Zime su opake. Vani je -7. Staeeeeeee
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Gledam sarajevo... Piše nedjelja 14 minusa...
Idi danas u dućan, ne izlazi do utorka... Smrzlo
1
1
@lejlamo nisam pila ništa od lijekova jer mi niko nije ni preporučivao, to je sad nešto novo 
@Moonlight poslije kupanja i traje nekih sat vremena, sat vremena ludila. Najradije bih ribaću četku pa ožeži :face
Sabah hajrullah i dobro jutro
Jutros -10
@Moonlight poslije kupanja i traje nekih sat vremena, sat vremena ludila. Najradije bih ribaću četku pa ožeži :face
Sabah hajrullah i dobro jutro
Jutros -10
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Čuj nije upratila još je prvu prozvah doktoriceeeeee :face jel to i ovdje preko štele možeš do doktora majko moja 
Ako ti nije zahmet vrati se na sinoć oko 22 sata da ne pišem opet već me srklet fata
Ako ti nije zahmet vrati se na sinoć oko 22 sata da ne pišem opet već me srklet fata
2
2
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
@stormaga bil vjerovao da ni kabaš ne pomaže. Eto on je za sve mehlem, ali meni ne 
0
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Neka me hiperaktivnost uhvatila, ne znam sta cu s tim pa cekam da prodje
Nema minusa kod mene, 1 stepen tek.
Zimu smo vama tu poslali
Dobro jutro tebi
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
@toxic igraj lastike 
2
2
Dermatologu Idi... Da vide šta je sa ph kože...
Pa će lakše dalje reći, šta da koristiš...
0