Vratila seeee
Jutro ekipa
2
Ako ces paliti auto zbog par kilometara - nemoj.Iskra je napisao/la: ↑15 jan 2021, 08:35 Ko ne zna sta je to bratska ljubav, ja cu da vam.kazem...
To je kad ja koja mrzim studen i hladnocu, promjenim plan izlezavanja i lijrncarenja za danas, i spremim se i idem u bolnicu, jer hocu biti prisutna kad mom rodjaku izvade drenove.
On bi za mene pjeske preko Bjelasnice , pa.mogu vallahi i ja za njega u toplom autu par kilometara.
1

1
Onda idi i traži nalaze da uradis.
Jasta cuOmmadawn je napisao/la: ↑15 jan 2021, 08:36Ako ces paliti auto zbog par kilometara - nemoj.Iskra je napisao/la: ↑15 jan 2021, 08:35 Ko ne zna sta je to bratska ljubav, ja cu da vam.kazem...
To je kad ja koja mrzim studen i hladnocu, promjenim plan izlezavanja i lijrncarenja za danas, i spremim se i idem u bolnicu, jer hocu biti prisutna kad mom rodjaku izvade drenove.
On bi za mene pjeske preko Bjelasnice , pa.mogu vallahi i ja za njega u toplom autu par kilometara.
Bolje prosetaj. Sjebat ces motor.
Ja sam.dijete pustinje, moje normalno funkcioniranje prestane vec na +5. To su za mene extremno niske temperature
Kad perem ruke, malkice se javi problem u predjelu mišića, ali to je neprimjetno kako bude poslije kupanja
Mene tako znaju svrbiti stopala al samo gornja strana. Pocne.me svrbiti, a ceskiti je toliki merak