Jednom sam bila na nekom tretmanu i vidjela kroz prozor nešto malo čupavo hoda sa sitnim nogicama i rekla sam sebi ovakvog ću cuku imati.
I kupim ga. Prvi i zadnji pas, definitivno.
Sto zbog onog dana koji znam da će doći i sto zbog vjere.
dobro, haj sad pusti cuku, koji ono auto vozis, Rover Evoque, ako se dobro sjecam i ako nisi mijenjala recently, ... zasto? Sto je bitna proslost kompanije? Mogao je komotno i neki no name kinez
Vozim ga i dalje da. Imala sam želju da ga imam i to je to. Iako sam znala šta pišu i da nije na dobrom glasu RR, mene moj sluša sućur Allahu i zadovoljna sam.
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Jednom sam bila na nekom tretmanu i vidjela kroz prozor nešto malo čupavo hoda sa sitnim nogicama i rekla sam sebi ovakvog ću cuku imati.
I kupim ga. Prvi i zadnji pas, definitivno.
Sto zbog onog dana koji znam da će doći i sto zbog vjere.
dobro, haj sad pusti cuku, koji ono auto vozis, Rover Evoque, ako se dobro sjecam i ako nisi mijenjala recently, ... zasto? Sto je bitna proslost kompanije? Mogao je komotno i neki no name kinez
Evo ti kineska Tesla
bez veze, iskreno ... auto i cuko moraju biti iz njemačke s prošlošću naravno
ja još uvijek nisam prešla na ova čupanja i zračenja.....
meni je ko muškarcu, sve isto, samo umjesto brade potkoljenice mahnem.
Pa nisi luda,sacekaj proljece..
pa kažem za područja sa kojih ukljanjam dlake, kao i muškarci, a to apropo tvoje konstatacije da je ženama zeznuto...
voljela bih da trajno uklonim dlake sa tih područja, ali eto nisam se do sada odlučila na te lasere..a ako je šta poskupo, neću se ni odlučiti
patiću se sa žiletom ko i svako hudo muško.