I ti crtani gledaoscorpio je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:12 Coco i velika tajna
https://hbogo.hr/filmovi/coco-i-velika-tajna
Zadnji film koji ste gledali
Re: Zadnji film koji ste gledali
0
pa što da neAriel je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:15I ti crtani gledaoscorpio je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:12 Coco i velika tajna
https://hbogo.hr/filmovi/coco-i-velika-tajna![]()
1
1
samo malo provociram 
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
dobar je taj i ja sam gledalascorpio je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:12 Coco i velika tajna
https://hbogo.hr/filmovi/coco-i-velika-tajna
1
1
Ostavi grincha na miruAriel je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:09 Dr. Seuss' The Grinch
Ako zelite gledati ovaj film preporucujem da pogledate i Dr. Seuss' Horton Hears a Who (ovo Who je naziv za ljude koji zive u gradu koji se zove Whoville isto mjesto gdje se i radnja The Grinch desava, u oba filma se pojavljuju Who ljudi i taj mali gradic)
1
1
Grinch je na kraju zavolio BozicUsername je napisao/la: ↑11 jan 2021, 08:52Ostavi grincha na miruAriel je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:09 Dr. Seuss' The Grinch
Ako zelite gledati ovaj film preporucujem da pogledate i Dr. Seuss' Horton Hears a Who (ovo Who je naziv za ljude koji zive u gradu koji se zove Whoville isto mjesto gdje se i radnja The Grinch desava, u oba filma se pojavljuju Who ljudi i taj mali gradic)
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10145
Sjećam se mlađih dana kada nam je ovaj film bio totalna furka, poslije sam htio izaći i bukvlno se pobiti sa bilo kim. A šta je tek bilo sa utiscima mase sa kojom sam se onomad kreato, svi su pričali o ovome filmu, neki su od tada počeli nosati kopiju origialnog Barberija, furati causal stil, većina ih je bila u tonu kariranih košulja, kapa, jakni sa takvom postavom.
Ne zaboravi Green street hooligans.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Tito stari prevarant, al interesantan dokumentarac.

3
1
1
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
bezze

0
Until I die!
Until I die!
Hehe baš to... A naletio nakon dugo vremena, na hrt bio, rekoh, hajde sad da pogledam, malo sa distance...Sleepy Joe je napisao/la: ↑11 jan 2021, 11:40Sjećam se mlađih dana kada nam je ovaj film bio totalna furka, poslije sam htio izaći i bukvlno se pobiti sa bilo kim. A šta je tek bilo sa utiscima mase sa kojom sam se onomad kreato, svi su pričali o ovome filmu, neki su od tada počeli nosati kopiju origialnog Barberija, furati causal stil, većina ih je bila u tonu kariranih košulja, kapa, jakni sa takvom postavom.
Ne zaboravi Green street hooligans.![]()
I nabrije me opet
Kad kaže... Yes, it worth !
Uh odličan je i GSH... zbog tog sam filma počeo puhati baloncice, gledao ih na Boleyn Ground... I tak to
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
aha, krimos i stari perverznjačina.
žao mi je sudbine onih inžinjera i njihovih porodica, uzalud protraćni životi i znanje i sve...
nije loš dokumentarac.
1
1
jeste, vazda je zenama okruzen i nasmijan. Samo kad je sa Jovankom
Da covjece, strasno! Mada me ne bi iznenadilo da i danas postoje more takvih slucajeva.
0
Until I die!
Until I die!
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
News of the World
Nije losa prica, al' usporeno i u nekim delovima dosadno
Mada s obzirom da ja nisam ljubitelj westerna, mozda ni komentar nije merodavan.
Nije losa prica, al' usporeno i u nekim delovima dosadno
Mada s obzirom da ja nisam ljubitelj westerna, mozda ni komentar nije merodavan.
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
@Digla_da_kreči ja sam gledala Middommer sa kćerkom, eh sad nam glavna furka kroz hodnik kad idem zavičem: "hu-ha" a ona zavrišti 
Lud film ko struja
Lud film ko struja
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029