Izracunas podznak na astro.com I ima opisDita Brodski je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:51Ne razmijem se u horoskope.
Šta ovo znači?
Da vidim kakva sam ja po tome.
Flert...
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27309
Re: Flert...
0
- Dita Brodski
- Novi behar

- Reactions: 85
Znam koji mi je podznak, već nisam razumjela šta znači to flertovanje pozicije podznaka.Heidi je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:57Izracunas podznak na astro.com I ima opisDita Brodski je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:51
Ne razmijem se u horoskope.
Šta ovo znači?
Da vidim kakva sam ja po tome.
0
Sta ne vjerujes?
Mislim da ste, generalno svi, ne ti, pomijesali flert sa klasicnim udvaranjem.
Flert u ovom seksualno/romanticnom smislu se desava kada se ispipava nesiguran teren.
Recimo, djevojka ima decka, a naidje onda drugi muskarac koji se zainteresuje za nju i flertuje sa njom da vidi koliko je jaka ta njena veza. Nece direktno jer bi to proizvelo odgovor "imam decka".
Nego stavi sve na sporo kuhanje, pogotovo ako je cesto vidja, recimo, na poslu.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- Dita Brodski
- Novi behar

- Reactions: 85
Da ne flertuješ, već da samo ideš sa "ozbiljnim namjerama".
0
Mozda razlicito tumacimo "ozbiljne namjere" iz date definicije.
Ja sam to protumacio kao "otvorene namjere". Flert po definiciji nema "otvorene namjere". Tek se ispipava teren.
Ja sam to protumacio kao "otvorene namjere". Flert po definiciji nema "otvorene namjere". Tek se ispipava teren.
0
Da, flert omogucava manje vise bezbjednu i bezbolnu odstupnicu
Udvaranje je najcesce all in
Prico mi jedan sto je gledo
Udvaranje je najcesce all in
Prico mi jedan sto je gledo
2
2
Da vratim ova pitanja.Socrates je napisao/la: ↑30 jan 2021, 03:53 Nisam, iskreno, citao temu pa ne znam da li je iko pitao.
Ako jeste, izvinjavam se na ponavljanju.
Da li bi usli u vezu sa osobom kojoj je flert nacin zivota? Dakle, ne pitam kad ste vec u vezi sa osobom koja puno flertuje, jer, pretpostavljam, tada mozda i neke druge stvari ulaze u racunicu. Nego, recimo, znate nekoga ko flerta sa kim god stigne, i onda se ispostavi da imate dublje osjecaje jedno za drugo. Da li biste usli u vezu sa takvom osobom?
Jos jedno
Mogu li ljudi nesvjesno flertovati? Mogu li nesvjesno flertovati sa mnogo osoba, dakle biti masovni flerteri?
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
ja sam riba u podznaku.
nema bezazlenog flerta

eto, znam bolje od prtnera flertuje li ili ne. bezbeli.Ribe će se lako osjećati povrijeđeno ako ulove partnera u flertu s drugom osobom. One su po prirodi intuitivne i lako će procijeniti koliko ste ozbiljni s flertom. Ponekad čak bolje prepoznaju partnerove namjere od njih samih. Budući da se radi o izrazito osjetljivom horoskopskom znaku, u slučaju da njihov partner puno pažnje pridaje nekom drugom, Ribe će se osjećati povrijeđeno i loše. Ponekad su previše pesimistične pa će iz straha često osjećati da i bezazleni flert može odvesti u krivom smjeru.
nema bezazlenog flerta
0
Ne bih ulazila ni u kakvu vezu s osobom koja mnogo flertuje. Takva veza ne može uspjeti ni na kratke, a ni na duže staze.Socrates je napisao/la: ↑30 jan 2021, 03:53 Nisam, iskreno, citao temu pa ne znam da li je iko pitao.
Ako jeste, izvinjavam se na ponavljanju.
Da li bi usli u vezu sa osobom kojoj je flert nacin zivota? Dakle, ne pitam kad ste vec u vezi sa osobom koja puno flertuje, jer, pretpostavljam, tada mozda i neke druge stvari ulaze u racunicu. Nego, recimo, znate nekoga ko flerta sa kim god stigne, i onda se ispostavi da imate dublje osjecaje jedno za drugo. Da li biste usli u vezu sa takvom osobom?
Jos jedno
Mogu li ljudi nesvjesno flertovati? Mogu li nesvjesno flertovati sa mnogo osoba, dakle biti masovni flerteri?
Mnogo flerta izrodiće mnogo ili malo nečega krupnijeg.
Ljudi uvijek flertuju, većina manje i ne u svim situacijama, ali flert je često prisutan.
Sad da li bez razloga, onako iz neke navike ili s jasnim ciljem, zavisi od pojedinca.
1
1
Evo ja ne flertujem često, al opet nece da uđu u vezu sa mnom. Doduse ja i kada flertujem, ne ide mi od ruke.
0
U pravu si stoposto ... takva situacija je samnom. Cak i ako nemam namjeru, moja ljubaznost najvise lici na flert. Nenamjerno. Jedna mi je to objasnila, kaze da imam uvijek nasmijane oci, i da uvijek osjeca tremu kad je gledam.Nice try je napisao/la: ↑30 jan 2021, 15:02 Ne bih ulazila ni u kakvu vezu s osobom koja mnogo flertuje. Takva veza ne može uspjeti ni na kratke, a ni na duže staze.
Ljudi uvijek flertuju, većina manje i ne u svim situacijama, ali flert je često prisutan.
Sad da li bez razloga, onako iz neke navike ili s jasnim ciljem, zavisi od pojedinca.
Moc navike ...
... :face ... sad mi je jasno zasto mi gejovi prilaze ...
1
1
Neko to nosi u sebi.Buki je napisao/la: ↑01 feb 2021, 03:24U pravu si stoposto ... takva situacija je samnom. Cak i ako nemam namjeru, moja ljubaznost najvise lici na flert. Nenamjerno. Jedna mi je to objasnila, kaze da imam uvijek nasmijane oci, i da uvijek osjeca tremu kad je gledam.Nice try je napisao/la: ↑30 jan 2021, 15:02 Ne bih ulazila ni u kakvu vezu s osobom koja mnogo flertuje. Takva veza ne može uspjeti ni na kratke, a ni na duže staze.
Moc navike ...![]()
... :face ... sad mi je jasno zasto mi gejovi prilaze ...![]()
![]()
![]()
Važno je znati kontrolirati, balansirati,...opet, sve zavisi od želje i namjere.
0