Evo ti, pa čitaj...
Brisanje komentara
Re: Brisanje komentara
Vračam se sa phpbb foruma, gdje sam istražio baš te strahove oko čitanja PP...
Postoji dodatak i za phpbb forume, koji se zove PMSpy i koji očito omogučava te radnje...
Nisam uspjeo nači neku upotrebljivu slikicu, a koliko vidim, dodatak i nije nešto puno skidan i popularan...
Uglavnom, ovo su ekstenzije, koje su kod nas instalirane i na zahtjev ih možemu baš uvijek pokazati:
Postoji dodatak i za phpbb forume, koji se zove PMSpy i koji očito omogučava te radnje...
Nisam uspjeo nači neku upotrebljivu slikicu, a koliko vidim, dodatak i nije nešto puno skidan i popularan...
Uglavnom, ovo su ekstenzije, koje su kod nas instalirane i na zahtjev ih možemu baš uvijek pokazati:
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
čemu panika..imamo viber, tamo će nam neki drugi meha čitati prepiske, ali njega ne poznajemo, brige nas bole 
3
3
daj mi backup baze
zezam se, naravno, vjerujem da tebe to ne zanima, kao sto ni mene ne bi, samo sam htio reci da nije nemoguce citati, ako se nekom adminu uklapa u stajling
i zato kod mene pored monitora stoji ova slika iz Postojnske jame

4
3
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
ma, vala bih halalila i da mi ulazi u privatnost čitajući privatne poruke da zadovolji znatiželju, dala bih i pass da se ne muči sa ekstenzijama 
ali zloće poput admina koji uhode, šire glasine, nanose štetu u svakom smislu bih promptno pod ključ u relevantnu ustanovu. plaši me postojanje takvih ljudi, a, nažalost, iskusila sam i to.
ali zloće poput admina koji uhode, šire glasine, nanose štetu u svakom smislu bih promptno pod ključ u relevantnu ustanovu. plaši me postojanje takvih ljudi, a, nažalost, iskusila sam i to.
5
3
1
1
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
Ja nikad ne pratim ni koliko postova imam 
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.