Tbj
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Na.Potjeri se gospodja zove Antonija. Ja nisam dobro cula , ucinilo mi se Anatomija.
Tbj
Tbj
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31108
I kazu doktorima velike plate, a sto sno.istraumirani za zivota to nikom nista jel?
Hani sta se tebi pricinjavalo umjesto.patofize?
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

ne znam vise, ona mi je gora od anatomije bgm, a i katedra je gora samo gledaju kako ce te oborit, ne do bog da ti nesta pomognu
0
1811
Znam. To necu nikadnzaboraviti, mislila sam.da me zezas.
Eno.izasao konkurs, gore, na klinici za odvikavanje od ovisnosti. 1800 km plata. I glava u totbi svaki dan. Niko nece.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

ja bi se vala prijavijo da mogu. bijo nam u utorak jedan narkoman za vadjenje zuba, jooj odavno nisam vidijo gori slucaj, mozak izgorijo od droge sto posto haha dok izgovori frajer prodjose vjezbe
1
1
1811
Ja prosle godine u Hitnoj. Nocna smjena. Sjijeg, poledilo,vijend... kaze profa, hajmo djeco sutra u hitnu bice svega ( saobracajke, lomovi,) ali to nikad necu zaboraviti....apstinencijska. napad slican epilepticnom, dezorjentacija, bolovi, jauci i krici...plakala.sam ko oblak...sta insan sebi uradi.
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

@Malfoy
4
4
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
1811
Pa bio je kod nas lockdown skoro mjesec dana ,pa poslje toga jos dvije kljucne sedmice koje traju do danas..
Sjedim u kaficu pun niko ne nosi masku jer ne treba zakonom u tim objektima pa gledam kroz portal ljudi vani sa maskama hodaju na otvorenom..
Pa hoce da zatvore skijalista gdje su ljudi na svjezem vazduhu a trzni centri rade..
3
3
ALPHA ET OMEGA
Sta ste navalili samo na @Malfoy 
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
E sutra cu otvoriti temu o titoidnoj zlijezdi i bolestinama koje nas safataju kad ona "poludi". 
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13712
Glandula.bartholini? Na tu mislis?
1
1
Kad stignem.napisem.nesto i o tome. Iskreno, i ne sjecam.se bas mnogo, znam sta je, gdje je i ponesto jos, zastonse upali, zacepi...ali naci cemo podatke, obraditi...zanimljiva je ideja. Hvala ti..
1
1
Doktorice, imaš li kakvih savjeta za kožu, svrbi do ludila kad dođem u dodir s vodom. Tuširanje i kupanje su mi postali noćna mora. Pomagaj sestro 
4
1
2
1
2
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne