hannibal je napisao/la: ↑23 dec 2020, 19:36javi joj se brt i reci da si poceo da verujes, ne znam sta drugo da ti kazem ☹Podrinjac je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:58
Nije to tek tako. Bas smo se bili zgotivili. Svaki dan smo se dopisivali, čak do kasno u noc, zvali se na mobitele, pričali sat vremena. Sviđa se ona meni, sviđam se ja njoj. Posto ona studira u Saraevu, njoj je mali problem bila ta daljina. Nikad nisam bio blizi ljubavnoj vezi kao sad, čak sam planirao ici u Sarajevo da se nađemo posto ona zbog studija nema vremena dolazi meni. I sve dobro krenulo, dok se nismo dotakli te vjere. Kad joj rekoh da je to sve za mene izmišljeno, i od tad sam joj u sekundi opao u očima. I veli da ne bi nikad bila sa nevjernikom u vezi.
Eeto koja sam ja konjina. Tako blizu prve yebene veze u životu, a da tako upropastim. Vidi se da sam neiskusan u tome. Pitanje kad cu jednu takvu šansu imati
Da sam znao održati taj odnos, večeras bi se vidjeli i čuli online.
Nema mi druge...
3
1
1
1
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

@Iskra jel storm poceo klanjat
3
3
1811
Znas ti sta....razbit cu te, ja cmizdrim, a pocela.se smijati kad sam.ovo procitala. Blento jedan. Da te nema trebalo bi te crtati
1
1
Nisam ja ko ti... Čim katolkinju imaš, formiran je treći na stupu, navija se, to naši
Ili ekavicom pričaš
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

kaze stari samo jos nisi bijo jevrej haha
3
2
1
1
1811
Ja se i sad odvalim, kad se samo sjetim one tvoje anegdote...
Kad je tvoj tata dovezao "kola" bg tablice
Tvoja izjava... Pa onda njegova
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

ono svi smo mi srbi, samo si ti magare haha
1
1
1811
Sta je bilo,mozda sam trebao i ja
Onako blijed i celav,mogao sam igrati na tu kartu
2
2
Eto dobrog pitanja,moram postaviti na muskarci pitaju zene,slabo koja bi rekla imam momka 
0