Mozes li podijeliti te informacije s nama?Trafalgar Law je napisao/la: ↑16 aug 2020, 20:54Ne nazivam ja to mojim "pukim stručnim mišljenjem", nego skupom vjerodostojnih informacija.
Piramide u Visokom, ubleha ili stvarnost?
Re: Piramide u Visokom, ubleha ili stvarnost?
Ma.nesto.mi je Maxo objašnjavao da se treba ići kroz neki tunel.sat vremena...A ja klaustrofonicna, nema sanse
0
Trafalgar Law je napisao/la: ↑16 aug 2020, 20:54Ne nazivam ja to mojim "pukim stručnim mišljenjem", nego skupom vjerodostojnih informacija.
Neznam puno o tome, ali koliko sam vidio, rekao bi, da vrijedi istražiti...
2
2
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10564
Istražuj, zanimaj se....blinkonce je napisao/la: ↑16 aug 2020, 20:55Mozes li podijeliti te informacije s nama?Trafalgar Law je napisao/la: ↑16 aug 2020, 20:54
Ne nazivam ja to mojim "pukim stručnim mišljenjem", nego skupom vjerodostojnih informacija.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Cekaj ti mislis da tamo nema apsolutno nicega osim tih sto kazes sedimentnih stijena?
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Vrijedi, moguće je da ćeš više sznati od mene.Mehaning je napisao/la: ↑16 aug 2020, 20:56Trafalgar Law je napisao/la: ↑16 aug 2020, 20:54
Ne nazivam ja to mojim "pukim stručnim mišljenjem", nego skupom vjerodostojnih informacija.
Neznam puno o tome, ali koliko sam vidio, rekao bi, da vrijedi istražiti...![]()
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
U svojoj ću struci i pametovati i učiti...
Izvan toga mogu samo slušati...
3
2
1
1
Mehaning je napisao/la: ↑16 aug 2020, 20:56Trafalgar Law je napisao/la: ↑16 aug 2020, 20:54
Neznam puno o tome, ali koliko sam vidio, rekao bi, da vrijedi istražiti...![]()
U svakom slučaju vjerovao neko ili ne , to je lijep potencijal za napraviti turisticki zanimljivu priču. A koliko je to zaista piramida ne možemo biti decidni jer je slabo istraženo.
1
1
Ako krene sama istraživati može otkriti mišljenja ljudi oprečna tvom.
3
3
Hakuna Matata
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Pa kakav je svijet u koje vlada isto mišljenje. Nisam uvijek u pravu, sasvim prirodno...
1
1
Pročitao sam puno knjiga na temu alternativne arheologije i mogu reći, da se struka težko miče od već odavno zacrtanim mišljenja... 
2
2
Eh...da tamo ima jedna piramida, to bi se dosad rukama iskopalo. Sada vise gura pricu o jonskim ...ma necu ja na ovu temu. MoRe mi se ddk zamjeriti, a valja nam biti zajedno u moderacijskom timu.blinkonce je napisao/la: ↑16 aug 2020, 19:57Ne vjerujes da tamo imaju piramide?Trafalgar Law je napisao/la: ↑16 aug 2020, 17:45 Samovu opsesiju visočkim brdima koje samo njegove oči i um projeciraju kao piramide.
3
2
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Tacno je i to. Ali, Meha, znas i sam otkada traje ovo "ima-nema"... bili su i ljudi izvan BiH, strucnjaci, samo sto malo ko izvjestava sta su oni rekli.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Piramide u Visokom su ubleha.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Ni prvi, ni zadnji put...
0
Dragi kolega... Istrazivalo se. A, i sada, krenes polako sa vrha, cackalicom kopas. I dosada (godine, hejjjjj) bi udario u nesto tvrdo. NESTO ima. Piramide, apsolutno ne.Mehaning je napisao/la: ↑16 aug 2020, 20:56Trafalgar Law je napisao/la: ↑16 aug 2020, 20:54
0