Jutroooo
Vidis ti moja Malena...on se "o gu**ci" brine...otisao ubijati janje, ni kafu mi napravio nije. Ccc
Jutroooo
Max je napisao/la: ↑23 jan 2021, 08:22Naše trenutno znanje o subatomskoj kompoziciji svemira sažeto je u standardnom modelu fizike čestica. Opisuje i osnovne građevne blokove od kojih je sačinjen svemir i sile koje djeluju pri njihovoj interakciji. Postoji 12 osnovnih građevnih blokova: šest su kvarkovi, koji imaju zanimljiva imena: gore, dolje, šarm, čudno, dno i vrh (npr. proton je načinjen od dva gore kvarka i jednog dolje kvarka). Ostalih šest su leptoni – elektron, te njegovi teži rođaci muon i tauon, te još tri neutrina.
gore, dolje, šarm, čudno, dno i vrhIskra je napisao/la: ↑23 jan 2021, 08:23Max je napisao/la: ↑23 jan 2021, 08:22
Naše trenutno znanje o subatomskoj kompoziciji svemira sažeto je u standardnom modelu fizike čestica. Opisuje i osnovne građevne blokove od kojih je sačinjen svemir i sile koje djeluju pri njihovoj interakciji. Postoji 12 osnovnih građevnih blokova: šest su kvarkovi, koji imaju zanimljiva imena: gore, dolje, šarm, čudno, dno i vrh (npr. proton je načinjen od dva gore kvarka i jednog dolje kvarka). Ostalih šest su leptoni – elektron, te njegovi teži rođaci muon i tauon, te još tri neutrina.
Iz svrga obog ja sam skontala da su Moon i Atomic rodjaci. Jrl tako?
Prestao sam čitati kod subatomskojMax je napisao/la: ↑23 jan 2021, 08:22Naše trenutno znanje o subatomskoj kompoziciji svemira sažeto je u standardnom modelu fizike čestica. Opisuje i osnovne građevne blokove od kojih je sačinjen svemir i sile koje djeluju pri njihovoj interakciji. Postoji 12 osnovnih građevnih blokova: šest su kvarkovi, koji imaju zanimljiva imena: gore, dolje, šarm, čudno, dno i vrh (npr. proton je načinjen od dva gore kvarka i jednog dolje kvarka). Ostalih šest su leptoni – elektron, te njegovi teži rođaci muon i tauon, te još tri neutrina.

ma ona šipka brt zadnja šta se kači...ma nebitno..uglavnom...po pi.ki haha
od viška glava ne boli
Nije to ništa, ja sam dvaput u jednom danu stao na macolu, puklo me međunožje, iskočile oči od boli a dole vene, mogao sam komotno “snakes” igrati kao birvaktile na Nokiji 3310.

brt jesil stajao ikad na grablje pa te onda opandrči po licu ?