Pa neke su imale problem da se opuste poslije prvog, ja ih napio i eto ...
Prvi muškarac u životu jedne žene
Re: Prvi muškarac u životu jedne žene
0
Nisi nikad bio sa nevinom?
Izvini ako je previse intimno pitanje.
0
Najblize sam dobacio da budem drugi. Nije da mi je to nesto bitno bilo da sam prvi, nekako mi to vuce odgovornost, a poslije ona ode da sta ne propusti.
1
1
Salim se za ovo da sam ih napio ... samo sam bio pazljiv, pitao fino sta je problem, pricali, one rekle, opustile se, vjerovale mi ... tako to ide, na fin nacin. 
2
1
1
1
Vala da jesam sad bi neka pored mene bila da mi mrsi cupava prsa, ne bih forumao ...
2
2
Joj jbt koje gluposti “nekoj si prvi”...
Najbitnije je da vam je oboma dobro, da podjednako uživate i još bolje ako imaju neka osjećanja tu.
Kaže meni jedan prijatelj kad sam krenuo s jednom curom “znaš ona je lijepa i zgodna ali jebiga, bila je zajedno sa ovim jednim papkom ovdje - trebao si to dobro razmisliti”.
Reko buraz pa ne kupujem auto jbt.
Njemu to nešto bilo bitno pa je više drko radi takvog razmišljanja.
Najbitnije je da vam je oboma dobro, da podjednako uživate i još bolje ako imaju neka osjećanja tu.
Kaže meni jedan prijatelj kad sam krenuo s jednom curom “znaš ona je lijepa i zgodna ali jebiga, bila je zajedno sa ovim jednim papkom ovdje - trebao si to dobro razmisliti”.
Reko buraz pa ne kupujem auto jbt.
Njemu to nešto bilo bitno pa je više drko radi takvog razmišljanja.
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Trebala bi i tema Prva zena u zivotu jednog muskarca ... imalo bi se dosta tu napisati ...
Jedan moj jaran imao rodjaka, jos su najbolji jarani, uvijek zajedno. I taj moj jaran imao zensku za seks, ono maznu se kad im naumpadne ali nisu bili u vezi, a ovaj mu rodjak smoto, nevin jos. I taj moj jaro poprica sa njim i kaze rodjaku - Ti si neiskusan a ona je iskusna, naucice te svasta, trebao bi je ozeniti - i ovaj mu je rodjak ozeni. I eno zive sretno i svo troje su u dobrim odnosima.
Jedan moj jaran imao rodjaka, jos su najbolji jarani, uvijek zajedno. I taj moj jaran imao zensku za seks, ono maznu se kad im naumpadne ali nisu bili u vezi, a ovaj mu rodjak smoto, nevin jos. I taj moj jaro poprica sa njim i kaze rodjaku - Ti si neiskusan a ona je iskusna, naucice te svasta, trebao bi je ozeniti - i ovaj mu je rodjak ozeni. I eno zive sretno i svo troje su u dobrim odnosima.
2
1
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Ma to mi je vala bolesno kad su dva brata, rođaka ili dobra jarana spavali sa istom ženom. I obrnuto
2
2
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Jeste.
0
I kod nas (prijatelja) je to veliko Nema Sanse.
Presutno.
Presutno.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27295
Bolescura.Buki je napisao/la: ↑30 dec 2020, 03:02 Trebala bi i tema Prva zena u zivotu jednog muskarca ... imalo bi se dosta tu napisati ...
Jedan moj jaran imao rodjaka, jos su najbolji jarani, uvijek zajedno. I taj moj jaran imao zensku za seks, ono maznu se kad im naumpadne ali nisu bili u vezi, a ovaj mu rodjak smoto, nevin jos. I taj moj jaro poprica sa njim i kaze rodjaku - Ti si neiskusan a ona je iskusna, naucice te svasta, trebao bi je ozeniti - i ovaj mu je rodjak ozeni. I eno zive sretno i svo troje su u dobrim odnosima.![]()
0
Mene je stari naučio muški kodex.
“Nikad od jarana ili rođaka curu” je jedno od pravila.
1
1
Pa i žene imaju isti kodex, mislim, nikad bivši od prijateljice, pogotovo rodice i sl. 
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
ne bi vjerovo al vecini smo "drugi"
ali kako provjerit to majka mu stara
treba neki brojcanik, nesto. manometar ?
1
1
moja cura slusa narodnjake 
Postoje pojedine kulture / plemena..u slučaju da se desi smrt supruga.. njegov brat uzima ženu sebi.. ženi udovicu. :face
Desavalo se i svekar.. da zadrži snahu udovicu.
Nama je to glupo I smjesno ali zaista ima takvih običaja..
1
1
Kod nas je za vrijeme rata u BL bio jedan opskurni političar a inače ginekolog, Radoslav Vukić.
To je bila budaletina i prije rata kojem je alkohol popio mozak a za vrijeme rata - eto kad smo govorili nakon njegovog nastupa na TV-u da je i Karadžić mala maca za njega.
Eh sad, koliko je istina, ja ne znam ali se pričalo kako je njegov stric oženio njegovu majku nakon što je njegov otac umro i sa njom dobio još djece. Inače je iz nekog sela podno Grmeča. Znam da je jedna komšinica koja je radila u KBC Banja Luka gdje je on sam sebe postavio za direktora istog znala reći “yebem li mu i mater i strinu to jest isto”.
To je bila budaletina i prije rata kojem je alkohol popio mozak a za vrijeme rata - eto kad smo govorili nakon njegovog nastupa na TV-u da je i Karadžić mala maca za njega.
Eh sad, koliko je istina, ja ne znam ali se pričalo kako je njegov stric oženio njegovu majku nakon što je njegov otac umro i sa njom dobio još djece. Inače je iz nekog sela podno Grmeča. Znam da je jedna komšinica koja je radila u KBC Banja Luka gdje je on sam sebe postavio za direktora istog znala reći “yebem li mu i mater i strinu to jest isto”.
2
1
1
1