Piramide u Visokom, ubleha ili stvarnost?
Re: Piramide u Visokom, ubleha ili stvarnost?
Citam kazu da su ono flatironi
Geologija ima svoja objašnjenja. Ali ko jebe geologe, nemaju oni pojma. To je zavidna i ljubomorna plaćenička stoka.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
I šta sa tim?
0
Napusti forum
0
Hakuna Matata
Razumijem!
P.S.
A kojeg moderatora cete onda smjeti nabijati "s noge na nogu"?
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
I koga je pametno slušati - nekog koji svoje tvrdnje nije dokazao ili naučnike?
0
Jel me to ruzis? Ja sam napisala da mislim da tamo ima nesto ne moraju biti piramide.. a iskreno me i ne interesuje toliko nego onako guglala malo posto je sad tema na forumu a inace ne bi nikad, bila prije 10 godina, sjecam se nekih tunela...
Zadnja izmjena: blinkonce, dana/u 16 aug 2020, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne, nego te pitam.
0
Dobro bi bilo da je Bosna prosperitetna država i da je ljudi ne napuštaju u ovolikom obimu.
Ali tvrditi takve nebuloze, kao što ovaj šarlatan Osmanagić tvrdi, je sramota.
Nisam se jednom crvenio pred kolegama Švedima kad su čitali neki članak objavljen u jednom magazinu gdje se tzv bosanske piramide spominju kao velika prevara.
0
Ommadawn je napisao/la: ↑16 aug 2020, 22:01Dobro bi bilo da je Bosna prosperitetna država i da je ljudi ne napuštaju u ovolikom obimu.
Nisam se jednom crvenio pred kolegama Švedima kad su čitali neki članak objavljen u jednom magazinu gdje se tzv bosanske piramide spominju kao velika prevara.
Potpuno se slazem sa tobom. I sam sam bio u slicnoj situaciji jednom.
P.S.
Znam da nisi nista rekao @blinkonce, ali, cini mi se da je stekla utisak da prozivas nju. PLZ, razuvjeri je.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Iskreno Semir mi je malo freak, al ubjedljivo priča priču koju zastupa.
Ne bih rekla da su to piramide, al nek uzimaju pare od stranaca što se mene tiče, to pohvaljujem.
Nisam nikad otisla, al imam namjeru otici bez neki predrasuda vec onako kao sto obilazim sva druga mjesta u BIH.
Ne bih rekla da su to piramide, al nek uzimaju pare od stranaca što se mene tiče, to pohvaljujem.
Nisam nikad otisla, al imam namjeru otici bez neki predrasuda vec onako kao sto obilazim sva druga mjesta u BIH.
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Pa kad nije.
Moze biti sto puta Hercegovac, al gospe nema.
2
1
1
1
Dovoljno je @blinkonce pametna da skonta da je ne prozivam. A i ako je stekla utisak da je prozivam (što zaista ne činim) neka se čeliči.Fatih je napisao/la: ↑16 aug 2020, 22:06Ommadawn je napisao/la: ↑16 aug 2020, 22:01
Dobro bi bilo da je Bosna prosperitetna država i da je ljudi ne napuštaju u ovolikom obimu.
Potpuno se slazem sa tobom. I sam sam bio u slicnoj situaciji jednom.
P.S.
Znam da nisi nista rekao @blinkonce, ali, cini mi se da je stekla utisak da prozivas nju. PLZ, razuvjeri je.![]()
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Ja bila danas. Ne znam sta bih rekla... Na prvu mi djelovalo kao teferič. Same piramide, nema se sta vidjeti osim kraljevskog grada koji je u užasnom stanju a po meni je to velika šteta
Tuneli su ok organizovani, ali realno nema se puno vidjeti.
Te ploče koje odbijaju zračenja malo jezerce čija je voda cudotvorna...
Ono što je zanjimljivo je ta temperatura 12.5 stepeni i čist vazduh na tim dubina ma bez ventilacije.
Sve drugo mi je upitno. Priča se svodi na ljeciliste. Ima nesto, ali nedovoljno istraženo još uvijek.
Tuneli su ok organizovani, ali realno nema se puno vidjeti.
Te ploče koje odbijaju zračenja malo jezerce čija je voda cudotvorna...
Ono što je zanjimljivo je ta temperatura 12.5 stepeni i čist vazduh na tim dubina ma bez ventilacije.
Sve drugo mi je upitno. Priča se svodi na ljeciliste. Ima nesto, ali nedovoljno istraženo još uvijek.
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |