Sajtovi za upoznavanje

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Odgovori
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Re: Sajtovi za upoznavanje

Post Postao/la Sarajka »

storm je napisao/la: 01 feb 2021, 20:56
Sarajka je napisao/la: 01 feb 2021, 20:44

Pazi nešto, ako Sok. kaze da filtriranje ide po mjestu prebivališta, fizičkom izgledu, vjerovatno dodatno i godinama i sl.. Ja mislim da se u startu vodeći tim kriterijima izbacuje mnogo potencijalnih kandidata.

Prvi ti da si gledao tako na forumu, ne bi se spario nikad sa @Iskra a to bi ti bila zivotna pogreska?

I demant ujedno svih daljih teza? 😂
Jest, ima smisla to ....ali kažem kako vidim da to funkcionira.
Ali u reali recimo, još su sto puta manje šanse da bi i progovorili...
Ovako smo se eto ovdje zapričali, bez da smo i znali godine, ako bi to bio eliminacijski kriterij nekome...
U svakom slučaju, treba tu puno, puno sreće, bez obzira na nacin dodješ do iste :oo
Da, slazem se ja da su ljudi na tim aplikacijama registrirani sa tačno „odredjenim ciljevima“.
Dok je na forumu, šire i spontanije. I meni treba upravo to. Kao što Lejla opisala.
0
A sad adio :sara
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

Morate vi meni podnijeti dokaze da ne eliminirate nikog zbog fizickog izgleda, a I drugih stvari. :valja

Salim se malo, ali mi djeluje da ne uzimate u obzir nesvjesnu selekciju. Koliko, recimo, bijelih zena sa Balkana daje istu sansu Romima da ih osvoje kao i bijelim muskarcima?

Nesvjesna selekcija na tim nekim standardima je uvijek prisutna, priznali mi ili ne.
2
2 slika
Tražili smo se po prethodnim životima
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Pa niko ne moze reci da je iskljuciv u toj neeliminaciji po fizickom izgledu. Ali jednim kad kliknes s nekim u smislu da se razumijete, kad dijelize bar bazicni svjetonazor, i sve sto uz to ide...fizicki izgled postaje potpuno minorna stvar.
0
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13994

Post Postao/la lejlamo »

selekcija je svakako prisutna, naravno. ja selektujem prema načinu ophođenja, to mi je eliminatorno. bez zadovoljenja tog segmenta nemam šta dalje privatno da se upoznajem.
0
storm
Administrator
Reactions: 38076

Post Postao/la storm »

Socrates je napisao/la: 01 feb 2021, 21:02 Morate vi meni podnijeti dokaze da ne eliminirate nikog zbog fizickog izgleda, a I drugih stvari. :valja

Salim se malo, ali mi djeluje da ne uzimate u obzir nesvjesnu selekciju. Koliko, recimo, bijelih zena sa Balkana daje istu sansu Romima da ih osvoje kao i bijelim muskarcima?

Nesvjesna selekcija na tim nekim standardima je uvijek prisutna, priznali mi ili ne.
Jest....sve se lajkovi stišću i pjevuši se ... :valja

2
2 slika
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Post Postao/la Sarajka »

Socrates je napisao/la: 01 feb 2021, 21:02 Morate vi meni podnijeti dokaze da ne eliminirate nikog zbog fizickog izgleda, a I drugih stvari. :valja

Vidi nešto, ako ideš tako duboko u Thematik, onda.. mi smo na forumu sa EX YU govornog područja...
Hoces reći da ja po tom kriteriju ne dajem šansu ni nekom Austrijancu Ili Nijemcu da me osvoji? I ti nekoj Kanadjanki? 😂 a i ostali da učesnici takodjer?
Selekcija prilikom registracije?😂
0
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 01 feb 2021, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio :sara
Dita Brodski
Novi behar
Novi behar
Reactions: 85

Post Postao/la Dita Brodski »

Upoređujući upoznavanja sa foruma i Badooa, nema mi tu previše neke razlike.

Manje-više dosta je slično.
0
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31177

Post Postao/la hani_jong_un »

ja se bgm svaki dan zaljubim u neku curu zbog fizickog izgleda i onda sebi isprojiciram milijon stvari u glavi :oho
1
1 slika
1811
Podrinjac
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1570

Post Postao/la Podrinjac »

Sarajka je napisao/la: 01 feb 2021, 20:44

Pazi nešto, ako Sok. kaze da filtriranje ide po mjestu prebivališta, fizičkom izgledu, vjerovatno dodatno i godinama i sl.. Ja mislim da se u startu vodeći tim kriterijima izbacuje mnogo potencijalnih kandidata.

Prvi ti da si gledao tako na forumu, ne bi se spario nikad sa @Iskra a to bi ti bila zivotna pogreska?

I demant ujedno svih daljih teza? 😂
Ovako smo se eto ovdje zapričali, bez da smo i znali godine, ako bi to bio eliminacijski kriterij nekome...
U svakom slučaju, treba tu puno, puno sreće, bez obzira na nacin dodješ do iste :oo
Aa meni govore 8 god razlike previse koju god pozovem na kafu. Kako god ja donji ispadnem u toj prici.
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

Sarajka je napisao/la: 01 feb 2021, 21:06

Vidi nešto, ako ideš tako duboko u Thematik, onda.. mi smo na forumu sa EX YU govornog područja...
Hoces reći da ja po tom kriteriju ne dajem šansu ni nekom Austrijancu Ili Nijemcu da me osvoji? I ti nekoj Kanadjanki? 😂 a i ostali da učesnici takodjer?
Selekcija prilikom registracije?😂
Zavisi ko je zasto na Forumu. Ja sam vise puta napisao zasto sam ja zaglavio na bosanske forume. :valja

Naravno, meni je super na nasim forumima, ali, ima i dosta negativnih strana, koje ne vidim u tolikoj mjeri na stranjskim socijalnim mrezama.

Najgore mi je kad tvrdimo da smo najbolji. Nismo. Kratko i jasno.

Sto se tice davanja sansi u tom nekom romanticnom smislu, to svako za sebe mora odgovoriti. Ja ljude nikad ne gledam po imenima niti religijama i nacionalnostima.

Toliko mogu tvrditi za sebe.
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Podrinjac je napisao/la: 01 feb 2021, 21:11

Aa meni govore 8 god razlike previse koju god pozovem na kafu. Kako god ja donji ispadnem u toj prici.
Pa.sve dok ti gledas sta ti ko.kaze...
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Ja prosto sumnjam da iko dodje na forum u potrazi za romantikom. Ma.jasta
0
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Otvorite temu savjeti za upoznavanje :ooo
2
2 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31177

Post Postao/la hani_jong_un »

Iskra je napisao/la: 01 feb 2021, 21:15 Ja prosto sumnjam da iko dodje na forum u potrazi za romantikom. Ma.jasta
🙋‍♀️
2
1 slika 1 slika
1811
Dita Brodski
Novi behar
Novi behar
Reactions: 85

Post Postao/la Dita Brodski »

Možda i dođe.
A možda i ne dođe, a desi mu se.
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

Ne mogu ja biti romantican na forumima ovakve vrste.

Zato mi iskra i jeste rekla da sam hladan k'o led. :valja
0
Podrinjac
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1570

Post Postao/la Podrinjac »

Ja nisam za tu svrhu dosao. Mozda mi necete vjerovati, al ne bih ni trazio po forumima.
0
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”