Radio BeHaR forum
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9959
Re: Radio BeHaR forum
Dosadna si. Ne mogu.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
U cemu je ovdje problem, u kratkim crtama?
Ja u posljednje vrijeme slabije slusam radio, pa ne mogu bas ocjeniti.
Ne provocirajte Joe, jer covjek svoje vrijeme ulaze da ovo nekako radi. Ako mislite da je lako, prihvatite se vi ovoga 24/7.
Ako je stvarno problem sto ne pusta ovo ili ono, hocu ozbiljan post, a ne vi njega zezate, i on na kraju iznerviran.
Ne prijavljujte postove iz sale, jer je to zloupotrijebljavanje. Ozbiljan sam kad ovo kazem.
Ako @CocoMa smeta sto joj je rekao ono sto je rekao, ona ce obrisati post.
Ne provocirajte Joe, jer covjek svoje vrijeme ulaze da ovo nekako radi. Ako mislite da je lako, prihvatite se vi ovoga 24/7.
Ako je stvarno problem sto ne pusta ovo ili ono, hocu ozbiljan post, a ne vi njega zezate, i on na kraju iznerviran.
Ne prijavljujte postove iz sale, jer je to zloupotrijebljavanje. Ozbiljan sam kad ovo kazem.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Zaista nisam imala namjeru nikoga isprovocirali.. nisam znala kako doći do linka za rasio i pitala sam.Socrates je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:40 U cemu je ovdje problem, u kratkim crtama?
Ne prijavljujte ljude iz sale, jer je to zloupotrijebljavanje. Ozbiljan sam kad ovo kazem.
Meni njegov post nije smetalo.. I moje obraćanje njemu je bilo više zezanje.
Ničiju rad ne procjenjujem..bar tako mislim da ni u jednom mom posru nije bilo pocjenjivanja.
Ja post nisam prijavila niti mi smeta.Zaista.
I ja mu se zahvaljujem za trud..
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Takodjer nisam nikoga provocirao, nego se salio. Isto da ne znam sta ide na plejlistu. Ako se nasao uvrijeđen, zao mi je, ali nije moj problem. Svi znate da se sprdam skoro uvijek. Prijavio iz zezancije. Ako zelis banovati, udri brate slobodno.
1
1
abysmal depths are flooded
Niko nije spomenuo nikakvo banovanje.
Napisao sam jasno ono sto sam zelio napisati.
Napisao sam jasno ono sto sam zelio napisati.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9959
- 00:00 - standarno, svakog Petka. 
Electronic midnight - with Sleepy Joe

Electronic midnight - with Sleepy Joe

1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”

1