dobices za rodjendan
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Precijenjeni i preskupi sokovi...Iskra je napisao/la: ↑29 dec 2020, 20:02 E kad smo kod slatkog.... danas u trgovini hodam.i trazim sok, svoj sok omiljeni...pita me hafiza sta trazim.Rauh. sto ce ti? Cuj sto ce mi moj omiljeni sok! Pa.otkad ti pijes Rauh Boga ti? Oduvijek bona bona...
Eto nje nosi Pfaner 100% naranca a ja ko.iz topa :aaaaa eto ga, stavi nam dva!
Kaze ona
Boze sacuvaj , pa.jel ti vidis koji je ovo sok? !
Pa hidim, Pfaner, sta je problem?
Kad.me nije ubila.![]()
![]()
Ja uzimam u lidlu ili hoferu cijeđene prirodne...
oke, ima i tu vjerojatno muljaže, ali su barem duplo jeftiniji, a isto tako duplo bolji okusom od ovih.
Ipak nema ga do nutribuleta i miksaj sebi, voćno-povrćne kombinacije
2
1
1
1
storm je napisao/la: ↑29 dec 2020, 20:06Precijenjeni i preskupi sokovi...Iskra je napisao/la: ↑29 dec 2020, 20:02 E kad smo kod slatkog.... danas u trgovini hodam.i trazim sok, svoj sok omiljeni...pita me hafiza sta trazim.Rauh. sto ce ti? Cuj sto ce mi moj omiljeni sok! Pa.otkad ti pijes Rauh Boga ti? Oduvijek bona bona...
Eto nje nosi Pfaner 100% naranca a ja ko.iz topa :aaaaa eto ga, stavi nam dva!
Kaze ona
Boze sacuvaj , pa.jel ti vidis koji je ovo sok? !
Pa hidim, Pfaner, sta je problem?
Kad.me nije ubila.![]()
![]()
oke, ima i tu vjerojatno muljaže, ali su barem duplo jeftiniji, a isto tako duplo bolji okusom od ovih.
Ipak nema ga do nutribuleta i miksaj sebi, voćno-povrćne kombinacije(to ćemo blendati :habibi )
Ja sam potpuno prestala.piti sokove, instinktivno. Nekad kupim "Kuca prirode" , za dijabeticare ali 0,75 l 7 km.
Jasta cu.
.ubacim dvije narance, jabuku i limun i stisnem.dugme.i cao
1
1
Ja sokove gotovo nikako ne uzimam.
Prije nisam mogao zamisliti doručak bez đusa od narandže ali kasnije...
Ima onih svježe cijeđenih, otvoriš ga i do sutra ga moraš popiti, inače propade. Oni su onako poskupi.
A i to rijetko uzimam. Svježa voćka (jabuka, kruška, narandža, mandarina, grožđe...) eh to, ako ne uz doručak - obavezno poslije ručka.
Prije nisam mogao zamisliti doručak bez đusa od narandže ali kasnije...
Ima onih svježe cijeđenih, otvoriš ga i do sutra ga moraš popiti, inače propade. Oni su onako poskupi.
A i to rijetko uzimam. Svježa voćka (jabuka, kruška, narandža, mandarina, grožđe...) eh to, ako ne uz doručak - obavezno poslije ručka.
2
2
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
I nećeš vjerovati, koji je sastojak vrhunski...krastavac oguliš i sfrezaš unutra...Iskra je napisao/la: ↑29 dec 2020, 20:08storm je napisao/la: ↑29 dec 2020, 20:06
Precijenjeni i preskupi sokovi...
Ipak nema ga do nutribuleta i miksaj sebi, voćno-povrćne kombinacije(to ćemo blendati :habibi )
![]()
Ja sam potpuno prestala.piti sokove, instinktivno. Nekad kupim "Kuca prirode" , za dijabeticare ali 0,75 l 7 km.
Jasta cu.
.ubacim dvije narance, jabuku i limun i stisnem.dugme.i cao
Tko dobro ide uz voće, daje baš svježinu, i ubije malo jake citruse....savršen...
1
1
Ja voce sortiram.prema.glikemijskom indexu. :cudi
Kad smo.kod toga....imam.ananas....letim
Kad smo.kod toga....imam.ananas....letim
1
1
Nisam to znala
Pojela sam.krastavaca i paradajza ove godine kao nikad.
1
1
Trešnja je glikemijski odlična,,,,jako nizak indeks....i svo pomalo nezrelo voće
1
1
Ja volim banane a one 56. Sreca jabucar sam, one su 35 pa nekad pojedem.i po dvije na dan , ali u različitim periodu.
0
Sad su jabuke još super...
na proljeće i ljeto, sumnjam da imaju 35...fruktoza samo raste poslije.
Naranče i jagode isto su ispod 40...
Zanimljiv je i ječam, koji ima 28, a kuhana riža 90...
0
Jagode su 10..i svo bobicasto voce. Fruktoza je ok, saharoza nije
0