Dobro jutro
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Ako to sranje brzo ne završi, neznam što čemo i u sadašnjem sastavu raditi...
Jako smo i mi vezani na auto industriju, a tamo znaš sam, kakva je situacija...
1
1
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Nije top prioritet, ali samo zbog odgovornosti koji taj posao nosi sa sobom trebaju da budu duplo vise placeni. Znaci dobro placeni doktor u Zenici ima platu koja iznosi kao prosjecna potrosacka korpa u FBiH. Tuzno i zalosno. Na sve to dodju jos stvari koje si navela i kako onda da nakon godina i godina staza covjek moze ocekivati da ga doktorica/doktor docekaju sa osmijehom na licu.Iskra je napisao/la: ↑14 jan 2021, 09:45Jednostavno...posao je pretežak, i suvise odgovoran. Osim drustvene i profesionalne odgovornosti, svaki ljekar ima i svoju licnu , teret je to veliki. I svaki ljekar osim ljubavi, kad upisuje medicinu, nema ni jedan drugi presumisljaj.
Vjeruj...nije ni plata top prioritet, ljekari se zale na uslove rada. Sputani su, podkapacitirani infrastruktualno, logisticki... to im je najveci problrm. Na to se zale 100 x vise nego na platu.
Joj kako nam trebaju stranci, da dodju renoviraju goli otok i svu ovu bagru sa politicke scene zatvore tamo. :smaja
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Mojoj sestri plata u Njemackoj, tek pocela prije par mjeseci raditi, preko 2500 eura, sto na ruke dobije
Radila je malo nesto kod nas u domu zdravlja, mizernu neku platu dobivala
2
2
Ništa ja nebi renovirao...Arslan_11 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 10:04Nije top prioritet, ali samo zbog odgovornosti koji taj posao nosi sa sobom trebaju da budu duplo vise placeni. Znaci dobro placeni doktor u Zenici ima platu koja iznosi kao prosjecna potrosacka korpa u FBiH. Tuzno i zalosno. Na sve to dodju jos stvari koje si navela i kako onda da nakon godina i godina staza covjek moze ocekivati da ga doktorica/doktor docekaju sa osmijehom na licu.Iskra je napisao/la: ↑14 jan 2021, 09:45
Jednostavno...posao je pretežak, i suvise odgovoran. Osim drustvene i profesionalne odgovornosti, svaki ljekar ima i svoju licnu , teret je to veliki. I svaki ljekar osim ljubavi, kad upisuje medicinu, nema ni jedan drugi presumisljaj.
Vjeruj...nije ni plata top prioritet, ljekari se zale na uslove rada. Sputani su, podkapacitirani infrastruktualno, logisticki... to im je najveci problrm. Na to se zale 100 x vise nego na platu.
Joj kako nam trebaju stranci, da dodju renoviraju goli otok i svu ovu bagru sa politicke scene zatvore tamo. :smaja![]()
1
1
Jesu chow chow
Vala nisu oupce zajebani ni agresivni.
Ova dva na slici su duse velike. Moja je nestasnija od njih
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25361
brt @Hannibal našo nekakvu pripadnicu suprotnog spola, rekla mu je kako se zove i sad on bar zna na čemu je hehe
3
1
2
2
abysmal depths are flooded
viewtopic.php?f=38&t=1181
Evo vam.tema, da vas cujem
@storm upisi se, ti si bio i s ove i s one strane....motivacija i sve. Sta kako
Radi koga

Evo vam.tema, da vas cujem
@storm upisi se, ti si bio i s ove i s one strane....motivacija i sve. Sta kako