sace ti, nazalost, obrisat post :-(
# samo kazem
ja cu se potrudit da ne sazna za ovo.
s ovim mi fejk
1
1

meni brt preslo u naviku da izbjegavam vulgarizme pa sam ih presto koristit i u matriksu. danas jedan baljov naglo zakoci ispred mene, reko vodim ti ljubav s mamom kaze drug prejaka fora
Pazi na sebe, ne na sve ostalo okolo.uvijek_kontra je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:46Hvala Najsi.Ma znas kako, kad vec pomislis sad je sve na mjestu, nesto te srusi s nogu. U mom slucaju, bukvalno.
Imala sam nekih problema zadnju sedmicu decembra ali ja ko ja, nisam davala neke paznje, jelte. Pun gas. Jes da nisam mogla na nogu, al snadjem se ja, rekoh ovo je od koljena sto posto. Onda mi se neki dan ponovilo, od bola se na poslu srusila. Jos ostala do kraja, naravno, kreten. I sutradan ustala, vidim poplavilo mi stopalo, rekoh necu svakako kod doktora na red doc odma, i odem na posao. Kako, ne pitajte.
U pola devet vec kod doktorke bila i kaze hitno da se stvorim. Sum na trombozu.
The rest is history. Nagalamila me kolegica, sefica, sestra i kasnije doktorka. Pukla mi vena, al otkud ja to da znam. Boli pa boli. Dok nije bolilo za pop*. Jos kazem ja dr., na poslu sam se dogovorila da mi danas i sutra pisu godisnji, a u pon. cu na posao. Kaze ona meni, ocigledno imate ili temp. ili dobar smisao za humor. Sta reci.![]()
Jos kaze doktorka, koja je btw, super, osim sto mi ne da posao, da imam srecu pa mi je to zadesilo nogu, a ne npr. glavu. Svi znamo kakva sam sa glavoboljama.![]()
I jucer mi produzeno bolovanje, nije zadovoljna. Brinu je neke stvari koje ne idu kako bi trebale. Noga mi je i dalje otecena, dole ima svih boja. Evo sad sam poslije ne znam koliko dana izasla s Ajom 50 metara. Nije mi dobro al sta je tu je. Bice kako mora bit.
Omma je lijepo sve rekao, kao da sam ja pisala. Ako mi produzi jos sljedecu sedmicu, ne znam sta cu sa sobom. Gdje da mi se to bas sad desi.![]()

svaka cast