Posteno da ti kazem....koga mi je bio ceif znam.ga od ranije. Eto.
Sajtovi za upoznavanje
Re: Sajtovi za upoznavanje
Pa znas sta @Socrates
Veliko je pitanje , da ki je osoba jednako otvorena kada se predsravi preko app sto.podrazumjeva "umisljaj" tj zna se cilj ili preko foruma, fb, ig i slicno gdje takav umisljaj nije imperativ.
Veliko je pitanje , da ki je osoba jednako otvorena kada se predsravi preko app sto.podrazumjeva "umisljaj" tj zna se cilj ili preko foruma, fb, ig i slicno gdje takav umisljaj nije imperativ.
1
1
Nije stvar otvorenosti nego fokusa. 
Ja ne ulazim u iskrenost. Meni je svako iskren.
Ako ja, recimo, hocu da bolje upoznam osobu na forumu, a okolo se dere X osoba sa fufe sindromom, fokus se jednostavno gubi.
Ja nisam navikao tako.
Ja ne ulazim u iskrenost. Meni je svako iskren.
Ako ja, recimo, hocu da bolje upoznam osobu na forumu, a okolo se dere X osoba sa fufe sindromom, fokus se jednostavno gubi.
Ja nisam navikao tako.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Meni nekako te app...sta znam, ne djeluju dobro. Jako sam nepovjerljiva . Ne znam opet, nikad ih nisam koristila..
1
1
Jednostavno, nisam navikao tako. 
Dodao sam i gore.
Moji standardi su visoki, i to me dosta puta kosta u zivotu. Ne mogu ja mjenjat' ko sam.
Kostalo me i u najkriticnijim trenucima.
Dodao sam i gore.
Moji standardi su visoki, i to me dosta puta kosta u zivotu. Ne mogu ja mjenjat' ko sam.
Kostalo me i u najkriticnijim trenucima.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31153
Ne znam.kako ne mozes da se fokusiras na pisanje jedne osobe? Ja.mogu.
I mislim da su ljudi na forumu npr iskreniji nego na tim app.
Citas ih, kroz komunikaciju s drugim ljudima, stavove...dosta toga moze se saznati, spoznati...pogotovo ako pazljivije "slusas"
2
2
I meni su nekako izvještačene App. Mislim, nisam ja protiv online upoznavanja, niti osudjujem. Nego, jednostavno se ne bi znala ponašati da otvorim profil na toj nekoj stranici. Kako filtrirati te ljude sve koji se javljaju?
Na forumu pišem godinama. I ljude tako poznajem godinama. Ako se osoba u virtuali identificira uvjek, pa i nickom to je za mene pokazatelj da je iskrena u pristupu, stoji iza onoga što je predhodno pisala na drugim forumima i sl.
Sad nekog, nakon izvjesnog duze vremena pozelim upoznati i privatno i lično mozemo izmijeniti WA ili viber.
Ovo ne govorim za muške osobe. Nego općenito. Forum moze biti dobar temelj i za prijateljstvo i za vezu. Zasto ne?
Ali te platforme, ne mogu. Jer ti se tamo javlja iskljucivo suprotan spol. I sa jednom namjerom. Tako da bilo koja vesta druga poznanstva osim veze/flerta otpada.
Na forumu pišem godinama. I ljude tako poznajem godinama. Ako se osoba u virtuali identificira uvjek, pa i nickom to je za mene pokazatelj da je iskrena u pristupu, stoji iza onoga što je predhodno pisala na drugim forumima i sl.
Sad nekog, nakon izvjesnog duze vremena pozelim upoznati i privatno i lično mozemo izmijeniti WA ili viber.
Ovo ne govorim za muške osobe. Nego općenito. Forum moze biti dobar temelj i za prijateljstvo i za vezu. Zasto ne?
Ali te platforme, ne mogu. Jer ti se tamo javlja iskljucivo suprotan spol. I sa jednom namjerom. Tako da bilo koja vesta druga poznanstva osim veze/flerta otpada.
4
4
A sad adio 
Ne mogu ljudi na app biti neiskreniji.
Ja sam rekao, u iskrenost ne ulazim. Svako moze biti Lord of the Rings I na appu I na forumu.
Medjutim, funkcija dating Appa je sasvim specificna, za onoga koji zna sta radi na tim platformama.
Eto, Ariel je objasnila.
Ja sam rekao, u iskrenost ne ulazim. Svako moze biti Lord of the Rings I na appu I na forumu.
Medjutim, funkcija dating Appa je sasvim specificna, za onoga koji zna sta radi na tim platformama.
Eto, Ariel je objasnila.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31153
Kako otpada?Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:23 I meni su nekako izvještačene App. Mislim, nisam ja protiv online upoznavanja, niti osudjujem. Nego, jednostavno se ne bi znala ponašati da otvorim profil na toj nekoj stranici. Kako filtrirati te ljude sve koji se javljaju?
Eto, Dita je negdje dala primjer. Sjeli ljudi, popricali, oboje shvatili da nema kemije izmedju njih, to cak i rekli jedno drugom, i svako na svoju stranu.
0
Pa šta je bilo? Jesu ostali prijatelji? Cuju se redovito ili kako?Socrates je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:29Kako otpada?Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:23 I meni su nekako izvještačene App. Mislim, nisam ja protiv online upoznavanja, niti osudjujem. Nego, jednostavno se ne bi znala ponašati da otvorim profil na toj nekoj stranici. Kako filtrirati te ljude sve koji se javljaju?
Eto, Dita je negdje dala primjer. Sjeli ljudi, popricali, oboje shvatili da nema kemije izmedju njih, to cak i rekli jedno drugom, i svako na svoju stranu.![]()
Više mi ima veze ovo sto @Ariel napisala. Ljudi te platforme koriste za usputne veze, avanture i neobavezna poznanstva.
Ako baš nema hemije recimo izmedju njih, vjerovatno se zavrsi razgovorom i svako sebi.
1
1
A sad adio 
Filtiriranje na dating app je jednostavno.
Svidja ti se fizicki, ne svidja.
Status sto se tice veza. Biraj sta ti odgovara.
Zivi u blizoj okolini.
Done
Vecina pocinje dating na tim osnovama i u zivo.
Svidja ti se fizicki, ne svidja.
Status sto se tice veza. Biraj sta ti odgovara.
Zivi u blizoj okolini.
Done
Vecina pocinje dating na tim osnovama i u zivo.
0