Imam iz svake drzave osim Makedonije
🔮 Snjezne kugle (snow globes) 🔮
Re: 🔮 Snjezne kugle (snow globes) 🔮
To je to sto imam sto se tice EX-YU zemalja..
0
@Ariel predivno i vidi se da bas uzivas da skupljas
Imas jednu i od mene
Trenutno smo u lockdown pa ni posiljke ne idu,ali prvom prilikom saljem ti
Imas jednu i od mene
Trenutno smo u lockdown pa ni posiljke ne idu,ali prvom prilikom saljem ti
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Prelijepo 
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Ma vrlo moguće, da su ubacili još neki heraldički znak....specifika je vladavine celjskih grofova, koji su u jednom trenutku povijesti kontrolirali gotovo cijelu sjevernu hrvatsku, slavoniju, i dio vojvodine, pola austrije...
a nisu ni metar osvojili kroz ratove i osvajanja, nego preko smišljenih ženidbi
Pa su se tako plemičke obitelji miješale, otuda i heraldička raznolikost...
Inače izvorni njihov grb, štit...

2
2
Pa ne sto trebamo,nego cisto onako da uzivas u necemu sto volis
Male stvari te cine sretnom
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Mislim da je to to za veceras, sutra ili neki drugi dan cu nastaviti, nesto me glava boli, danas citav dan za kompjuterom i na poslu i kuci 
Hvala vam svima na podrsci
Hvala vam svima na podrsci
4
3
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
super, Ariel
ja ih ne skupljam, ali su mi simpa...
rijetko kupim neku i ponesem..tj. donesem kući..neke mi se razbiju u putu, neke kod kuće zakačim..ostale su mi samo ove tri..
edit: izgleda da sam i starom dohakala
ja ih ne skupljam, ali su mi simpa...
rijetko kupim neku i ponesem..tj. donesem kući..neke mi se razbiju u putu, neke kod kuće zakačim..ostale su mi samo ove tri..
edit: izgleda da sam i starom dohakala
4
1
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Imam 3 razbijene kugle. Jednu, koju sam dobila od roditelja kad su isli u Rim mi je prvi cuko kojeg smo imali razbio, polomio onu kuglu, ostala samo ono postolje.
Bio je zlatni retriver
Drugoj koju sam ja kupila u San Marinu na eksurziji se iz nekog razloga polomilo na jednom dijelu staklo, a stvarno je lijepa, i nju cu mozda uslikati i staviti ovdje.
Treca, koja mi je i bila najveca od ovih da kazem turistickih snjeznih kugli, se razbila kada se se polica na kojoj se nalazila odvojila od zida i pala. Nju su mi je roditelji donjeli izDubaija, i svjetlila je u noci.. e kad se ona slomila mi je bas bilo krivo....
Bio je zlatni retriver
Drugoj koju sam ja kupila u San Marinu na eksurziji se iz nekog razloga polomilo na jednom dijelu staklo, a stvarno je lijepa, i nju cu mozda uslikati i staviti ovdje.
Treca, koja mi je i bila najveca od ovih da kazem turistickih snjeznih kugli, se razbila kada se se polica na kojoj se nalazila odvojila od zida i pala. Nju su mi je roditelji donjeli izDubaija, i svjetlila je u noci.. e kad se ona slomila mi je bas bilo krivo....
0
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
@Ariel jel skupljas sve ili samo s mesta gde si bila?
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺