Dobro utro
od nekih
mlado naivno

Perfektno izgorio. Da sam željela oni boju ne bih uspjela realizirati...
To znaci da si na bivsem mjestu citala samo bolju verziju mene.
nekim nikad nije ništa zagorilo
Ja vjerujem da su ti neki bas zagorski sami od sebe. :haya
8
1
Kakav vjerski sadržaj?Mehaning je napisao/la: ↑27 jan 2021, 15:38Zar baš moraju biti sve teme sa vjerskim sadržajem...Iskra je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:19 Malo pozitivr
Koliko smo puta culi :Allah zna najbokje, Allah uvijek da sta je za nas najbolje...
I tako, uda se moja kolegica na petoj godini faxa, uh...ne mogu reci da mi je biko drago, brinula sam da li ce jednako nastaviti fax...nalete tako neke male turbulencije, pa se smire, upise 6. I bubne :ja trudna! Oj opet mene panika hvata...kako ce zavrsiti fax :smaja onda ona brine oj kako ce trudna na diolomski...pa s hayrom diolomira pa.je onda kukala 2 mjeseca s trbuhom do zuba ce na drzavni, pa.malo pile.poranilo 20 dana pa.mu mama nije morala.tako s trbuhom i to...i eto piletu 4 mjeseca a mater mu juce posao dobila. Odlican. Blizu. Plata za prvi posao odlicna...eto.ona rijesila pitanje majcinstva, a nas 4 cemo tek morati da prekidamo karijeru i to rjesavamo...a mislili smo svi...hoce li uspjeti, kako ce, brinuli se, pomagali joj i bodrili je...ali
Allah doista da sta je najbolje i kad je najbolje za sve nas.![]()
Ponekad se osječam kao da sam u neku Đamiju zalutao i ne na forum...![]()