A ja u hladu sjedim i ceskam koalu po leđimaIskra je napisao/la: ↑14 jan 2021, 08:08 Kad bih mogla da biram, evo sad, gdje bih sad isla...zatvorim oci...Australija, crna polo majica, bijele kratke hlace, kosu vezem u rep uzmem palice i na teren...al ne igram, setam.od rupe do rupe i divim se okolnim platanima, i nicim izazvana bucnem.bijelim cipelama u lokvu vode...eto onako, iz ceifa....![]()
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
2
2
@Max

4
4
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ti se vozaj u auticustorm je napisao/la: ↑14 jan 2021, 08:09A ja u hladu sjedim i ceskam koalu po leđimaIskra je napisao/la: ↑14 jan 2021, 08:08 Kad bih mogla da biram, evo sad, gdje bih sad isla...zatvorim oci...Australija, crna polo majica, bijele kratke hlace, kosu vezem u rep uzmem palice i na teren...al ne igram, setam.od rupe do rupe i divim se okolnim platanima, i nicim izazvana bucnem.bijelim cipelama u lokvu vode...eto onako, iz ceifa....![]()
![]()
1
1
meni je svaki dan petak
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Juce gledam japanci napravili robota, ljubimca. Cupavog. I ceskis ga a on mrda repom. Kazu zamjeni macku....jasta radi 
2
1
1
1
A znas da sam ti htjela za Bozic poslati cupavu deku. Ali dormeo imao samo zenskaste boje
1
1
Evo ovo cudo tvrde da zamjeni macku
Cicko na aparatima! Prijetila sam mu ako ne bude slusao da cu ga zamjeniti.
Cicko na aparatima! Prijetila sam mu ako ne bude slusao da cu ga zamjeniti.
5
4
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Amo me danas ne.protjeraju s foruma nece nikad.
Otborit cu temu o stetnosti pusenja.
Otborit cu temu o stetnosti pusenja.
0