Sjeckani riblji filet, pivo BA ,
Jede se hladno..meni se dopada..
Ja rižu ne operem samo, nego je malo blansiram, 2-3 min. Dovoljno.Iskra je napisao/la: ↑16 aug 2020, 17:22
Ko fol kao neki rizoto. U duboku tavu isjeckala1 luk, par mrkvica i poprzila malo , dodala.poleci file na kockice pa.malo dinstala, onda na to 1 čašu oprane riže, pa onda opet malo poprzis, mjesajuci, dodas začine koje volis i zalijes s toplom vodom. Kad se riže sluha, gotovo je. Ja odozgo još malo mrvljenog chilija stavim. Bude super probaj
CocoMa je napisao/la: ↑16 aug 2020, 21:14 U receptu je pisalo jedno,a ja sam drugačije, trebalo se pružiti, kao ustupci, a pošto ne volim prženje ja sam smjesu istresla i zapekla sve odjednom. I jela uz krumpir salatu..
Sjeckani riblji filet, pivo BA ,brašno, jaja, maslinovo ulje, začini.
![]()
Bezalkoholno ni njega ne možeš koristiti ?Iskra je napisao/la: ↑16 aug 2020, 21:29CocoMa je napisao/la: ↑16 aug 2020, 21:14 U receptu je pisalo jedno,a ja sam drugačije, trebalo se pružiti, kao ustupci, a pošto ne volim prženje ja sam smjesu istresla i zapekla sve odjednom. I jela uz krumpir salatu..
Sjeckani riblji filet, pivo BA ,brašno, jaja, maslinovo ulje, začini.
![]()
Može li bez piva?
Jesi vidjela.sto sam stavila.susam u tikvice, malo...došlo mi nesta i probam, super ispale

1
1
1
6
2

3