Sajtovi za upoznavanje
- Dita Brodski
- Novi behar

- Reactions: 85
Re: Sajtovi za upoznavanje
Zamisli da otvorimo forum romantične vrste....hanni bi konačno bio globalni
Odoh, najviše baš ja trolam ovdje
2
1
1
1
Socrates je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:12Zavisi ko je zasto na Forumu. Ja sam vise puta napisao zasto sam ja zaglavio na bosanske forume.Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:06
Vidi nešto, ako ideš tako duboko u Thematik, onda.. mi smo na forumu sa EX YU govornog područja...
Hoces reći da ja po tom kriteriju ne dajem šansu ni nekom Austrijancu Ili Nijemcu da me osvoji? I ti nekoj Kanadjanki?a i ostali da učesnici takodjer?
Selekcija prilikom registracije?![]()
![]()
Naravno, meni je super na nasim forumima, ali, ima i dosta negativnih strana, koje ne vidim u tolikoj mjeri na stranjskim socijalnim mrezama.
Najgore mi je kad tvrdimo da smo najbolji. Nismo. Kratko i jasno.
Sto se tice davanja sansi u tom nekom romanticnom smislu, to svako za sebe mora odgovoriti. Ja ljude nikad ne gledam po imenima niti religijama i nacionalnostima.
Toliko mogu tvrditi za sebe.
Pa vidi, ko god je na forumu u preko 90% slucajeva je tu jer mu fali druzenje, kontakt, komunikacija i sl sa ljudima sličnog mentaliteta i sa istog govornog područja. Logično?
Ako se spontano desi da upozna srodnu dušu ok. Imaš ljudi i u braku, koji komuniciraju iz gore navedenih razloga. A ne da ostvare romansu?
Dok na tim App je poznat razlog registracije takodjer. Zar ne? I on sigurno ne moze otici u krajnost druzenja, komunikacije i kontakta mimo veze, flerta ili avanture?
U tome je razlika.
0
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 01 feb 2021, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31184
Pa ne moraš biti romantičan.
Da sam ja svaki put bila romantična kad mi se pruzila prilika na forumu, dosad bi bila višestruka raspuštenica.
4
1
3
3
A sad adio 
Na osnovu cega? Slabo se skrivam?Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:21 Socrates, a ja sam opet stekla dojam da si romantičan.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31184
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
ja sam se registrovala na sax forum prije nekih 12 godina jer sam htjela na jednom mjestu imati pristup različitim temama, aktuelnostima i mišljenjima, a ujedno se i na neki način družiti.
privatno oko sebe imam uzak krug ljudi, pomalo sam asocijalna i introvert, pa mi se forum činio kao super mjesto da imam pristup najrazličitijim profilima ljudi i mišljenja.
tokom tih dvanaestak godina privatno sam komunicirala sa možda desetak-petnaest osoba, od toga sa 4-5 sam podijelila dosta svoje privatnosti, a upoznala fejs tu fejs tri osobe.
prilikom registracije nisam imala cilj da upoznam nekoga ni za romantični ni za prijateljski dejt i druženje, ali se tokom komunikacije valjda prirodno javila želja da nekoga i privatno upoznam.
zbog takvog iskustva uvidjela sam da mi prija baš ovakav način i upoznavanja osoba onlajn putem. imam mogućnost vidjeti ono što mene privlači nekoj osobi (u bilo kojem smislu).
specijalizovane aplikacije i mreže za tu svrhu nisu maj kap of ti.
privatno oko sebe imam uzak krug ljudi, pomalo sam asocijalna i introvert, pa mi se forum činio kao super mjesto da imam pristup najrazličitijim profilima ljudi i mišljenja.
tokom tih dvanaestak godina privatno sam komunicirala sa možda desetak-petnaest osoba, od toga sa 4-5 sam podijelila dosta svoje privatnosti, a upoznala fejs tu fejs tri osobe.
prilikom registracije nisam imala cilj da upoznam nekoga ni za romantični ni za prijateljski dejt i druženje, ali se tokom komunikacije valjda prirodno javila želja da nekoga i privatno upoznam.
zbog takvog iskustva uvidjela sam da mi prija baš ovakav način i upoznavanja osoba onlajn putem. imam mogućnost vidjeti ono što mene privlači nekoj osobi (u bilo kojem smislu).
specijalizovane aplikacije i mreže za tu svrhu nisu maj kap of ti.
6
5
1
1
Zadnja izmjena: lejlamo, dana/u 01 feb 2021, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro, znaci, slazemo se da dating app i forumi imaju potpuno drugaciju polaznu tacku.Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:22Socrates je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:12
Zavisi ko je zasto na Forumu. Ja sam vise puta napisao zasto sam ja zaglavio na bosanske forume.![]()
Naravno, meni je super na nasim forumima, ali, ima i dosta negativnih strana, koje ne vidim u tolikoj mjeri na stranjskim socijalnim mrezama.
Najgore mi je kad tvrdimo da smo najbolji. Nismo. Kratko i jasno.
Sto se tice davanja sansi u tom nekom romanticnom smislu, to svako za sebe mora odgovoriti. Ja ljude nikad ne gledam po imenima niti religijama i nacionalnostima.
Toliko mogu tvrditi za sebe.
Pa vidi, ko god je na forumu u preko 90% slucajeva je tu jer mu fali druzenje, kontakt, komunikacija i sl sa ljudima sličnog mentaliteta i sa istog govornog područja. Logično?
Ako se spontano desi da upozna srodnu dušu ok. Imaš ljudi i u braku, koji komuniciraju iz gore navedenih razloga. A ne da ostvare romansu?
Dok na tim App je poznat razlog registracije takodjer. Zar ne? I on sigurno ne moze otici u krajnost druzenja, komunikacije i kontakta mimo veze, flerta ili avanture?
U tome je razlika.
A nisam bas siguran da sam ja dosao na forume jer mi fali komunikacija sa ljudima slicnog mentaliteta.
Al' razmislicu o tome. Istina, moja prica je mozda drugacija od ostalih. Ja nisam otisao sa Balkana kao izgradjena licnost.
0
- Dita Brodski
- Novi behar

- Reactions: 85
Kada čitam šta neko piše, pratim koja osjećanja, emocije i raspoloženja kod mene izaziva napisano.Socrates je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:28Na osnovu cega? Slabo se skrivam?Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:21 Socrates, a ja sam opet stekla dojam da si romantičan.![]()
Način tvog razmišljanja pretočenog u napisano na mene je ostavio dojam da si romantičan.
1
1
Socrates je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:32Dobro, znaci, slazemo se da dating app i forumi imaju potpuno drugaciju polaznu tacku.Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:22
U tome je razlika.
A nisam bas siguran da sam ja dosao na forume jer mi fali komunikacija sa ljudima slicnog mentaliteta.
Al' razmislicu o tome. Istina, moja prica je mozda drugacija od ostalih. Ja nisam otisao sa Balkana kao izgradjena licnost.
Slazemo se. Naravno da nisu isto.
Meni je recimo falila komunikacija na maternjem jeziku. Samo sa roditeljima komuniciram na bosanskom. I ja sam poput tebe otišla kao neizgradjena ličnost. Nikad nisam išla u školu u BiH recimo i fale mi ljudi sa našeg govornog područja s vremena na vrijeme.
Došla sam u Austriju nakon rata i moji ne poznaju ljude koji su devedesetih izbjegli iz BiH.
Tako da, ja nadoknadjujem tu potrebu za komunikacijom na maternjem ovako online.
Zanimaju me razne teme. I Imam širok spektar interesovanja.
Bolje pišem njemački (a mozda i engleski) od bosanskog jezika. Tako da bi mogla na bilo kojem forumu ostvariti kontakte s ljudima. Ali volim svoj maternji i BiH. Zanimaju me politička dešavanja posebno.
0
A sad adio 
Mislim se da li da te brisem.
Eto, na to ja mislim kad kazem "kakofonija". Jos samo da neko sa fufe sindromom uleti.
Eto, na to ja mislim kad kazem "kakofonija". Jos samo da neko sa fufe sindromom uleti.
0
Eto, da iskoristim temu.
Sta ti mislis @Dita Brodski treba li obrisati ovaj gore komentar od @Podrinjac?
Sta ti mislis @Dita Brodski treba li obrisati ovaj gore komentar od @Podrinjac?
0
Sterilno hladan.
Ne mislim pri tome nista lose, naravno, ti to znas, samo ...radujem.se momentu kad ces da goris. A hoces, uvjerena sam.u to
1
1