Nešto lijepo o...

Truć, trač, bla, bla...
Odgovori
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Re: Nešto lijepo o...

Post Postao/la Iskra »

Heidi je napisao/la: 23 dec 2020, 21:27
Iskra je napisao/la: 23 dec 2020, 21:24

Prekini :mara
Dobro ba, pojedinacno

Pusti ga da zivi :ha
"Zivis zivis......i onda se ozenis" halalosum
1
1 slika
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27203

Post Postao/la Heidi »

Ali barem upoznas osjecaj zivota poslije smrti :D
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Heidi je napisao/la: 23 dec 2020, 21:32 Ali barem upoznas osjecaj zivota poslije smrti :D
:D
0
Arslan_11
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17334

Post Postao/la Arslan_11 »

Malena je napisao/la: 23 dec 2020, 20:43 @Arslan_11 uz dužno poštovanje i nadam se da me nećeš pogrešno shvatiti, ali tebe doživljavam kao atrakciju foruma. Nemoj ovo shvatiti kao nešto negativno, već naprotiv, ako te nema, nekako je forum beze... Navikli smo na tebe definitivno :ljub
Hvala @Malena drago mi je da je tako. :hehe :ljubi
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
smajlic
Administrator
Reactions: 46441

Post Postao/la smajlic »

Malena je napisao/la: 23 dec 2020, 20:41 Obzirom da sam raspoložena i imam vremena, želim napisati o @smajlic koliko me ta žena fascinira svojom pozitivnom pojavom. Nik je stvoren za nju i pravo je opisuje. Kad vidim da je online, odmah mi neka toplina i osmijeh na licu.
Da se primjetiti koliko je požrtvovana i porodična osoba, koliko voli i koliko je spremna dati sebe za dobrobit onih koji je okružuju.
Jednostavno osoba koja izaziva samo pozitivnu energiju.

:ljub
hvala ti puno malena :ljub
i ti si meni draga i jedva cekam da popijemo tu kaficu aBd :hugic
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit
Reactions: 10348

Post Postao/la Dina »

Već par puta želim nešto napisati o @Ariel :ljub

Ne poznajemo se privatno, ali čitam njene postove na već trećem forumu... Ariel je veoma iskrena, prije svega ostaloga, i dobroćudna, nisam vidjela da je ikada napisala nesto zlobno ili da je isla sa namjerom da nekoga uvrijedi :srce
Znam da sam jednom rekla da ti nedostaje samopouzdanja, ali više ne mislim tako... Ne samo da imaš hrabrosti staviti fotke bez filtera, bez šminke, u kupaćem i sl., nego često otvoreno pišeš o svojim strahovima, kompleksima, kao i o željama, iskustvima... U svijetu gdje veliki postotak ljudi proračunato komunicira na način da zapravo nikada ništa i ne kažu, nego samo sa svrhom da održe tu svoju iluziju nekoga cool i savršenog, ti si iznenađenje i osvježenje :zaljub
Želim ti od srca da uskoro sretneš nekoga ko će to znati prepoznati i cijeniti...
Drago mi je da si ovdje, s nama :sret
9
4 slika 4 slika 1 slika
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Ja imam par kandidata na.ovu temu al danas necu, briga me, ni o kom nista lijepo....ne govori niko ni o meni...mozda stavim nekog ipak...meni srcu milom :smoto
1
1 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31150

Post Postao/la hani_jong_un »

ja mogu pisat samo u onoj temi nagovorite se iski 🤗
1
1 slika
1811
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Hannibal je napisao/la: 27 dec 2020, 20:02 ja mogu pisat samo u onoj temi nagovorite se iski 🤗
Pisi DaBogda se ispiso :lala :D
2
2 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Prije nego se uoustite u citanje texta koji slijedi morate da znate da sam ja neko ko ne gleda ovako :zaljub i najveci sam.kriticar ljudima koje volim.

@storm

Najbolje i najljepse kod njega je njegova dusa. On je istinski i duboko postena osoba. Ima.100.mana kao.i svi mi , naravno, ali odsustvo egoizma , realnost i svakodnevno nastojanje da bude sto.pravicniji i da se ne ogrijesi ni prema.kome mene zaista kod njega fascinira. Nekad.me to.i nervira , priznajem :D
Human je, empatican, sirokogrudan i jako topla.osoba. Otvoren i susretljiv , Tvrdoglav ko...ma.uzas, uzaas, gori od mene, kad nesto nece uraditi iki reci...nema sanse nagovoriti ga. "Krme krmasto" :srce
On ima lijepuu rijec za svakog, od malih do velikih, ljude voli, ne dijeli ih, ne razlikuje ni po cemu osim po kolicini dobrote koju posjeduju.
Intuitivan, hrabar, vrijedan, ne zna sta je.lijenost , nista mu nije mrsko.
Kad ga huja popusti, izvini se, ne stidi se toga, prizna gresku jednako lako kao sto.i.primi izvinjenje.On je.osoba u koju se mozete pouzdati, osloniti, vjerovati mu i biti sigurni uz njega.
6a00d8357a3ce869e201901da784a2970b.jpg

O, da...posvadjamo se i svadjamo naravno ali kad se podvuce crta, napravi rezime, ostane samo...ovo gore napisano. Zato ga i volim.
9
2 slika 7 slika
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
storm
Administrator
Reactions: 38022

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 27 dec 2020, 20:23 Prije nego se uoustite u citanje texta koji slijedi morate da znate da sam ja neko ko ne gleda ovako :zaljub i najveci sam.kriticar ljudima koje volim.

@storm

Najbolje i najljepse kod njega je njegova dusa. On je istinski i duboko postena osoba. Ima.100.mana kao.i svi mi , naravno, ali odsustvo egoizma , realnost i svakodnevno nastojanje da bude sto.pravicniji i da se ne ogrijesi ni prema.kome mene zaista kod njega fascinira. Nekad.me to.i nervira , priznajem :D
Human je, empatican, sirokogrudan i jako topla.osoba. Otvoren i susretljiv , Tvrdoglav ko...ma.uzas, uzaas, gori od mene, kad nesto nece uraditi iki reci...nema sanse nagovoriti ga. "Krme krmasto" :srce
On ima lijepuu rijec za svakog, od malih do velikih, ljude voli, ne dijeli ih, ne razlikuje ni po cemu osim po kolicini dobrote koju posjeduju.
Intuitivan, hrabar, vrijedan, ne zna sta je.lijenost , nista mu nije mrsko.
Kad ga huja popusti, izvini se, ne stidi se toga, prizna gresku jednako lako kao sto.i.primi izvinjenje.On je.osoba u koju se mozete pouzdati, osloniti, vjerovati mu i biti sigurni uz njega.

6a00d8357a3ce869e201901da784a2970b.jpg

O, da...posvadjamo se i svadjamo naravno ali kad se podvuce crta, napravi rezime, ostane samo...ovo gore napisano. Zato ga i volim.
Uh tvrdoglav jesam :face ali tako to valjda i mora biti, jer traže to i druge karakteristike... Nije da se baš uvijek i po(d)nosim time, ali takav je "paket opreme" :D
Hvala ti na lijepim riječima :srce :kiss
1
1 slika
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 17121

Post Postao/la Polaris »

Dina je napisao/la: 27 dec 2020, 19:37 Već par puta želim nešto napisati o @Ariel :ljub

Ne poznajemo se privatno, ali čitam njene postove na već trećem forumu... Ariel je veoma iskrena, prije svega ostaloga, i dobroćudna, nisam vidjela da je ikada napisala nesto zlobno ili da je isla sa namjerom da nekoga uvrijedi :srce
Znam da sam jednom rekla da ti nedostaje samopouzdanja, ali više ne mislim tako... Ne samo da imaš hrabrosti staviti fotke bez filtera, bez šminke, u kupaćem i sl., nego često otvoreno pišeš o svojim strahovima, kompleksima, kao i o željama, iskustvima... U svijetu gdje veliki postotak ljudi proračunato komunicira na način da zapravo nikada ništa i ne kažu, nego samo sa svrhom da održe tu svoju iluziju nekoga cool i savršenog, ti si iznenađenje i osvježenje :zaljub
Želim ti od srca da uskoro sretneš nekoga ko će to znati prepoznati i cijeniti...
Drago mi je da si ovdje, s nama :sret
Dina hvala ti puno od srca, iskreno si me obradovala ovim rijecima i meni je drago da sam ovdje s vama :srce :sret
2
2 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

@pink floydd

Ma dobar je Pink nas....dobar. :roll
3
1 slika 1 slika 1 slika