Bili ste online, posljednji put..
Re: Bili ste online, posljednji put..
Ako.mi neko treba a ne javlja se, ili sam.zabrinuta, a u takvim situacijama ja nazalost muslim.najgore uvijek...onda pogledam on line status. Inace, ne. Komuniciram u 90% slučajeva na wzp, ako je urgentno posaljem.sms.
Inace, u zivotu je toliko besmuslica kojima.se.opteretimo , poput te, da je stvarno pomalo glupo cime se sve insan zamara.
Inace, u zivotu je toliko besmuslica kojima.se.opteretimo , poput te, da je stvarno pomalo glupo cime se sve insan zamara.
0
Gospoja...da ti kazem.kad si zadnji put bila.online?CocoMa je napisao/la: ↑26 jan 2021, 19:51Salje mi prijateljica poruku ... e gdje si što ne odgovara na poruku vidjela sam da si bila online ?
Ja ti nikad ne zagledam niti pratim zaista kada napišem poruku pošaljem i cao. Kad primalac bude imao vremena pogledati ce, yto ne znači da mora odmah i odgovoriti.Ne očekujem odmah odgovor.Ko sam ja da mi se one sekunde odmah odgovori..
Bezbroj drugih prioriteta imamo.
Jedino očekujem od djeteta brzi odgovor.Ostali kad stignu...
Gledate li vi kada pošaljiocu pišete poruke kada je bio posljednji put aktivan ?
![]()
Ti ko kontra...ona nakon pola.dana vidi poruku i onda aaaaaa kako nisam.vidjela
1
1
Ako mi je šta hitno i bitno ne šaljem poruku već nazovem. Ne gledam aktivnost samo u slučaju da sumnjam da nešto nije ok, ali i tada nazovem.
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Rijetko ,znam nekad provjeriti jel neki kolega online pa da ih ne budim rano ili kasno ako nesto treba.
0
Ne sjećaš se kad sam ti nakon tri dana odgovorila @Lana takoder..mislim koja vise od vas dvije ceka da odgovorim...Iskra je napisao/la: ↑26 jan 2021, 20:40Gospoja...da ti kazem.kad si zadnji put bila.online?CocoMa je napisao/la: ↑26 jan 2021, 19:51Salje mi prijateljica poruku ... e gdje si što ne odgovara na poruku vidjela sam da si bila online ?
Ja ti nikad ne zagledam niti pratim zaista kada napišem poruku pošaljem i cao. Kad primalac bude imao vremena pogledati ce, yto ne znači da mora odmah i odgovoriti.Ne očekujem odmah odgovor.Ko sam ja da mi se one sekunde odmah odgovori..
Bezbroj drugih prioriteta imamo.
Jedino očekujem od djeteta brzi odgovor.Ostali kad stignu...
Gledate li vi kada pošaljiocu pišete poruke kada je bio posljednji put aktivan ?
![]()
![]()
Ti ko kontra...ona nakon pola.dana vidi poruku i onda aaaaaa kako nisam.vidjela![]()
1
1
Rekla sam pola.dana a ne tri dana.
Aaaaa mislis za kolac?
0
Da...sreća pa ti nije trebao recept hitno kao i za pile...
1
1
Ja vise ne znam ni za sta si mi sve u zivotu trebala...ja sam.jedno obicno smetalo.
2
1
1
1
Ne pratim to nikako,ali isto tako ne volim da mene neko prati pa da me smara s tim :face
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Mozes li se ti sjetiti za sra smo nas dvije cekale, nasu gospodjetinu , 3 dana da nam odgovori?
0
Pogledam kad hoću poslati poruku i sačekam da vidim je li poruka stigla ...ako dugo ne odgovara, provjerim opet, ako je baš hitno, vjerojatno ću nazvati.
Uglavnom, zavisi od situacije.
Uglavnom, zavisi od situacije.
0
Ma da je to bilo samo jednom pa hajd
Dok ona odg ja i zaboravim sta sam je pitala :face
@CocoMa
3
3
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Ja kad imam vremena, sve redom iz adresara idem gledati kad su bili online...
Tko ima skriven status, svrstan mi je pod upitnim povjerenjem...
I tako
Tko ima skriven status, svrstan mi je pod upitnim povjerenjem...
I tako
5
5
Ah dusa ...
Jedino vas dvije i imate strpljenja samnom..I zato sam vam jako zahvalna.
1
1