Žene pitaju muškarce...

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Insomnia
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 220

Re: Žene pitaju muškarce...

Post Postao/la Insomnia »

Mislimo. Obicno kad prahne a nema nikake kombinacije
3
1 slika 2 slika
blinkonce
Reactions:

Post Postao/la blinkonce »

Moja 2 pitanja vecina preskocila 😂
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 37860

Post Postao/la dmr »

Zejnep je napisao/la: 16 aug 2020, 23:41 Damire možeš to to i bolje, sigurna sam :pusi
haman hos detalje :ddk
1
1 slika
make your move :damir
blinkonce
Reactions:

Hajd ti dmr odgovori, vidi sta sam pitala :ooo
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars

Post Postao/la dmr »

blinkonce je napisao/la: 16 aug 2020, 17:11 Da li biste prisustvovali rodjenu vaseg djeteta? Ono da budete u porodjanoj sali dok vam se zena ili djevojka poradja.

Nadam se da ce neko odgovoriti od muskih.
ne bih kad ne bih bas morao, tacnije nisam. ne vidim neku svrhu, vise bih bio smetnja, cak i zeni, pored sve muke, samo joj jos ja falim.

naravno, nemam nista protiv ovih koji hoce/zele, cak kasnije kazu mi se porodili :roll
1
1 slika
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars

Post Postao/la dmr »

blinkonce je napisao/la: 16 aug 2020, 22:26 Da li biste zivjeli sa suprugom ili djevojkom u njenom stanu, i kada konacno budete imali porodicu, preselite se u drugi stan (takodjer u njenom vlasnistvu)? Da li bi strahovali u slucaju razvoda, u kom slucaju nista nije vase?
sto da ne bih, mislim ako je njeno onda je njeno, zasto da uopste bude moje? ne razumijem. ponizavajuce bi mi bilo uzeti bilo sta sto mi ne pripada.
1
1 slika
blinkonce
Reactions:

dmr je napisao/la: 16 aug 2020, 23:52
blinkonce je napisao/la: 16 aug 2020, 17:11 Da li biste prisustvovali rodjenu vaseg djeteta? Ono da budete u porodjanoj sali dok vam se zena ili djevojka poradja.

Nadam se da ce neko odgovoriti od muskih.
ne bih kad ne bih bas morao, tacnije nisam. ne vidim neku svrhu, vise bih bio smetnja, cak i zeni, pored sve muke, samo joj jos ja falim.

naravno, nemam nista protiv ovih koji hoce/zele, cak kasnije kazu mi se porodili :roll
Da, ja bi iskreno voljela da prisustvuje. Mislim da je porodjaj nesto sto bi oba roditelja treba da dozive (u smislu da oboje budu tu kad se beba rodi, normalno da ce zena sav posao obaviti ali da i muz bude tu kao podrska).
blinkonce
Reactions:

dmr je napisao/la: 16 aug 2020, 23:55
blinkonce je napisao/la: 16 aug 2020, 22:26 Da li biste zivjeli sa suprugom ili djevojkom u njenom stanu, i kada konacno budete imali porodicu, preselite se u drugi stan (takodjer u njenom vlasnistvu)? Da li bi strahovali u slucaju razvoda, u kom slucaju nista nije vase?
sto da ne bih, mislim ako je njeno onda je njeno, zasto da uopste bude moje? ne razumijem. ponizavajuce bi mi bilo uzeti bilo sta sto mi ne pripada.
Da ma vise sam htjela da pitam u smislu da li bi uselili u placeni stan, oslobedjeni kreditnih obaveza, ali opet znajuci da ti nije zajednicka imovina ili bi ipak htjeli nesto zajednicko i biti kreditno optereceni.
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars

Post Postao/la dmr »

blinkonce je napisao/la: 16 aug 2020, 23:55
dmr je napisao/la: 16 aug 2020, 23:52

Da, ja bi iskreno voljela da prisustvuje. Mislim da je porodjaj nesto sto bi oba roditelja treba da dozive (u smislu da oboje budu tu kad se beba rodi, normalno da ce zena sav posao obaviti ali da i muz bude tu kao podrska).
onda trazi da bude. na kraju, uvijek mozes reci da izadje napolje, ako bude smetalo njegovo prisustvo.
a ako se onesvijesti vec ce ga iznijeti napolje :hohoho
0
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars

Post Postao/la dmr »

blinkonce je napisao/la: 16 aug 2020, 23:58
dmr je napisao/la: 16 aug 2020, 23:55

Da ma vise sam htjela da pitam u smislu da li bi uselili u placeni stan, oslobedjeni kreditnih obaveza, ali opet znajuci da ti nije zajednicka imovina ili bi ipak htjeli nesto zajednicko i biti kreditno optereceni.
pa ko ti (mu) brani da finansira i nesto zajednicko, vikendicu, apartman na moru, jos jedan stan,.... ako se osjeca manje vrijednim.
0
blinkonce
Reactions:

dmr je napisao/la: 17 aug 2020, 00:01
blinkonce je napisao/la: 16 aug 2020, 23:58

pa ko ti (mu) brani da finansira i nesto zajednicko, vikendicu, apartman na moru, jos jedan stan,.... ako se osjeca manje vrijednim.
Da ima i to
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Post Postao/la Sarajka »

Volite li mudre zene koje znaju igrati igrice toplo/hladno, ili su vam draže one iskrene koje pokazu svoje osjećaje Bez manipulacija?
0
A sad adio :sara
Insomnia
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 220

Post Postao/la Insomnia »

Prisustvovo sam. Carskom rezu doduse
1
1 slika
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars

Post Postao/la dmr »

iskrenost naravno. igrice bespotrebno komplikuju situaciju.
1
1 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31199

Post Postao/la hani_jong_un »

mene zapadnu sve te mudre, ono vicu ne svidjas mi se jer si seljak, a ustvari im se svidjam
4
2 slika 1 slika 1 slika
1811
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Post Postao/la Sarajka »

:ble
Insomnia je napisao/la: 17 aug 2020, 00:09 Prisustvovo sam. Carskom rezu doduse
U A ne mozes prisustvovati carskom. Vode ga kao operativni zahvat. Ali klasicno porodu da.
0
A sad adio :sara
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars

Post Postao/la dmr »

sreca pa ti ih ispravno procitas :oke
1
1 slika