Sajtovi za upoznavanje

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Dita Brodski
Novi behar
Novi behar
Reactions: 85

Re: Sajtovi za upoznavanje

Post Postao/la Dita Brodski »

Socrates, a ja sam opet stekla dojam da si romantičan.
0
storm
Administrator
Reactions: 38076

Post Postao/la storm »

Socrates je napisao/la: 01 feb 2021, 21:19 Ne mogu ja biti romantican na forumima ovakve vrste.

Zato mi iskra i jeste rekla da sam hladan k'o led. :valja
Zamisli da otvorimo forum romantične vrste....hanni bi konačno bio globalni :D

Odoh, najviše baš ja trolam ovdje :muhadzir
2
1 slika 1 slika
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Post Postao/la Sarajka »

Socrates je napisao/la: 01 feb 2021, 21:12
Sarajka je napisao/la: 01 feb 2021, 21:06

Vidi nešto, ako ideš tako duboko u Thematik, onda.. mi smo na forumu sa EX YU govornog područja...
Hoces reći da ja po tom kriteriju ne dajem šansu ni nekom Austrijancu Ili Nijemcu da me osvoji? I ti nekoj Kanadjanki? 😂 a i ostali da učesnici takodjer?
Selekcija prilikom registracije?😂
Zavisi ko je zasto na Forumu. Ja sam vise puta napisao zasto sam ja zaglavio na bosanske forume. :valja

Naravno, meni je super na nasim forumima, ali, ima i dosta negativnih strana, koje ne vidim u tolikoj mjeri na stranjskim socijalnim mrezama.

Najgore mi je kad tvrdimo da smo najbolji. Nismo. Kratko i jasno.

Sto se tice davanja sansi u tom nekom romanticnom smislu, to svako za sebe mora odgovoriti. Ja ljude nikad ne gledam po imenima niti religijama i nacionalnostima.

Toliko mogu tvrditi za sebe.

Pa vidi, ko god je na forumu u preko 90% slucajeva je tu jer mu fali druzenje, kontakt, komunikacija i sl sa ljudima sličnog mentaliteta i sa istog govornog područja. Logično?
Ako se spontano desi da upozna srodnu dušu ok. Imaš ljudi i u braku, koji komuniciraju iz gore navedenih razloga. A ne da ostvare romansu?
Dok na tim App je poznat razlog registracije takodjer. Zar ne? I on sigurno ne moze otici u krajnost druzenja, komunikacije i kontakta mimo veze, flerta ili avanture?

U tome je razlika.
0
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 01 feb 2021, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio :sara
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31184

Post Postao/la hani_jong_un »

koliko forumasa se moze pohvaliti da ima lubrikant u statusu 😎
1
1 slika
1811
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

Socrates je napisao/la: 01 feb 2021, 21:19 Ne mogu ja biti romantican na forumima ovakve vrste.

Pa ne moraš biti romantičan.

Da sam ja svaki put bila romantična kad mi se pruzila prilika na forumu, dosad bi bila višestruka raspuštenica. 😂
4
1 slika 3 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

Dita Brodski je napisao/la: 01 feb 2021, 21:21 Socrates, a ja sam opet stekla dojam da si romantičan.
Na osnovu cega? Slabo se skrivam? :valja
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

@Hannibal plače na raspuštenica riječ? LOL
2
2 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31184

Post Postao/la hani_jong_un »

Sarajka je napisao/la: 01 feb 2021, 21:28 @Hannibal plače na raspuštenica riječ? LOL
stoo da nije trebala mozda 😍 ova reakcija 🙄
0
1811
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13994

Post Postao/la lejlamo »

ja sam se registrovala na sax forum prije nekih 12 godina jer sam htjela na jednom mjestu imati pristup različitim temama, aktuelnostima i mišljenjima, a ujedno se i na neki način družiti.
privatno oko sebe imam uzak krug ljudi, pomalo sam asocijalna i introvert, pa mi se forum činio kao super mjesto da imam pristup najrazličitijim profilima ljudi i mišljenja.

tokom tih dvanaestak godina privatno sam komunicirala sa možda desetak-petnaest osoba, od toga sa 4-5 sam podijelila dosta svoje privatnosti, a upoznala fejs tu fejs tri osobe.

prilikom registracije nisam imala cilj da upoznam nekoga ni za romantični ni za prijateljski dejt i druženje, ali se tokom komunikacije valjda prirodno javila želja da nekoga i privatno upoznam.

zbog takvog iskustva uvidjela sam da mi prija baš ovakav način i upoznavanja osoba onlajn putem. imam mogućnost vidjeti ono što mene privlači nekoj osobi (u bilo kojem smislu).

specijalizovane aplikacije i mreže za tu svrhu nisu maj kap of ti.
6
5 slika 1 slika
Zadnja izmjena: lejlamo, dana/u 01 feb 2021, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Socrates
PRO behar
PRO behar

Sarajka je napisao/la: 01 feb 2021, 21:22
Socrates je napisao/la: 01 feb 2021, 21:12

Zavisi ko je zasto na Forumu. Ja sam vise puta napisao zasto sam ja zaglavio na bosanske forume. :valja

Naravno, meni je super na nasim forumima, ali, ima i dosta negativnih strana, koje ne vidim u tolikoj mjeri na stranjskim socijalnim mrezama.

Najgore mi je kad tvrdimo da smo najbolji. Nismo. Kratko i jasno.

Sto se tice davanja sansi u tom nekom romanticnom smislu, to svako za sebe mora odgovoriti. Ja ljude nikad ne gledam po imenima niti religijama i nacionalnostima.

Toliko mogu tvrditi za sebe.

Pa vidi, ko god je na forumu u preko 90% slucajeva je tu jer mu fali druzenje, kontakt, komunikacija i sl sa ljudima sličnog mentaliteta i sa istog govornog područja. Logično?
Ako se spontano desi da upozna srodnu dušu ok. Imaš ljudi i u braku, koji komuniciraju iz gore navedenih razloga. A ne da ostvare romansu?
Dok na tim App je poznat razlog registracije takodjer. Zar ne? I on sigurno ne moze otici u krajnost druzenja, komunikacije i kontakta mimo veze, flerta ili avanture?

U tome je razlika.
Dobro, znaci, slazemo se da dating app i forumi imaju potpuno drugaciju polaznu tacku.

A nisam bas siguran da sam ja dosao na forume jer mi fali komunikacija sa ljudima slicnog mentaliteta. :zbunj

Al' razmislicu o tome. Istina, moja prica je mozda drugacija od ostalih. Ja nisam otisao sa Balkana kao izgradjena licnost.
0
Dita Brodski
Novi behar
Novi behar
Reactions: 85

Post Postao/la Dita Brodski »

Socrates je napisao/la: 01 feb 2021, 21:28
Dita Brodski je napisao/la: 01 feb 2021, 21:21 Socrates, a ja sam opet stekla dojam da si romantičan.
Na osnovu cega? Slabo se skrivam? :valja
Kada čitam šta neko piše, pratim koja osjećanja, emocije i raspoloženja kod mene izaziva napisano.
Način tvog razmišljanja pretočenog u napisano na mene je ostavio dojam da si romantičan. 😊
1
1 slika
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

Socrates je napisao/la: 01 feb 2021, 21:32
Sarajka je napisao/la: 01 feb 2021, 21:22

U tome je razlika.
Dobro, znaci, slazemo se da dating app i forumi imaju potpuno drugaciju polaznu tacku.

A nisam bas siguran da sam ja dosao na forume jer mi fali komunikacija sa ljudima slicnog mentaliteta. :zbunj

Al' razmislicu o tome. Istina, moja prica je mozda drugacija od ostalih. Ja nisam otisao sa Balkana kao izgradjena licnost.

Slazemo se. Naravno da nisu isto.

Meni je recimo falila komunikacija na maternjem jeziku. Samo sa roditeljima komuniciram na bosanskom. I ja sam poput tebe otišla kao neizgradjena ličnost. Nikad nisam išla u školu u BiH recimo i fale mi ljudi sa našeg govornog područja s vremena na vrijeme.
Došla sam u Austriju nakon rata i moji ne poznaju ljude koji su devedesetih izbjegli iz BiH.
Tako da, ja nadoknadjujem tu potrebu za komunikacijom na maternjem ovako online.
Zanimaju me razne teme. I Imam širok spektar interesovanja.
Bolje pišem njemački (a mozda i engleski) od bosanskog jezika. Tako da bi mogla na bilo kojem forumu ostvariti kontakte s ljudima. Ali volim svoj maternji i BiH. Zanimaju me politička dešavanja posebno.
0
Podrinjac
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1570

Post Postao/la Podrinjac »

Sokrat, ja mislim da je Drita spremna za upoznavanje.
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

Mislim se da li da te brisem.

Eto, na to ja mislim kad kazem "kakofonija". Jos samo da neko sa fufe sindromom uleti. :valja
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

Eto, da iskoristim temu.

Sta ti mislis @Dita Brodski treba li obrisati ovaj gore komentar od @Podrinjac?
0
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Sterilno hladan.

Ne mislim pri tome nista lose, naravno, ti to znas, samo ...radujem.se momentu kad ces da goris. A hoces, uvjerena sam.u to :sreca
1
1 slika
Podrinjac
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1570

Post Postao/la Podrinjac »

Eee bas si hladan. :opa
0
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”