Gdje neces kad se veres po drvecu ko majmun
Pa sta kazu ?

2
4

To je davno bilo kad sam se verao.
Ma cuvaj se,zdravlje je najprece.. bice posla..uvijek_kontra je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:55 A nista, prvo se naljutila zbog teme o koroni, kad me spici nesto oko zdravlja i eto.Krevet, kupatilo, to je to, ne mogu da hodam. Danas mi je produzeno bolovanje jer kontrola nije bila ok i tako.
Ukratko, u najgore mogoce vrijeme ali.. vise me brine da se postavim na noge nego da mi produze na poslu (a grize me, nije da me ne). Istice mi ugovor za dvije sedmice.![]()
Ne znam jel me vise boli il se vise sikiram. Za posao naravno, ne ovo sto mi se desava.![]()

Jao znam kako ti je. Ja sam tako gotovo tri godine se vukao sa ugovorima, ili što ono kažu na produžetke. Još predlagao im šta i kako - dobro njima, dobro meni. Ma ni da čuju. Odgovaralo im da oni mene uslovljavaju sa tim nego ja njima sa većom platom. I sve čovjek konta “ma briga me, makar sam osiguran a i neće ovako dugo” ali kad se kraj počne približavati a oni šute ko pizde da izvineš - tebe iznutra izjeda. Svi se raduju ljetu i planiraju odmore a ja ovamo kontam. I onda taman zadnji dan “Evo produžetak”. Ali jedan dan dođoh ja i kažem “ja radim do kraja ovog i to je to” onda nastade frka. “Pa znaš, pa vidi, pa kako ćemo sada pa bi li mogao da nam popuniš još 10 procenata?” može rekoh, za tu i tu lovu. “Uh puno!”. Vama treba, meni baš i ne.uvijek_kontra je napisao/la: ↑18 jan 2021, 20:55 A nista, prvo se naljutila zbog teme o koroni, kad me spici nesto oko zdravlja i eto.Krevet, kupatilo, to je to, ne mogu da hodam. Danas mi je produzeno bolovanje jer kontrola nije bila ok i tako.
Ukratko, u najgore mogoce vrijeme ali.. vise me brine da se postavim na noge nego da mi produze na poslu (a grize me, nije da me ne). Istice mi ugovor za dvije sedmice.![]()
Ne znam jel me vise boli il se vise sikiram. Za posao naravno, ne ovo sto mi se desava.![]()
2